Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Maanantai-arvonta, Indiska-huivi!

Monday, September 29, 2008

Maanantai-arvonta, Indiska-huivi!

Syyskuun viimeinen maanantai...

Ensi kevään mallistojen näytöskuvia selatessa ei voi välttyä huomaamasta, että yllättävän monet tarjoavat perinteisiä syysvärejä currya, okraa, faluröd- ja muita syksyisiä punaisia myös kevääksi. Kannatan vaatteiden monikäyttöisyyttä enkä varsinaisesti oman musta-harmaan garderobini kanssa harrasta erillisiä syys- ja kevätasuja. Siitä huolimatta tuntuu jotenkin oudolta ajatus tiilenpunaisesta kevätneuleesta... Vaikka onhan toisaalta tänä syksynä paljon hehkuvaa syyspinkkiä.

Tämän viikon maanantai-arvontakysymys/gallup liittyy väreihin ja värien sesonkisidonnaisuuteen:

Mitä väriä et pukisi päällesi mistään hinnasta? Onko sinulla värejä tai tiettyjä vaatteita, joita et värin vuoksi "voi" pitää väärän sesongin aikana, vaikka periaatteessa muuten voisitkin?

Kaikki maanantain aikana tämän postauksen kommenttilaatikkoon vastanneet osallistuvat viikon palkinnon arvontaan, joka on:
Indiskan cool kukkahuivi! Löytyy myös Mintun garderobista - tsekkaa täällä ja täällä. :)

Vastausaikaa on maanantaihin keskiyöhön asti. Voittaja ilmoitetaan täällä blogissa tiistai-iltana, jonka jälkeen voittajalla on torstaihin aikaa ilmoittautua. Perjantaina arvotaan tarvittaessa uusi voittaja.

Entiseen tapaan on mahdollisuus tuplata voittotsäänssinsä laittamalla linkin arvontaan omassa blogissaan. Koska vastausaikaa on vain yksi päivä, pitäisi linkinkin osua maanantaille. Linkistä kannattaa laittaa maininta kommentteihin, että osaan tehtailla kaksi arpalippua.

Tämän maanantain kysymys on siis:

Mitä väriä et pukisi päällesi mistään hinnasta? Onko sinulla värejä tai tiettyjä vaatteita, joita et värin vuoksi "voi" pitää väärän sesongin aikana, vaikka periaatteessa muuten voisitkin?

Labels:


Comments:
En ikinä pukisi päälleni vaaleanpunaista, paitsi alusvaatteiden muodossa. Hyi yäk.
-Heta (hetaerk@luukku.com)
 
Mä vihaan värisääntöjä.. Joten ihan vaan protestiksi voin pitää mitä väriä haluan ja milloin haluan! :D

Aivan ihana toi huivi!! Haluan sen niin paljon, etten nyt tuplaa koska en halua, että kukaan muu ei voita sitä! > : DD
 
*kukaan muu voittaa sitä

osaankirjoittaa.com
 
Turkoosi näyttää kamalalta talvella kalpean ihon kaverina mutta kesällä edes vähän ruskettuneen naaman kanssa se menee.

Myös vaaleankeltainen saa ainakin minun naamani näyttämään tosi valjulta vuodenajasta riippumatta. Eli ei koskaan minulle!
-erika (erika at iki.fi)
 
Sammaleenvihreä, ehkäpä...
 
Sesonki ei kiinnosta, mutta vaalea liila tekee naamastani vihreän, joten sitä välttelen viimeiseen asti. Eli väri mikä ei pue minua jää käyttämättä aina :)
 
Kaikki söpöt pastellivärit terveisin synkistelijä :D Ehkä pienissä osissa menee, mutta muuten ei.
 
Eipä minulla oikeastaan ole mitään väriä, johon en mistään hinnasta suostuisi pukeutumaan. Sesongitkaan eivät vaikuta minun pukeutumiseeni.
 
No moi! En pukisi ylleni (kirkkaan)sinistä vaatetta. Myös keltaista vierastan...
 
Vauvavaaleanpunainen ei sovi kasvoilleni sitten alkuunkaan. Toinen inhokkiväri on arvattavasti vauvavaaleansininen, tätä kuitenkin löytyy kaapistani ainakin huivin muodossa, jolloin se ei ole yhtään niin paha.

Ja tuplasin muuen tsäänssini, tuo huivi kun näyttää niin makeelta (:
 
Keltasta ja turkoosia en yleensä käytä talvella, koska muutun niin kalpeaks, että ne näyttää kamalalta ihoa vasten.
 
En yleensä noudata värisääntöjä, vaan puen värejä, jotka kulloinkin tuntuvat oikeilta.
 
Mitä väriä et pukisi päällesi mistään hinnasta? Onko sinulla värejä tai tiettyjä vaatteita, joita et värin vuoksi "voi" pitää väärän sesongin aikana, vaikka periaatteessa muuten voisitkin?

Kirkkaanpunaisesta en tykkää ollenkaan. Väri saa minut jotenkin hermostuneeksi ja ahdistuneeksi. Siitäkin huolimatta omistan laukun ja korkkarit punaisena..

Ainakin turkoosia tulee vähemmän käytettyä talvisin.
 
En tykkää ns. epäväreistä. Beige on ihan vihoviimenen, harmaasta oon viime aikoina ruvennu tykkäämään.

Sen sijaan 'oikeita' värejä voin pitää ihan vuodenaikaan kattomatta, ja itse asiassa mua ärsyttää suunnattomasti sellanen ajattelu, että ei nyt syksyllä voi käyttää mitään vaaleita/kirkkaanvärisiä/
kukkakuosisia/whatever vaatteita kun on syksy. Millos niitä kaipais ellei nyt? Pukeudun suurimmaks osaks fiiliksen mukaan ja värit on vahva osa sitä fiilistä. Tricia Royal onki yks mun suurimmista pukeutumisidoleista :).
 
Kaikki neonvärit ja värien sekamelska pukeutumisessa ei miellytä enää kun herkullisina teinivuosina tuli kuljettua päivät pukeutuneena sateenkaaren kaikkiin väreihin. Pukeutumisessa suosin siis että värit mätsäilisivät jollain tapaa toisiinsa (esim ei monen eripunaista)

Sesonkien en ole huomannut vaikuttavan pukeutumisväreihin
 
^ nimim. Liis
 
Vihreä ei sovi ihoni väriin ja keltaista en käytä sen kirkkauden vuoksi.
 
Mitään hempeitä värejä en oikein päälleni saa, muuten kuin omistan pari vaaleanpunaista t-paitaa. Myöskin keltaista vierastan.

Mitään kausipukeutumista minulla ei ole, mutta haluaisin että talvipukeutumiseni lähtisi liikkeelle kolmesta väristä (musta, valkoinen, punainen) ja niiden lisäksi ehkä jotain erilaisia asusteita.
 
Minulla ei ole mitään ehdottomia ei-värejä, mutta vaalea liila ei kyllä kuulu vaatekaappiini tällä hetkellä yhdessäkään vaatteessa.

Tuplaan, tietysti!
 
Ei ainakaan tule nyt mieleen yhtään väriä jota en voisi periaatteen vuoksi käyttää. Ehkäpä tummanvihreä tuntuu melko vieraalta, vaikka kaapistani muutama sen värinen vaate löytyykin.
 
En pidä melkein mistään punaisen sävyistä suurina vaatekappaleina. Punaiset/pinkit asusteet ovat kivoja, mutta vaatteina minulta ei löydy kumpaakaan väriä.
 
Käytän pastellisävyjä harkiten, sillä näytän niissä turhan söpöltä kun olen pieni, vaalea nainen. Vaalean violetti on sellainen pastelli ja väri yleensäkin, että sitä kaapistani ei ole teinivuosien jälkeen löytynyt.
Pukeutumisessa ratkaisee kuitenkin värin lisäksi moni muu asia, joten kuka tietää jos ensi kesän lempparimekkoni onkin juuri vaalean violetti. Hyyi, pois se minusta.
 
Periaatteessa voin pukea mitä tahansa päälleni, tosin jotkin värit menevät vain asusteissä ja pieninä väriläiskinä.

Keväisin en kyllä mielelläni käytä kovin tummia ja syksyisiä värejä, eikä syksyllä tee mieli pukeutua kirkkaisiin väreihin :D Kesällä ja talvella taas pukeutumisen värityksellä ei oikein ole väliä :

Tuplaan mahdollisuuteni, ja laitan linkin blogiini! Pakko saada tuo huivi!
 
Ei nyt ainakaan heti tule mitään niin kamalaa yksittäistä väriä mieleen etten sitä ylleni pukisi, mutta monia väriyhdistelmiä kyllä löytyy. Ihana tuo huivi!

-Cvalda
 
Sesongit ei juurikaan vaikuta. Väreistä oranssia en käytä koskaan, harvemmin myös keltaista..
 
Ehdoton ei-väri on vaaleanpunainen sekä kaikki muut pastellisävyt lukuunottamatta vaaleankeltaista. Näytän pieneltä possulta pukiessani vaaleanpunaista päälleni. Muutenkin pastellit ovat aivan liian haaleita värejä minulle. Se on huomattu aivan liian monta kertaa.
 
Kanariankeltaista ei mun päällä nähdä.
 
Vihreä on itselleni aika nounou, etenkin sellainen perusvihreä.. joku vaaleanvihreä sävy jossain voisi vielä mennä; yksi t-paita taitaa vaatekaapissa tälläkin hetkellä olla, harvoin käytössä sekin.

Noin muuten kun garderoobini päävärit ovat musta, harmaa, tumma liila ja valkoinen, ei ole ongelmaa sesongeista, varmat perusvärit sopivat eri yhdistelminä joka vuodenaikaan. ;)
 
En ole erityisemmin värien ystävä, joten löytyy useita värejä, joita en pukisi päälleni. Inhokkilistani kärjestä löytyy mm. tummanpunainen, keltainen, vaaleanliila, vaaleansininen ja turkoosi.

Linjani on tosiaan ympäri vuoden melko väritön, tosin vaaleita värejä ja sävyjä tulee pidettyä enemmän kesällä ja tummia talvella. Aika samoissa väreissä silti kuljen vuodenajasta riippumatta. :-)
 
Itse karsastan oranssia, koska se ei oikein sovi ihoni väriin. :-)
 
Olen aikaa vapaa siinä mielessä että voin pitää mitä väriä vaan milloin vain :)
 
Hmm, ei ole enää.:) Keltaisesta pidän nykyään, joten olen avoin kaikille väreille!
 
Rakastan värejä ihan yli kaiken vaikkeivat kaikki niistä sovikaan minulle, esim. punaisia vaatteita ei tämän takia taida löytyä ollenkaan.
Yleensä yhdistelen kaikkea mustan kanssa, helppoa ja värit tuovat kivaa piritystä muuten tummaan asukokonaisuuteen =)
Liian hailakoita värejä en myöskään käytä koska olen muutenkin niin vaalea että ne vievät kaiken värin pois kasvoilta !
 
Ei mitään neonvärejä :D Eikä turkoosia, ei näytä yhtään hyvältä.. Hyvää alkuviikkoa!
 
En pysty käyttämään mitään kirkkaita värejä, varsinkaan mitään neonhirvityksiä.. Keltainen on vaatteissa ihan ykkösinhokki, johtuen kai kalpeasta ihostani.
 
Kaikki värit voivat toimia oikein yhdisteltynä, joten ei ole mitään väriä, joka olisi syytä teilata kokonaan.

Värien kausisidonnaisuus sen sijaan rajoittaa itseäni melko paljon. Kesällä pidän usein keltaisia ja oransseja toppeja/mekkoja, mutta en ikinä laittaisi ko. värejä päälle syksyllä/talvella...
 
Periaatteessa vihaan sääntöjä, mutta ei kaikki värit vaan sovi joka sesonkiin. Itse en käytä kovikaan usein vihreää väriä, koska se ei oikein imartele mua.
 
sinapinkeltaista en suostuisi pukemaan. enkä kyllä talvella tykkää pitää mitään kirkkaita(keltainen yms) värejä sillä ne nyt vaan ei sovi talveen ja valkoiseen ihoon : D
 
ei ole sellaista väriä jota en MISTÄÄN hinnasta pukisi. Sesonkikaan ei kauheasti vaikuta, mutta mielellään mustaa tai harmaata en kesällä pue enkä pelkkää valkoista talvella.
 
Jostain syystä en kykene käyttämään punaista väriä muuten, kuin pikkujouluissa ja jouluaattona. Tämä ei tosin jostain syystä koske punaista villakangastakkiani :D.

Tuplasin jo :D.
 
Mulla on selvästi tiettyjä värejä joita suosin tiettyinä vuodenaikoina ja tämä syksy koostuu joko sinapinkeltaiseen tai violettiin sävytetyistä kokonaisuuksista, mutta tänään olen kuitenkin punasinisissä :D Eli en oikein keksi mitään ehdotonta eitä, kuitenkin olisin käyttämässä mainitsemaani väriä heti huomenna ;)
 
Varmaankin vauvapastellit on sellaisia, etteivät päälleni eksy. Syksyisin lämpimät ja tummat värit tuntuvat omimmilta, en kuitenkaan pukeudu sesongin mukaan johonkin tiettyyn.
 
en pidä keltaisesta tai siihen vivahtavista sävyistä koska ne ei vaan yksinkertasesti sovi mulle, mutta muiden päällä nämä värit voivat näyttää jopa tosi hyviltä.
 
Vaaleanvioletti! Ei sovi mulle tippaakaan, vie kaiken värin ihosta ja hiuksista ja on muutenkin kaamea väri. Pinkki on toinen. Se tosin kuulemma sopii mulle mutta tuntuu tosi vieraalta.
 
Minulla ei oikeastaan ole mitään mitään väriä vastaan, mutta en pidä vaatteita jotka ovat räikyvän kirkkaita, niissä tulee tosi epämukava ja ylitietoinen olo itsestään:D Vaikka huomiosta pidänkin, mutta silti. Eli kaikki ylikirkkaat turkoosit, punaiset, keltaiset on no no..!
Sesongit eivät minuun vaikuta:)

Btw, IHANA huivi!!:'oo
 
Punainen ja pinkki ovat sellaisia värejä, joita puen mielellään vain asusteiden muodossa päälleni. Sellanen ruma tumman vihreä on myös yök!
tuplaan mahdollisuuteni linkkaamalla!
 
En kyllä ajattele mitään typeriä väri/sesonki juttuja. Mutta mitkään kovin haaleat tai pastelli värit ei kyllä oo mun juttu. Esim. keltaine, liila ja persikka. Pidän enempi syvistä väreistä.
 
Vaaleanlila on väreistä ehdoton inhokkiki ja sen kohdalla voin huoletta sanoa: ei ikinä!
 
Vaaleanpunainen ei päälleni eksy missään tilanteessa. Valkoinen on taas sellainen jota ei tule taas talvella pidettyä niin paljon.
 
Neonvärit on sesongista riippumatta kamalia! :(
 
On montakin väriä ,jotka eivät itselleni sovi..tai ns.tyyliini mm. punainen, keltainen, vaal.punainen, vaal.vihreä ja vaal.sininen..tässäpä näin aluksi ;)
 
ruosteinen punainen.
 
Ei oo mitään sääntöjä, käytän lähes kaikkia värejä. Sinapinkeltainen tosin on sellainen mikä ei vaan sovi mulle, kun oon muutenkin niin vaalea..
 
Oranssi ja keltainen eivät sovi väreihini sitten yhtään. Jo pelkkä ajatuskin niistä saa aikaan kylmiä väreitä. Hurr.
 
Minulla ei le sesonkiin liittyviä sääntöjä, mutta jotkut värit, kuten kirkkaan punainen, vaan näyttävät päälläni hieveältä ja saavat minut jotenkin kelmeän näköiseksi.
En siis pidä värejä, jotka näyttävät päälläni hirveältä, enkä ylipäätään halua näyttää liian kirjavalta. Yksi aksenttiväri kerrallaan, yleensä.
 
Jaa-a varmaan neonvärit ovat sellaisia, mitä en nyt yht' äkkiä osaa kuvitella enää käyttäväni, mutta never say never:) Vihreä ei myöskään pue minua kauhean hyvin, mutta omistan kyllä pari senkin väristä vaatekappaletta:D

Tuplaan ja linkittelen tänään blogiini!
 
Vaikka kuinka yritän miettiä, ei tule mieleen väriä jota en voisi käyttää. Olen värien suhteen kaikkiruokainen Minulla on kuitenkin kausia, jolloin toiset värit tuntuvat toisia paremmalta.

Tuplasin.
 
En pukisi päälleni mitään vaaleanpunaista, vaal.sinistä, vaal.keltaista tai mitään pastellisävyjä tai muita hempeitä värejä.
 
En osaa nähdä itseni päällä vaaleanpunaista (no, ehkä joku huivi tai vastaavaa), leijonankeltaista tai suuria alueita petrolinsinistä. Oranssikaan ei nyt ihan sytytä, ja beigen kanssa olen myös tarkka. Lisäksi olen aiheuttanut itselleni yliannostuksen ruskeasta parina viimeisenä talvena, joten nyt kartan kaikkea sen väristä :D Muiden päällä nämäkin värit näyttävät paljon paremmilta ^^

Linkkasin blogissani :)
 
Pastellisävyt ja kirkkaat värit. Varsinkin talvella.
 
En ikinä enää aio pukea päälleni sellaista ällöä vaaleanliilaa sävyä. Hyihyi, kaikkein oksettavin väri minkä tiedän ja oli lapsena yksi lempivärini. Ja sitten taas keväällä ja kesällä tulee pidettyä kirkkaampia värejä ja syksyllä ja talvella tummempia ja syvempiä värejä. :)
 
En pukisi päälle vaaleankeltaista tai vaalean vihreää enkä neonvärejä.
 
Pastellivärejä! Hyi. Vaaleasininen ja muut vauvavärit ovat sellaisia etten laittaisi pääleni varmaan edes maksusta. Ehkä ihan pikkuisina annoksina voisin käyttää, mutta en esim paitaa. Monille muille sopivat kyllä. Ja sitten on toinen, ja tää on aika outo... Ruskea! En edes ymmärrä miksi:) Laukku/kengät voi juuri ja juuri olla ruskeat. Ja beige. Yök. Joo, olen nirso:D
Sesongit eivät vaikuta pukeutumiseeni, pukeudun juuri niin kuin haluan, sesongista riippumatta:)
 
Mihinkään pastellisävyyn tuskin suostuisin kokonaan pukeutumaan, pieninä annoksina kyllä menee.

Ehdottomimmat inhokit ovat kaikki pinkit ja vaaleanpunaiset, oloni on kuin pienellä possulla, jos sellaisia vedän päälleni. Olen muutenkin niin lapsennäköinen, että moista tyttömäisyyttä ei ole tarvetta luoda pinkillä hörhelöllä.
 
Pastellivärejä ja kirkkaan punaista. Samoin mustaa yritän vältellä yläosissa.
 
Värianalyysi rajoittaa vaatekaapin värejä aika tiukasti. Olen syksynainen, joten lämpimät ja ruskealla murretut sävyt sopivat minulle parhaiten. Joskus on tosin pakko luistaa - musta ja vitivalkoinen (puhumattakaan farkkujen sinisestä) eksyvät aika usein kuitenkin päälle kuin vahingossa.
 
Periaatteessa voisin pukea mitä väriä ihan milloin tahansa, sillä minulla ole oikein mitään ''inhokkiväriä'', mutta täytyy sanoa että vaaleanpunainen on ehkä se ei niin mieluinen väri vaatteissa, vaikka muutama sen väristä paitaa omistankin.

Vuodenajat eivät millään lailla rajoita pukeutumistani sillä käytän vuoden ajasta riippumatta kaikkia värejä.
 
Minut ja pukeutumistyylini tuntevat voisivat kuvitella mun vastaavan tähän, että en pukisi päälleni mitään muuta väriä kuin mustaa tai valkoista, mutta ei ihan niinkään. Hyvännäköisessä vaatteessa voisin käyttää mitä tahansa väriä, tosin kulta näyttää niin kauhealta vaaleaa suomalaista ihoa vasten, että sitä välttelen viimeiseen asti, samoin muita saman efektin aiheuttavia värejä. Sähkönsininen yököttää kyllä muutenkin.

Sesongeista en juuri välitä, kesäisin pukeutumisessani on vähän enemmän valkoista kuin talvisin, jolloin painopiste on mustassa.
 
Noo, en luultavasti omista mitään mistään hinnasta -vaatetta, mutta vaaleanpunainen, semmoinen vaaleanvaaleanpunainen taitaa olla että en herkästi pistäisi päällenii. En oikein keksi mitään väriä johon ehdoton ei :<

Mutta tuplaileen :))
 
Neonvärit...
Ja sitten beige, jossa ei sinänsä ole yhtään mitään vikaa, mutta yksi paita näytti ihan järkyttävältä päällä ihan vaan sen värin takia.
 
Tämä onkin helppo kysymys! En mistään hinnasta pukisi päälleni mitään pastellivärejä, murrettuja sävyjä (esim. okrankeltaista, oliivinvihreää, ruskeaa, marjapuuronpunaista..), mitään ruskeaa... Muutamana poikkeuksena on parin vaatteen kuviossa olevat sävyt, mut niitä ei lasketa! :P

Käytän ympäri vuoden samoja värejä, eli mustaa, mustaa ja mustaa, höystettynä punaisella, violetilla, valkoisella ja joskus jopa vihreällä.
 
Keväiset pastellit ällöttää aina. Ja kaikki värit, joissa on se baby ______, eritoten baby yellow. Tuommoset hailakat värit on ihan höpöhöpöä. Myös beige kuuluu inhokkeihin mitäänsanomattomuutensa takia. (Greige on ihan eri juttu sitte<3).

PS. Huivi on IHANA! Toivottavasti löytyy Skoonesta parin viikon päästä, jos ei nyt osu kohalle...
 
Kasarin neonvärit sekä pronssi. Ainakin tällä hetkellä, mutta eihän sitä ikinä tiedä (itse kasariteininä niitä on kuitenkin käytetty, ja paljon!) Sade
 
Vaaleanpunaista en päälleni pue, väri vaan ei sovi minulle.

Tuplaan :)
 
Mun ykkösinhokki on sellainen taitettu sammunut lila. Ihan karmea väri. Samaten jotkut huonot ruskean sävyt ovat täysin no no. Ei pysty eikä kannata kun näyttävät päällä niin pahoilta. Värianalyysin mukaan olen kevät.
Kaksi arpalippua, kiitos!
 
En pukisi päälleni varmaankaan neon vihreätä :D
 
Oranssi on kyllä sellainen väri, ettei sovi minun päälleni eikä tule vaatekaappiini. Keväällä tummatkin värit ovat ihan ok, samoin syksyllä vaaleat.
 
Neonvärejä en päälleni pukisi! :D Farkuissa, ja housuissa ylipäätään en tykkää valkoisesta.
 
No periaatteessa mulla ei ole mitään väri-inhokkia, mutta keltanen ei koskaa eksy päälleni. Kesällä olin niin rakastunut keltaiseen, että ajattelin ostaa keltaisia vaatteita, mutta siihen se sitten jäi. :D
 
Pinkkiä en missään suuremmissa määrin laittaisi päälleni, jossain asusteessa kyllä mutta esim pinkki paita ois ihan nou nou mun päällä kun näyttäsin siltä että oisin karannu nalle puhista nasun asussa.. Sitten kans joku vaaleensinnen ei pue minua sitten yhtään.
Muuten ei ole kyllä mitään "en voi käyttää keltaista kun ei ole kesä", käytän mitä värejä haluan ja millon haluan :)
 
Tosi kiva huivi! Väreinä keltaisen sävyt ei oikein nappaaa.. Tosin poikkeus tähänkin sääntöön on jo löytynyt!

Ja tuplaan arpani!
 
en omista varmaan yhtäkään oranssia vaatetta. keltanen ja vihreä menee kyl, mutta hyvin harvoin pukeudun niihinkään väreihin. punasta paitaa en jotenkin osaa pitää, jos hiukseni on punaiset. blondin kanssa punanen sopi paljon paremmin.
 
en pukisi limen vihreää, tai kirkkaan vihreää yleensäkkään.
Hyi kamala ei vaan sovi minulle!

-ALLY
 
Inhoan sinapin keltaista! Se ei millään edes sopisi minulle, joten kyseisen värin jätän muille. Vaaleanpunaisen monet sävyt skippaan myös mielelläni, toimivat korkeintaan yksityiskohdissa. Sesongin mukaan en jaksa värejä luokitella. Mutta kyllä esimerkiksi keltainen alkaa heti kesän ja kevään jälkeen häiritsemään...
 
en noudata minkäänlaisia sesonkivärisääntöjä.
eikä mulla oikeestaan oo sellasta väriä mitä en ikimaailmassa päälleni pukisi, mutta jos pakko on jotain sanoa niin neonvärit olisivat aika varmasti enikinäpuepäälleni-listan kärkisijoilla.
 
Oranssi ei näytä kivalta mun päällä ainakaan jos sitä on paljon. Ja muutenkin oranssi on niin kirkas väri, että tulee jotenkin kiusallinen olo.
 
beige on tosi huono väri mulle. se on jotenkin liian tylsä ja housuina jotain ihan kamalaa!

Voisin ehkä käyttää sitä jotain aluspaitana kuitenkin... tai huivina ehkä?
 
pidän kaikkia värejä jos sanon että inhoon jotakin niin seuraavaks on ostamas sitä väriä
 
En tykkää oranssista enkä siihen pukaudu. Paitsi voihan se olla ihan kivakin jossain pienissä määrissä. Ei vaan voi mitään, kun ei tykkää siitä väristä.
 
Pinkki on aivan kamala isoissa määrin.
 
Hmm...ehkäpä vaaleanpunainen.
 
Itse en perusta yhtään vihreään :/ Varsinkaan sellaiseen limenvihreään.
 
ehkä ihan huutava pinkki. Ja ei ole nyt mitään mitä ei voisi käyttää sen sesongin aikana.
 
Itse asiassa kun oikein alkaa jatella niin mikään väri ei taida olla käyttökelvoton itselläni :o Mutta jos joku pitää sanoa niin varmaan khankinvihreä..(ööm)
 
Räikeän pinkki eijei.
 
Hmm, itselleni ei sovi yhtään keltainen joten kaipa voisin sanoa sen :)
 
Sininen :D Vauvansininen. Lukeutuu samaan pakkaan kuin vaaleanpunainen, joten sanon nyt nämä kaksi...
 
Vaaleanvihreä ja beige, no-no.
 
neonvärit :D En omista yhtäkään sen väristä missään huoneessani, ne vain ovat niille räiskyville persoonille enemmän :D ja muutenkin tykkään käyttää enemmän tummia vaatteita :)
 
Hmm, tämä onkin vaikea...sanon tässä nyt vaikka tälläisen väriyhdistelmän kuin vihreä + pinkki, se on aivan kamala. yksistään nuo värit menevät :)
 
VALKOINEN. En tajua miksi. Mutta se ei vaan mee.
 
Yhdyn aika moniin sanoihin sanoen pinkki.
 
vaaleansinistä en missään nimessä käyttäisi, sillä se ei sovi mulle ollenkaan punaisen tukkani takia. myöskin keltainen, pinkki ja vaaleanvihreä ovat aika no-no osastoa.
musta, valkoinen ja harmaa <3 mustaa on kyllä vähän ikävä käyttää kesällä, mutta silti sitä tulee käytettyä silloinkin kun se on vaan niin ihana.
 
ei kyllä ole varmaan sellasta väriä mitä en vois päälleni pistää. oon värikäs ihminen! mutta kyllä silti syksyllä on esimerkiksi vähän vierasta käyttää pastellivärejä vaikka niitäkin sitten eri vuodenaikoina tulee pidettyä.
 
neonkeltaista en käyttäisi, hyi.

ei ole väriä, jota en muodin vuoksi olisi käyttämättä, mutta olen nyt löytänyt ja mieltynyt väriin, jota en ole oikein ikinä tykännyt käyttää. eli musta. nykyään varmaan yli puolet vaatteistani on mustaa, ja ainakin joku osa vaatteista on oltava mustaa. ennen pidin mustaa tylsänä värinä. tämä siis ennen viime kesää, jolloin löysin mustan.

eppis

eppis@mymail.com
 
Sellainen vaaleansininen. Tullee mieleen joku vauva XD Aivan sairaan ihanat palkinnot sulla.
 
Väriä mitä en pukisi päälleni...oranssi ehkäpä. Juu :)
 
Ei mulla mielestäni oo mitään väriä, mitä nyt en todellakaan voisi päälleni laittaa. Mutta en mä esimerkiksi pinkkiin/vaaleanpunaiseen pukeutuisi niin, että se ois pääväri, mutta asusteissa menee.

Sesongit ei oo kyl vaikuttanu väreihin, kai.
 
Vältän pastellisävyjä, kirkkaanvihreää, -keltaista ja -oranssia.. En tykkää kovin "värikkäistä" ja kirkkaista väreistä. :)
 
Turkoosi ei ole mun väri. Mulla on sen verran kalpee iho että näyttää vähän oudolta...
 
Sanotaan vaikkapa keltainen, ei sovi yhtään, koska mun iho on oudon värinen...

(Aaaa! Mun on pakko voittaa toi huivi!!11)
 
Vaaleenpunanen...oon muutenkin tällänen vähän synkistelijä pukeutumisessa joten jätän tuon värin mieluiten pois :D
 
Sammaleenvihreä ja sellainen baby-vaaleanpunainen puistattavat minä vuodenaikana tahansa!
 
No, viimekesän aikana opettelin pitämään jopa keltaista ja osittain myös pinkkiä/vaaleanpunaista, vaikka ennen en todellakaan olisi mitään sellaista ylleni laittanut. Nyt mulla ei kai ole enää mitään tällaisia sääntöjä... Tosin turkoosi on ehkä vähän vähemmälle käytölle jäänyt, ei vaan ole mun väri.
 
ihan vaaleanpunainen ja pinkki sekä tietyn oranssin sävyt + keltainen suurissa määrin ovat värejä, joita välttelen. pienissä määrin kaikki värit ovat kuitenkin kivoja. :>
 
Vaaleanpunainen tällä naisella on kyllä ehdoton no-no.
 
En orjallisesti noudata sesonkeja, mutta jotenkin se vain on alitajunnassa, että tiettyjä värejä tulee pidettyä tiettynä aikana. Hempeä vaaleanpunainen, keltainen ja sammaleenvihreä ovat ehdoton ei.

Tuplaan blogissani. :)
 
Pinkki on vain sellainen vilun väreitä aiheuttava väri ainakin itseni päällä. :-) Jotkut saavat sen näyttämään upealta, toiset tuomitaan ensi metreillä pissiksiksi. Itse vältän sitä lähinnä sen vuoksi, ettei se vain pue minua, mutta toisaalta minut kasvatettiin vihaamaan pinkkiä ja muita räikeitä värejä. Ja kyllähän vanhempien mielipiteistä aina jotain tarttuu mukaan... Kevyt vaaleanpunainen kyllä kelpaa jossain muodossa. :-)
 
Niin ja ruskeaakaan en voinut yhdessä vaiheessa käyttää. Tuli joistain sävyistä niin voimakkaasti mieleen vauvankakka, mutta nyt alan vähitellen taas tottua ruskeaan - ainakin ostin viikonloppuna ruskean topin, jota voin hyvin omatunnoin kertoa tulevani käyttämään.

Vihreä on todella riskialtis väri. Raikas vihreä käy, mutta jokainen vähänkin tunkkaiseksi menevä väri saa yökkäysreaktion käyntiin. Oliivi oli suosikkivärejäni yhteen aikaan, mutta nyt vältän sitä kaikin keinoin. :-)
 
Voin oikeastaan pukea päälleni ihan mitä vain, jos se miellyttää omaa silmääni. Eli väriskaalani riippuu täysin päivästä. vaaleanpunainen (siis kirkuva sellainen) on ehkä se kaikista kammottavin, mutta myönnän, että sekin menee joissain vaatteissa.

Linkitän, koska huivi on IHANA! :)
 
Limen vihreätä en laittaisi päälleni. Yhdellä entisellä luokkakaverillani oli limenvihreät housut ja neule, ja niitä käytettiin tietysti yhtä aikaa...
 
En käytä beigeä, harmaata murrettuja vihreän tai ruskean sävyjä enkä keltaista tai oranssia, paitsi jos löytyy jotakin missä väri kuitenkin toimii. Vuodenaika ei juuri vaikuta, mieltymykset ovat samat.

Oikeita inhokkeja ovat pastellivärit ja sinapinkeltainen, sietämättömiä värejä!
 
Voisin pukea ihan mitä väriä vain, jos se on oikein yhdistetty! :) En jaksa mietiskellä kauden värejä ja mitä pitää mukamas laittaa päälle, värit menee fiiliksen mukaan.
 
Meinasin mainita vaalenpunaisen ja neonvärit, mutta totesin että kyllä nekin menevät - pienissä määrin! Vaatteeni ovat hyvin musta-harmaa-painotteisia, mutta toisinaan sekaan pääsee myös väriläiskiä (yleensä valkoista, liilaa, ruskeaa tai punaista). Hmm, nyt kun mietin, niin oranssi ei kyllä iske! Sesongit eivät kiinnosta, pukeudun aina fiiliksen mukaan. (Toki sesongit määrittelevät ostoksia jonkin verran, sillä joskus jostakin vaatteesta ei vaan ole tiettyä väriä, koska sesonkiväri on vallannut alaa.)
 
Ihan ehdottomuutta ei taida moinenkaan värin kohdalla suhtautumisessani olla.... En kauheasti pidä vaaleista pastellisävyistä enkä myöskään beigestä, ja lisäksi olen todennut että valkoinen (?) saa oloni hieman oudoksi.

Suosikkivaatevärejäni ovat vahvat värit kuten petrooli, violetti ja no musta yms. mutta kaikkea saatan käyttää jos se sopii tilanteeseen/senhetkiseen naamanväriin/muuhun vaatetukseen tms... =)
 
Väreistä sinapinkeltainen ja armeijanvihreä eivät kyllä kelpaa. Myöskään todella hempeät värit eivät käy, koska ne eivät sovi minulle. Muuten on aivan sama onko väri muotia vai ei, pääasia jos itse tykkää. :)

Tuplaan ehdottomasti.
 
Toisia värejä pitää enemmän kesäaikana ja toisia talviaikana, mutta mitään ehdottomia sääntöjä ei itsellä ole.

Väreistä vältän esim. vaaleaa liilaa, vaaleanpunaista joitakin beigen sävyjä kun näyttävät huonolta päällä.
 
ai niin, unohdin sanoa, että tuplaan mahikset! :)
 
Mitä väriä et pukisi päällesi mistään hinnasta?
-Tätä piti miettiä kauan mutta tulin lopputulokseen että neon värit (ehkä asusteissa mutta en tahdo korostustussin väristä paitaa!) ja vaaleanpunaisia. Tosin se on siinä "kiikun kaakun" sillä joskus löytyy joku tosi makee juttu. Rosan sävyt on asia erikseen.

Onko sinulla värejä tai tiettyjä vaatteita, joita et värin vuoksi "voi" pitää väärän sesongin aikana, vaikka periaatteessa muuten voisitkin?
-Juu ruskea on aika yleinen smemonen. Tosin joskus oon kesällä piettäny ruskeaa mutte eij se oikeen... ;/
 
Vaaleanpunaisia vaatteita minulta ei taida löytyä ollenkaan, ei tosin siksi että vaaleanpunainen olisi ruma väri vaan siksi että kaikki muut värit ovat hienompia :D
 
pastellisävyjä harvemmin tulee käytettyä. Poikkeuksia kylläkin on, ostin nimittäin juuri aivain iihanan vaaleanpunaisen juhlapaidan. Pinkkiäkään en oikeastaan ole ikinä pitänyt ja tuskin pidänkään ainakaan lähitulevaisuudessa :)
 
Oikeastaan voisin käyttää mitä väriä tahansa, mutta jostain syystä skippaan kaikki hempeät värit. En vaan osaa pitää niitä. Vaaleanpunainen, vaaleansininen, keltainen.. Mut ehkäpä niitäkin joskus oppii pitämään :)
 
Tumman vihreä, oranssi ja vaalea liila ovat värejä, joihin en pukeudu minään vuodenaikana. Syystä että naama muuttuu harmaaksi, jonka seurauksena taas suupielet kääntyvät aina alaspäin kyseisissä väreissä.
 
LÄhes mitä tahansa hyvin yhdisteltynä. Voin kyllä periaatteessa käyttää kaikkia värejä koska vain mutta ehkä syksyisin eksyy ennemmin päälle ne lämpöisemmät värit ja keväällä taas pastellisimmat. Pääosin kumminkin pukeudun mustaan, harmaaseen ja valkoiseen. :D
 
En pukisi päälleni mistään hinnasta oranssia tai beigeä väriä. Eivät vaan miellytä minun värisilmääni.

Omistan valkoisen kauluspaidan somistettuna keltaisilla pallukoilla, jota en todellakaan pukisi päälleni muulloin kuin aurinkoisina kesäpäivinä.
 
kietaisuhame ei ikinä enää. huhhuh tulee lapsuus niistä mieleen!:)
 
olikin väristä kyse... no sanotaan niin että beige kietaisuhame!XD
osaanlukea.com
 
En osaa pukeutua punaiseen - en edes jouluna (tonttulakki tekee poikkeuksen, mutta sitä pidetäänkin vain pikkujouluissa ;)) Punainen tekee pulleaksi ja punaiseksi, varsinkin kun muutun paloautoksi suht helposti.
 
En käyttäisi punaista puseroa minään vuodenaikana, sillä valkeat kasvoni näyttävät punaista vasten tosi kalvakoilta. Punastun myös helposti, ja koska punainen korostaa punaista, on punaisen jättäminen pois vaatekaapista luonnollista.
Jostain syystä myös tummanvioletti on väri, jota karsastan.
En yhtäkään sateenkaaren väriä housuissa, mielestäni housujen kuuluu olla harmaat, mustat, valkoiset tai farkunsiniset.
 
Pinkistä en tykkää :/

(i-h-a-n-a huivi)
 
Murretut sävyt ei oikeen iske muhun...esim siis harmaa. Tykkään enemmän iloisista väreistä :)
 
Vaaleansinistä vierastan kauheasti, tulee mieleen vaan pikkulapset tai yläaste. Syksyllä luonnostaan pukeudun tummempiin väreihin kuin valoisaan aikaan, mutta joskus on kiva repäistä ja pitää jotain oikein värikästä, vaikka vaan omaksi iloksi (ja muiden kauhuksi).
 
Pidän "puhtaista" väreistä, murretuista, kuten pastellisävyt, en lainkaan. Sesongit luonnolliset vaikuttavat jonkin verran.

naurava@gmail.com
 
baby-vaaleansininen EIEIIEI. tiettyjä vaatteita ei ole. :)
 
Sesongilla ei väliä. Ei kyllä oikein tule mieleen mitään väriä, jota en voisi pukea päälleni. Melkein jokaisesta väristä löytyy joku hieno sävy. Oranssi on hieman kyseenalainen, mutta tosiaankin, sieltäkin löytyy välillä sellaisia sävyjä, että todellakin pukisin. Joten en voi edes vastata, että oranssi!
 
...vannomatta paras ;)
 
Ihana huvi, pakko saada :P

Tykkään kyllä pukea ihan mitä väriä tahansa, paitsi no joku tietty harmaan sävy on aika tylsä vaatteissa, omistan sellaisen ja en ole kertaakaan pitänyt :/ Myös vaaleanpunaisesta en niin kamalasti pidä, mutta pari sen väristä t-paitaa on kaapissa, enkä viitsi jättää käyttämättäkään, kun kuitenkin ihan hyviä paitoja ovat.
 
Vauvavaaleansininen. Yök...
 
Kirkas pinkki aiheuttaa aina oksennusreaktion. Yök. :D
 
Oranssi on mun mielestä aika hankala väri, en osais pukea sellasta :D
 
Keltainen, kirkkaanpunainen ja vihreä ovat sellaisia värejä, joita on hankala kuvitella itseni päälle. Ajatukselle kirkkaanpunaisesta olen kyllä viime aikoina vähän lämmennyt, mutta vielä on matkaa, että ostaisin kirkkaanpunaisen vaatteen. Tuntuu, ettei se sovi mun tukan ja ihon väriin ollenkaan, samoin on keltaisen ja vihreän kohdalla. Paitsi että joku pastelli-/mintunvihreä ehkä vielä menettelisi. Sellaista mulla ei ole, etten voisi jotain väriä pitää vuodenajan vuoksi, vaikka muuten käyttäisinkin kyseistä väriä pukeutumisessa.

Linkin arvonnan eli tuplaan voittomahdollisuuteni!
 
Sellaiset tummat männyn vihreät on aivan kammottavia! Mutta nyt kun tämän ääneen sanoin niin varmaan kohta pidän siitä hulluna:D
 
En oikein pidä kirkkaista väreistä omassa pukeutumisessani, mutta kaksi väriä joita en mielelläni ikinä päälläni näkisi ovat keltainen ja oranssi. Hui, en edes halua ajatella miltä näyttäisin noissa väreissä.
 
Hmm...pinkki ei kuulu vaateväreihini :D
 
En ikinä pukis päälleni oranssia enkä violettiakaan kovin mielelläni :D Ei vaan sovi mulle. Talvella käytän myös kesäsiä värejä joten sesongit ei määräile mua kauheesti.
 
ISO EI BEIGELLE!! Vuodenajat ei kyllä vaikuta pätkääkään omaan pukeutumiseen..tai no kesällä tulee ehkä pukeuduttua värikkäämmin. :D
 
Minä en pukisi koskaan päälleni koko mustaa asua. ja toinen väri on neonvihreä.
 
Itse en pistäisi oranssia päälleni...se ei vaan sovi mun ihonvärille enkä muutenkaan tykkää siitä kauheasti.
 
En laittaisi päälleni mitään vihreää! Enkä oikein mitään pinkkiäkään. Ja keltainen on kanssa no no! Muuten melkeinpä kaikki menee :)
 
En tykkää käyttää sellaista lilapinkkiä. (En tiedä mikä se oikee sana on :D)
 
Eäh, en tykkää värissäännöistä. Pidän melkeen mitä väriä päälläni :)
 
Itseasiassa minulla ei ole sellaista väriä, jota en voisi pukea päälleni. Vähän aikaa sitten se tosin oli vaaleanpunainen, koska olin ylikäyttänyt sen teinikaudellani, mutta nyt olen onneksi löytänyt vaaleanpunaisen uudestaan :)
 
Sanoisin, että vaaleansininen ja vaaleanpunainen koska tykkään yleisesti enemmän tummista vaatteista. :)
 
Yksivärinen musta/valkoinen asu no no :D
 
Vaalea lila on kamalin väri mitä keksin! Sitä en käyttäisi missään muodossa, en pukeutumisessa, sisustuksessa, en missään.
 
Keltaista en yleensä käytä koska se saa minut näyttämään kalmankalpealta, mutta kesällä kun naamassa on edes vähän väriä joku vaalea sitruunankeltainen pieninä pintoina toimii ainakin teoriassa. Sesongista riippumatta oranssia tai myrkynvihreää en edes ajattele mahdollisina pukeutumisväreinä..!
 
Punainen on ehdoton ei. Sellainen kirkas. Tumma on ihan ok, mutta kirkas ei.
 
Ainoa väri mitä maa päällänsä kantaa mitä en voi pukea ylleni: pinkki. Se on kamala ja saa muutenkin naamani punoittamaan ;/
 
Uskon, että voisin pitää melkein mitä väriä vain ja en omista inhokkiväriä. Tällähetkellä tummanpunainen tuntuu kuitenkin vieraalta.
Sesongit vaikuttavat hieman. Esimerkiksi valkoista hametta en kyllä talvella pitäisi.
 
Mitä väriä et pukisi päällesi mistään hinnasta? Onko sinulla värejä tai tiettyjä vaatteita, joita et värin vuoksi "voi" pitää väärän sesongin aikana, vaikka periaatteessa muuten voisitkin?

• Hmm. Itsellänihän on hassua se, että pukeudun sesongista kuin sesongista riippumatta vain ja ainoastaan mustaan, punaiseen, tummansiniseen, liilaan ja valkoiseen. Joskus harvoin, jos satun villille päälle, asustan muillakin väreillä. :D

Mutta käytännössä, en pukisi ikinä päälle pastellivärejä, koska ne eivät yksinkertaisesti sovi minulle. :>
 
Sellainen ällöttävä viher-ruskea väri on kaamea :D
 
Tota...vaalean harmaa ei ole mun värejäni :/
 
Sähkönsininen ei sovi mulle. Sen oon todennu minä ja monet muutkin, mutta eihän se mua haittaa koska en ees tykkää siitä :D
 
Sininen ei vain pääse ylleni ikinä. Kaikki muu menee, mutta sininen jää jo kauppaan.
 
Kaikki värit käy nyt! Ennen olin ihan että ei ikinä sinistä, mutta oon oppinu "sietämään" sitä ja nyt sen värisä paitoja löytyykin ;)
 
kirkkaat neonvärit, yök!
 
Väreistä pystyn pitämään ihan kaikkia värejä, tyhmiä kaikki säännöt joiden mukaan luokitellaan ihmisiä. Se on sitten kyllä eri asia onko mulla kaikkia värejä kaapissa. <; vaatteista en miniminimekkoja laittaisi päälleni paitsi paikassa ö jossa kukaan ei näkisi. <: tuplaan blogissani tnään. :)
 
Neonvärit, keltainen ja vaaleanpunainen eivät ainakaan houkuttele.
 
no joku neonkeltainen, hyiii :o
 
Neonvärit saa aikaan aika kylmiä väristyksiä.. Paitsi esimerkiksi räikeän pinkki toimii t-paidan printeissä oikein mainiosti. =)

diamant- @ suomi24.fi
 
Miusta mie en ees omista talvivaatteita erikseen:D Käytän kaikkee tasapuolisesti, mitä nyt yks villatunika ei eksyny käyttöön kesällä, eikä pahemmin talvellakaan:D Miun vaatekaappi on loppujen lopuks niin mustaa täynnä ja ne väripilkut on sellasia että niitäki voi käyttää ympäri vuoden. Ainoo väri mikä tuntuu hassulta talvella on valkea, en tiiä miks, mutta sitä tulee käytettyy selkeesti enemmän kesällä, vaikka ei sekään niin paljoo vaikuta ettäkö pahemmin välittäisin:D Inhokkiväriä ei varsinaisesti oo, mut vaatteissa en vaaleen/limen vihreestä tykkää, liian laimee miun makuun, myrkynvihree taas nappaa ihan tosissaan!
 
lilaa :D
 
haaleanvaaleat pastellivärit ei oo mun juttu, suosin räväköitä värejä jokaisena vuodenaikana. mun mielestä tommoinen "en voi pukea sitä ja sitä väriä sinä ja sinä vuodenaikana koska se on tyylivirhe -jutut on ihan potaskaa. kunhan kantaa juttunsa tyylillä niin kaikki käy. ;)

sazu
 
Vaaleankeltainen ja raikas ompunvihreä tekevät tiukkaa syksyllä. Samoin okra ja currynkeltainen keväällä. Ja tumma miellyttää aina talven lähetessä. En tee näin mitenkään tietoisesti, mutta kaipa ne luonnon värit jotenkin alitajuisesti jäävät mieleen...
 
Periaatteessa kaikki värit näyttää hyvältä oikean sävyisinä ja oikealla tyypillä. Täytyy kuitenkin sanoa, että oranssi ja vaaleanpunainen ei ole omia suosikkeja itsellä eikä muiden päällä, eikä oikeastaan missään.
 
Sesongit eivät vaikuta juuri muiden värien kuin punaisen kanssa - sitä käytän lähinnä syksyisin ja talvella. Ja ylipäänsä väreistä välttelen kylmää vaaleanpunaista ja vaaleanvihreää, jotka kumpikaan ei sovi hiuksiini ja ihonväriini :S
 
En laittaisi ikinä päälleni vauvavärejä, siis ällöjä pastellivärejä. Toinen inhokki on oranssi. En taida omistaa mitää oranssia vaatekappaletta
 
Limenvihreä ei iske, jotenkin jo niin monta vuotta sitten kesän -juttu :D
 
Onkohan kukaan sanonut tätä: kulta. Joku kultainen toppi tms eieiei :DD
 
Sinapinkeltainen, joka on tänä syksynä kovassa huudossa, ei ikse yhtään. En sitten tiedä, ehkä se ei vain sovi minulle? :)
 
Yrjönvihreä, se sää kalvakan ihoni näyttämään vamppyyrin iholta ja se ei imartele vaalean sinisiä silmiäni :)

toivottavasti arpaonni suosii ;)
 
No niin , täytyyhän sitä nyt onneensa tulla kokeilemaan :D

Itselläni ei niinkään ole mitään "värisääntöjä", mutta oranssia ja keltasta nyt vaan ei voi pitää talvella, ei vaan luonnistu multa. Sellanen tummemman syksynen oranssi on vielä ihan ok, mutta huutavat neon värit ei vaan mene. Talvella verhoudun päästä varpaisiin tummiin vaatteisiin ja koitan kadota synkään ihmismassaan. Toisaalta ei ne neon värit kyllä kesälläkään luonnistu, mutta silloin eivät snetään tunnu ihan niin pahoilta kuin tammikuussa pimeimpääm aikaan. Musta on luottoväri, oli kuukausi mikä tahansa.
 
Ikinä en pukisi päälleni vauvavaaleansinistä. En missään muodossa. Muut sinisen sävyt kyllä menevät juuri ja juuri.
Sesonkikohtaisia "värikieltoja" minulla ei ole. Kaikki värit näyttävät hyvältä oikein yhdisteltynä mihin vuodenaikaan tahansa!
 
Pastellivärit eivät innosta, kun tälläinen tummien kuteiden kulkija olen :DD
 
Pastellivärejä, hyi olkoon! :D
 
Ei ole vuodenaikoihin sidoksissa olevia värisääntöjä minun pääni sisällä, mutta valkoisia housuja en vain osaa käyttää. Koko ajan on olo että istun jollekin vastamaalatulle penkille tai jotain.. :D

Myöskin tietyt väriyhdistelmät tökkivät, esimerkiksi neonvihreä- ja pinkki, mutta voin käyttää niitä yksitellen tehosteena. (ei siis koko asua.. :D)

Tuplaan. :)
 
Liian räväkät värit kuten sähkönsininen, neonvärit ja muut sellaiset, eivät sovi minulle.
 
Ripulinruskea on väri jota en pue päälleni, muuten olen villi ja vapaa värien ja pitkälle alati muuttuvan muodin suhteen.
- kissanainen
 
Sininen on sellainen väri, joka ei tunnu omalta missään muussakaan asiassa..
 
ai niin, beige ei käy! ja nuo paljonparjajut pastillit ovat myös vähän niin ja näin...
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?