Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Tampere today

Friday, August 08, 2008

Tampere today

Reipas sade siivitti perjantaille suunniteltua shoppailu- ja nostalgiakierrosta Tampereella. Vetisen kelin takia päätettiin siirtää shoppailuvaihe sisätiloihin ja ihka ensimmäistä kertaa pääsin tutustumaan Ideaparkkiin. Seurueelta ei onneksi mennyt hermot, vaikka jämähdin heti ensimmäiseen putiikkiin, jättikokoiseen (no ainakin meikäläisessä mittakaavassa) Marimekkoon.

Päivän ostossaalis koostuu parista suomenkielisestä pokkarista ja kasasta mielettömän upeita Marimekon kankaita.
Suurin osa kankaista oli alennuksessa 10 € - 15 € metri. Ainoastaan oikeassa alakulmassa näkyvä sininen Aino-Maija Metsolan "Joiku" oli syksyn uutuuksia ja siksi normaalihintainen hankinta. Kun nyt vain saisin kunnon projektintoteuttamisvaihteen päälle, niin näistä syntyisi hyviä mekkoja ja hameita syysgarderobia täydentämään.

Muuten shoppailukierros kutistui varsin vaatimattomaksi. Jopa lähes pakollinen nostalgiapyrähdys Stockalla jäi tekemättä.

Jo noin ziljoonalla viime reissulla Tampereelle, on tarkoitukseni ollut pistäytyä Super Mukava -putiikissa, josta olen kuullut niin paljon positiivista. Tälläkin kertaa oli hilkulla, että visiitti olisi jäänyt tekemättä, mutta muutaman onnellisen sattuman ansiosta pääsin kuin pääsinkin poikkeamaan putiikkiin. Kello oli jo lähempänä ilta-kahdeksaa, kun käytiin palauttamassa Peetun rippijuhlissa lainassa ollutta pumpputermosta. Tuike kieppasi paluumatkalla auton Super Mukavan kautta, että saisin edes kurkistaa näyteikkunasta sinne sisään. Putiikissa olikin tytöt valmistelemassa sunnuntain designtoria ja he kutsuivat meidät ystävällisesti sisään. Monipuolinen ja cool valikoima teki todella vaikutuksen ja mieluusti olisin kaapannut mukaan puolet varastosta! Valitettavasti sakkopaikalle parkkeerattu auto ei oikein antanut mahdollisuutta syventyä sovittelemaan. Toivottavasti ensi kerralla... Nyt ainakin tiedän minne suunnata!

Hilkun verran kyllä harmittaa, että suuntaan takaisin kotia kohti hyper-aikaisin lauantai-aamuna ja Super Mukavan toteuttama designtori jää valitettavasti kokematta. Mutta jos SINÄ satut olemaan sunnuntaina Tampereella, niin mene ihmeessä. Mallikappalemyynnit on ihan parasta, mitä on!!

Labels: ,


Comments:
Voi vitsi, kiitos vinkistä! Tuohan kuulostaa mukavalta jutulta, sunnuntaina siis designtorille. Ojakadulla on muuten aivan ihana vohvelikahvila, jossa on maailman maistuvimmat vohvelit.
 
Annoin blogillesi Summer blog -tunnustuksen blogissani :)
 
Anniina: No siis katselin sitä vohvelikahvilaa (joka oli kiinni), että tuonne on kyllä pakko päästä seuraavalla reissulla!! :)

Idhren: Voi kiitos ihan mielettömästi!! Mikä suuri kunnia!!
 
Ääk, tätä on mainostettu jo ihan liian monessa paikassa... ;) Täytyy varmaan mennä jo kymmeneksi paikalle ennakoimaan.
 
Sophia: Ääk - olen ihan KADE, kun sulla on mahdollisuus mennä sinne. Jos olisin tämän tiennyt, olisin suunnitellut matkani ihan toisin... ;D
 
Näin sut Ideaparkissa :D
 
Jenny: OIkeesti?!! Etkä tullut sanomaan mitään!!! :)
 
Näin näin, vasta jälkeen päin tajusin että se olit sää. :D En yhdistäny sua ihan heti tähän blogiin, mutta jotenkin tutun näköinen kuitenkin olit :)
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?