Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Maanantai-arvonta, PizBuin aurinkovoide

Monday, August 11, 2008

Maanantai-arvonta, PizBuin aurinkovoide

Erinomaista maanantaita täältä kisastudiolta!

Jälleen on siis maanantai-arvonnan aika! Kesäalet alkavat olla loppurysäystä vaille valmiita, ulkona vihmoo alijäähtynyttä vettä tämän tästä ja koulutkin alkavat - siksipä hieman askarruttaakin, miten on kesän laita... Kisaan voi osallistua vastaamalla maanantain aikana tämän postauksen kommenttilootassa kysymykseen:

Onko kesä nyt ohitse?

Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan palkinto:
PizBuinin uutuus, ranteeseen sujautettava aurinkorasva. Suojakerroin 20. Toivottavasti sille on vielä käyttöä...

Vastausaikaa on maanantaihin keskiyöhön asti. Voittaja ilmoitetaan täällä blogissa tiistai-iltana, jonka jälkeen voittajalla on torstaihin aikaa ilmoittautua. Perjantaina arvotaan tarvittaessa uusi voittaja.

Entiseen tapaan on mahdollisuus tuplata voittotsäänssinsä laittamalla linkin arvontaan omassa blogissaan. Koska vastausaikaa on vain yksi päivä, pitäisi linkinkin osua maanantaille. Linkistä kannattaa laittaa maininta kommentteihin, että osaan tehtailla kaksi arpalippua.

Tämän maanantain kysymys on siis:

Onko kesä nyt ohitse? (myös filosofiset vastaukset huomioidaan! ;D)

Labels:


Comments:
Oma kesäni ei ole vielä edes alkanut, joten ei se ole siis vielä ohi. Toivon vaan, ettäjos hellepäiviä vielä tulee, olisi minulla myös vapaata, rannalle olisi pakko päästä edes kerran kesässä... :P
 
On koska kouluni alkoi...
 
Sikäli kesä on ohi, että tänään loppui kuukauden kestänyt kesäloma, mutta uskon vakaasti lämpimiin keleihin joten kokonaisuudessaan kesä ei missään nimessä vielä ole ohi.
 
Kesä loppui kesäsäiden loppuessa :( Eli se on nyt loppu.
 
Kyllä kesä tuntuu loppuneen, kun ulkona on ihan syksyiset ilmat ja koulukin alkaa tänään.
 
Inhoan sitä, kun ihmiset sanovat elokuussa syksyn alkaneen. Elokuu on normaalisti kesän kuukausista suosikkini, sillä se on lämmin ja hikinen. Tämä elokuu ei valitettavasti ole ollut maineensa veroinen, niinkuin ei oikeastaan koko kesä.

Iltalehti lupasi silti loppuviikolle yli kahtakymmentä astetta, joten ehkä vielä :)

Syksy alkaa nimensä mukaisesti syyskuussa. Suomen kesä on muutenkin niin lyhyt, että on ihan typerää lyhentää sitä jo valmiiksi kutsumalla elokuuta syksyksi.

Itse "lomailen" (eli olen töissä) vielä pari viikkoa ja sen jälkeen vietän oikeaa lomaa reilun viikon. Kouluni alkaa vasta 1.9.

Niitä loppuviikon helteitä odotellessa.
 
KESÄ ON LOPPU!
 
Yhtään helteistä kesäpäivää en ole tälle kesälle nähnyt (ne muutamat taisin olla töissä ja siksi ne menikin täysin ohi), joten luulempa että kesä on skipannut täysin välistä ja keväästä hypätään suoraan syksyyn.
 
Kesäni vasta on aluillaan, jos lomani ajankohtaa katsotaan, eli syyskuun alku ja Italian matka..Joten aurinkovoiteelle olisi tarvetta ;)
 
kesä tuntuu olevan ohitse, ei vain siksi että koulu alkaa, vaan myös todella viileiden säiden vuoksi !
 
Kesälomani alkoi, joten kyllä se kesä on ohitse.:(
 
On ollut jo viikon ihan syksyolo. Tuskin se olo enää tästä kesäksi muuttuu, mutta ei haittaa!
-->syysvaateostoksille!
 
Kesä loppuu sitten kun arki/koulu alkaa eli syyskuun alussa. Ilmojen puolesta näyttäisi olevan ohi, mutta toivo elää ;) ..niin, ja linkitin jälleen kilpailun :).
 
Kyllä, koulut ovat alkaneet ja eivät nämä säätkän kovin kesäiseltä vaikuta...
 
Kyllähän se alkaa olla ohitse.. kouluun huomenna ja syksyiset ilmat ja koleus.
 
kyllä, koska koulukin alkaa huomenna ja sääkin on satainen
 
Jos vielä pääsee rannalle niin ei, mutta muuten joo. Eli toivon että ei ole :D
 
Voivoi.. minulla alkoi vasta loma.:/ Olen ollut tuskissani, kun kaikissa blogeissa alkaa syksy jo näkyä, ja huudan omalle näytölleni Ei:tä ja "älkää vielä siitä syksystä puhuko, tai se tulee oikeasti!" Kai minun täytyy myöntyä, kesä on totally ohi.:(
 
On ollut jo pitemmän aikaa täällä poihjois-Suomessa, tosin oon julistanut tän aurinkoiseksi syksyksi, sillä täällä edelleen paistaa aurinko mutta ilma on kylmä.
 
Kyllä se kesä on ohitse, sillä tänään palasin töihin ;)
 
Kesä ei ole nyt ohitse.. Mutta huomenna on. :/ Koska olen koululainen ja kesä tarkoittaa mulle kesälomaa. Ja koska huomenna alkaa koulu.. alkaa myös syksy.

Nää arvonnat on just parhait!
 
Ainii, tuplaan tsäänssini!
 
Juu, kesä loppui. Harmi niille, joilla on vielä kesälomaa käyttämättä, mutta onneksi myös syksyllä voi olla lämpimiä päiviä ;) mutta kyllä se kesä alkaa auttamattomasti olla ohi. Ensi kesään!
 
Kesä ei ainakaan saisi olla vielä ohi, sillä lomani jatkuu vielä muutaman viikon, mutta säiden osalta kesä taitaa kuitenkin valitettavasti olla jo ohi.
 
Ei ole koska lomani alkoi tänään ja ensi sunnuntaina koittaa lähtö Mallorcan lämpöön. Eli aurinkorasvalle on vielä käyttöä. ;)
 
Oma kesäni vasta alkaa, sillä Suomessa kesä on ollut toivottoman sateinen ja kylmä, aurinkokin on vain välillä pilkahtanut taivaalla. Torstaina suuntaan Amerikkaan, jossa lämpötilat keikkuvat 30 asteen paremmalla puolella ja kesälomaakin on jäljellä vielä pari viikkoa.

Tuplaan iltapäivällä.
 
Eiköhän se ole, kun koulukin alkaa huomenna:(
 
Kyllä se aikalailla lopussa taitaa olla, tosin ei se paljoa haittaa, odotan jo innolla sitä, että saan kunnolla aloittaa syysvaatteiden käyttämisen. :)
 
On ohitse, vettä tulee kaatamalla, ulkona tuulee ja on kylmä! Ja sitten kaikkein pahin: koulu alkoi taas!
 
Kun katsoo ikkunasta ulos, niin ei todellakaan näytä enää kesältä.. Mutta oma kesäni loppuu kuitenkin vasta syyskuussa, kun siirryn lomalta takaisin koulunpenkille !
 
Minulla oli kesäkuun alusta heti töitä, joten loman makuun pääsin vasta heinäkuussa. Ja tänään koulun alkaessa en kuitenkaan jostain syystä tunne mitään katkeruutta tai surua, ehkäpä uuden koulun jännittämisen takia :) kyllä se kesä kuitenkin on aikalailla ohi, kun ei voi enää hengailla kaikkia päiviä.
 
Minulle opiskelijana kesä on ohi kun koulu alkaa, eli tosiaan kesä on nyt ohi. Mutta mielestäni on kiva siirtyä syksyyn, jokaisella vuodenajalla on omat hyvät puolensa :)
 
Kesä ei ole almanakallisesti ohi, mutta kyllä se minusta säiden puolesta on jo ohi. Toisaalta, saattaahan tämä olla pelkkää syysmasennusta, joka loppuu, kun ensimmäinen lämmin syyspäivä tulee. VIELÄ ON KESÄÄ JÄLJELLÄ ja mites se nyt jatkuukaan...

Tuplaan!
 
kesä on valitettavasti ohi. huonot säät, koulun alku... syksy on saapunut.
 
Kesä saa ihan vapaasti olla ohi. Tarkoittaahan tuo töitä enemmän kuin koskaan, rahan keräämistä ja säästämistä pitkälle opiskeluvuodelle, kello kuuden herätyksiä, äärettömän huonoja telkkariohjelmia, opiskelukavereiden kuulumisia vain puhelimitse....
Syksy saa tulla! Lyhyet luentopäivät, ystävät, leffaillat, opiskelijabileet, aurinkoiset syyspäivät... (eli uuden takin käyttöönotto, syyskengät, villapaitamuoti, paksut legginsit, pipot..:)
 
Kesä ei vielä ole ohi, koska kaverillani on synttärit kesällä ja ne syntymäpäivät on vasta perjantaina. Sen jälkeen lupaan harkita uudelleen :D

(Tosin nytkin ulkona paistaa aurinko, vaikka säätiedotus lupasi sadetta)
 
Kyllä se kesä oli tänään virallisesti ohi kun sai vetää kumpparit jalkaan ja paksun kaulahuivin kaulaan.
 
ei oo vielä loppu. itellä alkaa koulut vasta ens kuussa ja viikonloppuna oli ainakin vielä hyvät säät. oon siis sitä mieltä että kesää on vielä jäljellä.
 
Hejj!
Ei missään tapauksessa, koska kesälomani alkaa vasta torstaina
ja ei vaikka sataakin, kuin siitä kuuluisasta berberistä!
 
Aika useinhan se on niin, että helteet ovat parhaimmillaan elokuun puolella. Toivotaan siis niin. Tosin, ihminen itse päättää koska kesä loppuu = koska alkavat käyttämään syksyvaatteita ym. Jotkut ehkä viettävät "kesää" vielä lokakuussa?
 
Ajattelen aina, että kun koulut=työt alkavat, kesä loppuu. Monena vuonna ei ole ollut näin, mutta nyt on ollut kamalan huono kesä. Toivon, että vielä tulisi se oikea kesä. Mutta sitten ei enää ole loma..
 
minulla ei ole kesää ollutkaan. en ole ollut kertaakaan rannalla, en käynyt kenekäänmökillä, en ole kertaakaan paistanut makkaraa, en käynyt yöuinnilla, en festareilla, en olessanut hitustakaan väriä nahkaani. ei mitään kesään viittaavaakaan ole tapahtunut, joten miten kesä voisi olla ohitse, kun ei sitä ole ollutkaan?
 
siis tuon äskeisen kommentin lähettäjä oli Tuhlaus, eikä mikään Tuhla... tuli painettua vahingossa enteriä liian aikaisin..
 
Ilmoista päätellen kesä oli ohi jo aikoja sitten (tai ei koskaan alkanutkaan). Koulujen alku kuitenkin on ikävä kyllä merkki sen päättymisestä ihan virallisestikin (mulle siis). Noo, intiaanikesää odotellessa.. :D
 
Ei missään nimessä! Säistä viis, kesä on vielä menossa ja kuljetaan ilman sukkia sandaaleissa tai balleriinoissa vaikka olisikin vähän kylmä.
 
no onhan se loppu kun ruvetaan puhumaan jo syys mallistoista :)
 
Kyllä se on ku koulu alkaa :(
 
Kyllä! Koulut alkoivat ja bussimatkalle tarvitaan ainakin 2 uutta villatakkia!Kesäkuussa hankkimani huivikin tarvitsee käyttöpäiviä asap!
 
Kyllä se vaan tuntuu siltä että kesä on ohi, kun koulukin alkoi. :(
 
Kyllähän se tuntuu olevan ohi jo kun koulukin alkoi ja säät ovat niin syksyiset. Toivotaan silti että aurinko ja lämpö vielä palaisivat!
 
Ei! Kesä on ohi vasta kun kesäromanssi on ohi :D! Tai sitten kun ikkunasta ei avaudu enää pelkkää vihreyttä..
 
ON koska koulut alko ja ilma o tämmöne huono : < ja on jo elokuu herranjestas:o !
 
valitettavasti taitaa olla koska koulut alkoi jo 6.8, ja tälläkin hetkellä ulkona sataa kivasti vettä :D
 
Kyllä se vaan niin on, että sitten on kesä ohi kun alkaa työt/koulu. Tai en tiedä miten se menee niillä, jotka esim. tekevät koko kesän kesätöitä, mut itse onnistun aina pitämään 1,5-2 kk:n loman, joten itselläni näin :). Joten viikon pääsä kun suuntaan töihin, on kesä ainakin multa ohi. Kesääni kuuluu vapaus tehdä mitä huvittaa ja tuota vapautta työt kuitenkin rajoittavat aivan liikaa :D
 
Ei ole. Ei. Eihän koulun alkamiset tarkoita kesäloman loppua eihän? Sillin sinulle jää vain illat ja iltapäivät vapaata mutta silti on vielä jäljellä hitusen niitä loman rippeitä. ELI ON.

- vielä on kesää jäljellä , vielä tulee kauniita päiviä LALLALALALA -
 
Vastaan tylsästi ja sanon että on!
 
Kesä on ohi sen perusteella että koulu alkoi eikä ole oikein lämmintäkään..
 
Kesä on ohi, kun koulut alkaa huomenna.



-JonnaMari
 
Koulut alkoi ja sää on syksyinen joten ON!
 
koko kesä on mennyt ajatellen, että kyllä ne kesäsäät ensi viikolla tulee. olen jo luovuttanut ja koska ollaan elokuun puolella, saan kai luvallisestikin mennä jo syksyssä. minulle kesä on siis loppumaisillaan ja alkusyksy tuloillaan..
 
Kesä ei missään nimessä lopu vielä elokuussa.

Viime vuonnakin näihin aikoihin oli yksi kesän kuumimpia päiviä, ainakin Tampereen seudulla.

Eli hellepäiviä odotellessa :)
 
Piti sanoa, että tuplaan myös!:)
 
Kyllä näiden muutaman syysmyrskyn jälkeen on kyllä jo sellainen syksy olo että oksat pois. Näin jopa yhden puun kaatuvan erään myrskyn aikana (onneksi ei päälleni) niin että mä sanon että kesä on ohi ja ah aina niin ihana syksy on täällä! :)

vinkkaan tästä blogissani, eli TUPLAAN.
 
Kesä on ohi koska lehdet ovat jo kellastuneet vähän ja lämpöasteet ovat tippuneet huomattavasti ja kesäloma on loppu.
 
On on on!
Ihana päästä kietoutumaan huiveihin ja neuleisiin ja piilottaa sotkutukka pipon alle! Itse olin alkukesästä reissussa eteläisellä pallonpuoliskolla ja tänne palatessa kesä ja kuumuus oli melkoinen shokki. Jos rahasta ei siis olisi kiinni, niin minä karkaisin kyllä aina kesän tullen sitä pakoon jonnekin viileämmille seuduille :)
Aurinkorasvaahan tarvii kyllä talvellakin!
 
Vielä on kesää jäljellä, takakesä tulee vielä!
 
Kesä ei ole ohi, koska ei ole ollut tarpeeksi hellepäiviä! Ja niitä tulee vielä!! Ihan sama vaikka tulisivat syyskuussa (joka olisi erinomaista, koska silloin on vihdoin aikaa rentoutua :D )..
 
minä olen jättänyt jo turhat kesähaaveet taakse. Siirryin jo syksymeininkiin koulujen alun ohella ja siinä pysytään, oli helteet sitten minkälaiset vaan vielä edessä. Tämä kesä meni ohi tulematta lainkaan tänne Suomeen, muuten kuin pikaisina välähdyksinä.
 
Pahoin pelkään, että kesä on tältä erää ohi. Mutta toivon, että tulee vielä jonkinlainen takakesä! :)

Tuplaan. :)
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?