Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Maanantai-arvonta - Max Factor huulipuna!

Monday, August 18, 2008

Maanantai-arvonta - Max Factor huulipuna!

Mitä olisikaan maanantai ilman maanantai-arvontaa? No, täältä pesee jälleen intelligenttiä kilpailukyssäriä, johon vastaamalla osallistuu Max Factorin uutuushuulipunan arvontaan!Koska viime maanantain arvonta kesäteemoineen ei oikein lämmittänyt niin pistetäänpäs nyt vähän syksyisempää juttua...

Sade ja sateelta suojautuminen jakaa kansaa. Toiset rakastavat sateenvarjoja ja käyttävät niitä elegantteina asusteina. Jotkut vannovat sadetakin kädet vapaina pitävään voimaan, kun taas eräät piut paut piittaavat, vaikka välillä tuulisikin vähän kosteasti. Maanantain kysymys kuuluu:

Sateenvarjo kyllä/ei? Ja perustelut perään!

Kaikkien tämän postauksen kommenttilootaan maanantain aikana vastanneiden kesken arvotaan palkinto:

Max Factorin huulipuna, sävy Angel Pink!
Vastausaikaa on maanantaihin keskiyöhön asti. Arvonnan tulokset ilmoitetaan täällä blogissa tiistai-iltana, jonka jälkeen voittajalla on torstaihin aikaa ilmoittautua. Perjantaina arvotaan tarvittaessa uusi voittaja.
Entiseen tapaan bloggareilla on mahdollisuus tuplata voittotsäänssinsä laittamalla linkin arvontaan omassa blogissaan. Koska vastausaikaa on vain yksi päivä, pitäisi linkinkin osua maanantaille. Linkistä kannattaa laittaa maininta kommentteihin, että osaan tehtailla kaksi arpalippua.
Tämän maanantain kyssäri on siis:
Sateenvarjo kyllä/ei? Perusteluihin vielä lyhyesti, että miksi.
Ei muuta kuin vastaamaan!!

Labels:


Comments:
Ehdottomasti, kivempi se on kannella tyylikästä sateenvarjoa kuin näyttää uitetulta koiralta!
 
KYLLÄ sateenvarjolle, vaikkei se aina sateelta kunnolla suojaakkaan. Onhan se sentään niin elegantti asuste.
 
Kyllä. Vaikka sateenvarjon kanssa saattaa tulla hiukan ongelmia (kokemusta on!) niin se suojaa sateelta, ainakin hieman. ;)
 
Tietenkin sateenvarjo! Asuun matchaavana ;)
 
En juurikaan pidä sateenvarjoista (ne aina hajoaa ja häviääkin), mutta joskus on pakko käyttää, kun on tilaisuuksia, joihin ei halua saapua paikalle aivan uitettuna. Muuten suosin sadetakkia!
 
En juurikaan pidä sateenvarjoista (ne aina hajoaa ja häviääkin), mutta joskus on pakko käyttää, kun on tilaisuuksia, joihin ei halua saapua paikalle aivan uitettuna. Muuten suosin sadetakkia!
 
Sateenvarjo silloin kun lähden jonnekkin muualle kuin lenkille, esittelen mielelläni Marimekon Mustaa Tammaani ;) Koiran kanssa lenkille ennemmin sade-asu, silloin on vapaampaa liikkua (kun on flexihihna toisessa kädessä...)
 
Kyllä kyllä kyllä, sateenvarjot on ihania! Varsinkin jos ne ovat aitoja 1960-luvun kapistuksia, niissä on tunnelmaa vielä normaaliakin enemmän.

tuplaan!
 
Jos on kävellen/autolla liikkeellä, niin ehdottomasti kyllä. Jos taas pyörä on kulkupelinä,on sadetakki paljon paljon kivempi vaihtoehto. Tilannekohtaista siis :-)
 
Kyllä sateenvarjolle. Mulla on aina laukussa mukana pieni sateensuoja koska Suomen ilmastosta ei nyt koskaan tiedä, ja omistan myös pari isompaa, jykevää ja kunnollista sateenvarjoa kunnon sateen varalle. Sellaisen hankkiminen kyllä kannattaa, pysyy suojaavana vaikka kunnon myrskysäälläkin.
Omassa pukeutumisessa sadetakki kuuluu lähinnä mökille ja festareille.
 
Kyllä sateenvarjolle, ehdottoman söpöjä ensiapuja sateiseen ilmaan. Eivät toki pelasta kaatosateessa tai suojaa kenkiä, mutta ainakin tukka pysyy siistimpänä (yleensä).... :)
 
Kyllä. Sen alle on kiva piiloutua :)
 
kyllä. nykyään sateenvarjothan ovat kivoja asusteita. jokaiselle löytyy varmasti oman laisensa. tuulisella ilmalla sontikasta on tosin joskus enemmän haittaa kun hyötyä (kääntyy ympäri), mutta kokonaisuudessaan plussat rökittää miinukset mennen tullen :)

linkitän illalla kun teen postauksen
 
Ehdoton kyllä sateenvarjolle! Sitä tulee kannettua niin helposti mukana, vaikka tosin kovassa tuulessa siitä ei ole mitään hyötyä, kun se on koko ajan väärinpäin.
 
Sateenvarjo ehdottomasti käytössä näillä säillä. Muuten menee aamulla edes jotenkin laitetut meikit ja hiukset ihan hukkaan.
 
Kyllä sateenvarjolle. Haluan itse panostaa laatuun ja ostoslistalla on hyvännäköinen, ja ennen kaikkea kestävä sateenvarjo.

Varjo suojaa hiuksia, meikkiä ja vaatteita. Miksi kastua ja antaa hiusten lässähtää, jos niitä voi suojata? Minä kun olen valmis käyttämään varjoa myös räntäsateessa :)
 
Jos kävelen, sateenvarjo on ihan ehdoton. Jos taas pyöräilen, sateenvarjo on turhan vaarallinen. Pyöräillessä käytän joko kirkuvanväristä mainossadeviittaa tai en mitään, riippuu siitä olenko menossa kotiin vai jonnekin, jossa pitäisi esiintyä jotakuinkin edustavana. -Cvalda
 
Kyllä kävellessäni, ei pyöräillessäni. Kyllä pelkällä sateella, ei tuulisella kettumaisella myrskysateella.
Yksinkertaisena syynä käytännöllisyys, ei kukaan pysty pyöräilemään varjon kanssa eikä siitä tuulimyrskysateella ole tippasenkaan hyötyä.
 
Tottakai sateenvarjo!<3 Muuten kastuu.;)
 
Söpö sateenvarjo on ehdoton kyllä!:D Kaikista hienoin on se pitkä ja "vanhanaikanen" malli, parhaimmillaan sateenvarjo on osa asua.
 
Kyllä. Sen vuoksi, etten itse koskaan pidä mukana ja sitten saa katua, kun on meikit levinny ja hiukset lässähtänyt.
 
KYLLÄ! Marimekolla yksi ihastuttava palloinen uutuus syksyn mallistossa :) -KA
 
Ei, koska skootterilla ajaessa se ei ole järin näppärä ;D. Suosin sadeviittaa.

Linkitän blogiini.
 
Itse en omista yhtään sateenvarjoa, koska ahkerana pyöräilijänä sen käyttäminen olisi hankalaa...

...mutta vastaan kysymykseen kuitenkin myönteisesti eli sateenvarjo, kyllä kiitos. Päätä myöten liimautuneet hiukset, märät vaatteet ja levinneet meikit. Hyi.
 
Tottakai sateenvarjo! Sadetakit ne vasta hankalia ovatkin, eivätkä ollenkaan yhtä elegantteja ;).

Harmi vain, että oma sateenvarjoni katosi Kööpenhaminan yöhön lomareissulla. Ehkäpä olisi aika hankkia uusi...
 
Kyllä! Ihana tallustaa sateessa pisaroiden ropistessa sateenvarjon pintaa vasten. Lämpimät vaatteet tosin pitää olla myös, palellessa ei sateesta jaksa pahemmin nauttia. :)

(Osallistuin nyt vaikka arpaonnen osuessa kohdalle voitto menisikin ohi, kun pääsen koneelle seuraavaksi vasta viikonloppuna...)
 
Jos ei kehtaa käyttää sateenvarjoa, niin täytyy hankkia sen verran tyylikäs yksilö, jotta sitä tekisi mieli käyttää paisteellakin! :D Eli tottahan toki, varjoa käytetään jos tarvetta on <3 Itselläni on aivan huikea, kaiken kestänyt ruskeakuvioinen retrovarjo jostain vuosien takaa... Tosin, sadeviitta on toisinaan kätevämpi, mutta sillon taas kastuvat jalat. Mutta siis pääasiassa vastaus on KYLLÄ varjolle!
 
Ei mitään sontsia, liian hankalaa ja jos se sontsa on mukana ei sada kuitenkaan ja sitten ärsyttää raahata sitä mukana koko päivän. SItä paitsi kostealla kelillä omat hiukset muistuttavat afroa joten se kunnolla lässähtänyt sadekampaus on melkein parempi vaihtoehto.
 
Kyllä sateenvarjolle! Nykyiset sadetakit on kivoja ja nättejä, mutta en osaa kulkea huppu päässä ja silloinkin silmälasit kastuvat läpinäkymättömiksi.
Ostin juuri kesällä uuden söpön vaaleansinisen sateenvarjon, joka mahtuu pieneenkin käsilaukkuun. :)
 
Ehdottomasti kyllä. Erityisesti näin silmälasien käyttäjälle varjo on erittäin mieluisa suojautumiskeino. Sadetakki ei oikein noita linssejä peitä =). Vaikka vain vähän tihuttaisi, käytän varjoa mielelläni, koska on todella ärsyttävää joutua pyyhkimään jatkuvasti sadepisaroita linsseistä. Pitäisi ehkä vaan viimein ostaa sellainen sateenvarjo, joka kestäisi edes hiukan Helsingin tuulia. Nykyinen versio heiluu uhkaavasti ja kääntyy elokuvamaisesti nurin juuri väärissä tilanteissa.

Onko tässä vastaus ongelmiimme? :D

http://www.hilavitkutin.com/
wp-content/uploads/2008/02/
nubrella-the-totally-reinvented-umbrella.jpg
 
Boikotoin sateenvarjoja, joten vastaus on ei. Ne ovat tosi epäkäytännöllisiä, isoja saa raahata mukanaan, pienet eivät kestä vähääkään tuulta ja tuulella niistä ei ole mitään iloa. Kaiken huipuksi, jos otan sateenvarjon mukaan, ei kuitenkaan sada.
 
Kyllä sateenvarjolle! Vaikka englannissa asuessa kerkesin jo tottua tihkusateeseen, miltä suojautumiseen ei välttämättä "sontikkaa" tarvita. Inhoan kuitenkin sitä jos/kun naama kastuu, niin pitäähän sitä sontikan alle piiloutua. Vaikkakin sateenvarjo, jonka nyt omistan, on kamalan ruma lahja äitiltä.. :)
 
Ehdottomasti sateenvarjo, oli se sitten ihan kuinka ruma tahansa. Märät hiukset ja vaatteet on inhottavia :<
 
Kyllä, sateenvarjo ehdottomasti. Vaatteiden kastuminen ei niinkään haittaa, mutta hiusten ja kasvojen kastumisesta seuraa työpäivänä katastrofi..
 
Sateenvarjo tietysti. Se on paljon parempi kuin jokin hiostava sadetakki.
 
Kyllä! :) Mikään ei oo ikävämpää kun sotkeutuneet meikit ja märät hiukset, joissa on viel kaikenlisäks hiuslakkaa.
 
Jos tuulee kamalasti niin sitten ei, mutta useimmiten kyllä! :--)
 
Sateenvarjo = kyllä, koska mulla on poikaystävältä saatu maailman ihanin musta-harmaa-keltainen muumisateenvarjo! Sen kaveriksi voi vetäistä jalkaan pitkävartiset kirjoneulevillasukat ja keltaiset kumpparit. Sade, sada! :D
 
pakkohan se on sateenvarjo olla! Tosin hyväksyn myös suloisen sadetakinkin...
 
Kyllä. Ei asusteena, vaan jotta pysyisi edes jollain tapaa kuivana. Luonnonkihara tukka ei kaipaa yhtään ylimääräistä kosteutta, jos sen tahtoo pysyvän kuosissa. :D
 
joo, mutta ei rikkinäistä joka kääntyy ympäri;) suojaa se edes päätä vähän sateelta.
 
Sateenvarjo unohtuu aina, joten sanon EI sateenvarjolle..
 
Sateenvarjo ehdottomasti! Sateenvarjon kuuluu kuitenkin olla mahdollisimmän pirteä/värikäs ja sen täytyy sopia asuun. Mutta siitäkin huolimatta vastaukseni on kyllä, sateenvarjolla. Tuplaan mahdollisuuteni ja linkitän blogiini kilpailun!
 
Kyllä ehdottomasti sateenvarjolle. Se kulkee aina kaikenvaralta laukussa ja aina niin tyylikkäänä mustana se sopii asuun kuin asuun.
 
Kyllä ehdottomasti. Kampaus on välittömästi pilalla pienenkin tihkun jälkeen. Ja sateenvarjo voi olla kiva asustekin jos se vain sointuu muuhun pukeutumiseen :)
 
Ei, vaikka se joissain tilanteissa on sadetakkia parempi. Pyöräilen päivittäin joten sadetakki on turvallisempi. :) Vanhana partiolaisena minulla on lähes tulkoon uimisen kestävä siisti takki, joka sopii ainakin sporttisempaan ilmeeseen (asuun kuuluu tarvittaessa myös housut).
 
Ei sateenvarjoa. Jokatapauksessa jalat kastuu ja kosteus imeytyy vaatteisiin. On paljon söpömpää juosta lujaa sateessa ilman varjoa ku oikoa sitä tuulessa kääntynyttä sateenvarjoa. ;D
käsilaukku toimii iha kivasti tukan suojana ja se riittää ;)
 
Kyllä, erityisesti jos on menossa jonnekin missä pitää näyttää ihmiseltä. Ja sateenvarjot on jotenkin romanttisia. En minä tiedä. sanon kuitenkin että kyllä, vaikka esim koiraa käyttäessä pärjää hyvin ilmankin.
 
Ehdottomasti kyllä sateenvarjolle, sen avulla pysyy edes vähän kuivempana ja erityisesti laitettuja hiuksia ja meikkiä se suojaa minusta ihan hyvin. Olenkin juuri etsimässä uutta sateenvarjoa tälle syksylle, sitä kun on lähiaikoina tarvinnut niin paljon. :)
 
Kyllä että pysyy kuivana
 
Sateenvarjo on kyllä näppärämpi. Menee pieneen tilaan, ja on helpommin ottaa käyttöön sateen iskiessä. Jos kuitenkin joudun seisoskelemaan pitempään sateessa (kuten vaikkapa viikonloppuna Flow-festivaaleilla), niin silloin sadetakki on ehdoton. Mutta muuten sateenvarjo.
 
Kyllä ehdottomastti, koska synkän sadepäivän aamunakin on kiva lähteä liikkeelle kun saa vetää jalkaan kirkkaanpunaiset kumisaappaat ja napata hattuhyllyltä mukaan saappaiden väriin mätsäävän sateenvarjon! Punainen piristää kummasti musta-harmaavoittoista pukeutumistani, hiukset pysyvät kuivina, meikki ei leviä ja vaihtokengät kulkevat kassissa, joten koko päivä ei mene pilalle pienen aamusateen takia. Myrskysäällä suosin kuitenkin bussia..!
 
Sateenvarjo ehdottomasti! Luonnonkiharat kutrini eivät todellakaan ole parhaimmillaan vesisateen jälkeen eli raahaan sontikkaani ilomielin mukanani.
 
Ei. Vihaan sen märän höskän kanssa taistelemista..

Linkkaan!
 
Sateenvarjo vain, jos vettä tulee kuin asterin per... kyllä sä tiedät mistä.
Muuten on aika hälläväliä, sitä kastuu sen sateenvarjon kanssakin ja ilmankosteus kuitenkin nostaa taipusat hiukseni pystyyn, meikillä nyt ei ole niin väliä aina. Tuhruiset silmäthän on in! :D
 
Ei, kuljen useimmat matkani pyörällä ja skootterilla. Sadetakki suojaa (ja helpottaa ajamista) miljoona kertaa enemmän :)
 
Ehdottomasti kyllä! Sateenvarjo voi olla todella tyylikäs yksityiskohta ja nykyään niitä saa vaikka minkä värisinä ja kuosisina. Sadetakeille sen sijaan sanon tiukan ein.
 
Sateenvarjo olisi tyylikäs ja kiva, mutta sikäli ongelmallinen, että kokoontaitettavat, jotka mahtuisivat näpsästi laukkuun ovat yleensä pieniä onnetomia räpsyjä, jotka eiv't suojaa kovinkaan paljoa. Isoa varjoa (joka muuten olisi aivan ideaali sateelta suojautumiseen) taas on inha kantaa mukana. Minulta ne ainkain usein unohtuvat jonnekkin ja hukkuvat.
 
Kyllä, kätevämpi kuin takki. :)
 
Ei. Ei on vastaus kun työpäivän jälkeen olen lähdössä kotiin, ulkona sataa ja katson laukkuuni. Aina se on
silloin kotona kun sitä tarvitsis. Argh!

Tuplis :)!
 
Kyllä sateenvarjolle! Sateenvarjojen ei aina tarvitse olla tylsiä, nykyään niitä saa jos jonkinmoisena. Eikä ole tyylikästä kulkea litimärkänä.
 
Ei, koska unohdan sateenvarjon satavarmasti jonnekkin jos sen mukaani otan, Olen niin hajapää. :D Sateisina päivinä, pukeudun sen mukaan, että kestän sadetta. Ei mitään kummoisempia kampauksia ja vedenpitävä takki. Pärjään hyvin ilman varjoakin.
 
Sateenvarjo!
Niin helppo pitää AINA mukana, koskaan aamulla tiedä kumminkaan et mitä päivällä tarvii. Itse himoitsisin tällä hetkellä marimekon hevos(?)kuosilla varustettua..
Tuplaan!!
 
Totta kai sateenvarjo! En halua, että hiukset (ja vaatteet) kastuvat, ja joku sadetakki ei vain ole kovin tyylikäs..

-Rosie
 
kyllä vaikka aina unohdan sen kotiin. sateenvarjo on kiva valita tyyliin sopivaksi. sillon se on melkein kuin asuste. tosin käytän varjoa ainoastaan kunnon sateella. pieni tihkusade ei mua oo ikinä haitannu..
 
Sateenvarjo, ehdoton kyllä! Klassinen maijapoppastyyli on aina ihana näky!
 
Tietenkin kyllä! En itse ainakaan suostuisi kävelemään sateessa ilman suojaa, ja sadeviitta ei oikeen iske, joten siksi sateenvarjo :)
 
Tietenkin kyllä! En itse ainakaan suostuisi kävelemään sateessa ilman suojaa, ja sadeviitta ei oikeen iske, joten siksi sateenvarjo :)
 
Äh, tuli vahingossa kaks kertaa!
 
Ei, koska liikun yleensä pyörällä ja sateenvarjo vain hidastaisi ja vaikeuttaisi menoa.
 
Ehdottomasti ei! Varjot menevät helposti rikki pienestäkin tuulenpuuskasta eikä niitä edes jaksa pitää ylhäällä eikä kantaa mukana. Siksi siis itse käytän sadetakkia, joka suojaa myös paremmin päätä (eli hiuksia) kun laittaa hupun päähän.
 
This comment has been removed by the author.
 
EHDOTTOMASTI KYLLÄ.

Vaikka se ei aina sateelta suojaisi se tuo mukavan piristyksen asuun joka on muuten musta :) tai vaikka minkävärinen .

Mutta todellakin se tuo suloisuutta ja yleensä väriä asuun.

Sitäpaitsi suojaa myös sateelta

tuplailen :)
 
Ei sateenvarjoa!! (paitsi ihan hätätapauksessa) Käsi aina kipeytyy sitä kannatellessa ja hiukset jäävät kiinni ikävästi rautoihin :/ ja tuulisella ilmalla satenvarjon kanssa on aivan mahdoton kulkea ja se aina myös uhkaa puhkoa silmiä tai muuta.. Nautin mieluummin sateesta ja pidän hupun päässä, ei se varjo kuitenkaan suojaa jalkoja vedeltä..
 
sateenvarjo on hyödyllinen kapine,mutta harmittavan usein se lojuu naulakossa kun sitä tarvittaisiin.Mutta muuten olen sateenvarjojen kannattaja.
 
Sateenvarjo ehdottomasti...EN halua kastua :D
 
Ehdottomasti kyllä! Vihaan sitä, kun ei ole sateenvarjoa mukana ja sitten kastuu vaatteet, naama ja hiuksista tulee epämääräinen märkä linnunpesä. Tällä hetkellä joudun käyttämään jotain ikivanhaa tummanvihreää sateenvarjoa, mutta tahtoisin kovasti uuden söpöilysateenvarjon :)
 
Tietenkin varjo! Niitä löytyy varmasti kaikkiin maailman tyyleihin sopivina ja tuovat kivan lisän pukeutumiseen. Itsellä valkoinen, jossa pieniä pilkkuja!
 
Kyllä,sateenvarjolle. Onhan niitä aivan ihania monenlaisia. Siinäpä vinkkiä sadetakkien suunnittelijoille; värejä ja kuoseja!
Sirpa
 
Kyllä. Kiva asuste jos on oikeen värinen jne. :> Eikä kastu!
 
Ei sateenvarjoa! Yleensä olen liikkeellä pyörällä, joten yhtä paljon kastuu oli varjo tai ei. Varmaan jopa enemmän varjon kanssa, koska silloin pitää säätää joka suuntaan :)
 
Sateenvarjo: KYLLÄ. Mikäs sen kätevämpi tapa suojautua sadekuurolta, kuin sateenvarjo. Pidän sitä myös tyylikkäämpänä kuin sadeviittaa. :D Itse omistan sellaisen pienen satikan, että se mahtuu helposti laukkuun, joten ei tarvitse kanniskella kädessä turhaan jos sade loppuu.
 
Kyllä, ja varjoja pitää olla joka puolella: eteisessä, käsilaukussa, autossa, lastenrattaiden pussissa...jotta edes yksi löytyy kun tarvitaan.
 
Kyllä! Minulla on maailman ihanin Muumi-sateenvarjo, jota käytän kyllä mielelläni säästyäkseni märkyydeltä.

Toisaalta asteenvarjo käytännön syistä on kuitenkin mulle usein aikas ei, koska kuljen kaikkialle fillarilla. Pyöräillessä sateenvarjo on vain tiellä, vaikka on sekin tyhjää parempi. Sateenkestävä takki (ja housut) kuitenkin mieluummin, jos oikein kunnolla vettä tulee.
 
Kyllä. Tänä kesänä sateenvarjo on päässyt kyllä sadetakkia ahkerammin käyttöön, vaikka sontsa on vanha ja ruma ja sadetakki ihana ja kirkkaankeltainen. Mutta kumpparit täytyy olla, omat taivaansiniset Hait kirkastavat mieltä sateella :)
 
Täyskokoisella sateenvarjolla ehdottomasti. Antaa särmää kokonaisuuteen.
 
Tottakai sateenvarjo! On kätevä ja näyttää hyvältä :D (Jos on hieno sateevarjo of course)
 
tykkään sateenvarjoista, niitä voi käyttää asusteena ja ei kastu, mutta.. =D yleensä en jaksa ikinä kantaa sateenvarjoa, varsinkaan pyöräillessä se on lentänyt pari kertaa mettään.. ei pieni kastuminen haittaa ! :D
 
Sateenvarjo ja kumisaappaat, kyllä. Paitsi pyöräillessä sadeviitta, sillä varjon kanssa suhaaminen on hengenvaarallista (älkää kysykö, mistä tiedän..).

Tihkusateelta riittää suojaamaan tiivis isohuppuinen takkikin. Tai riittäisi, jos sellaisen omistaisin. Sateenvarjotilannekin on aika heikko tällä hetkellä.. mutta niitä on vaikka minkälaisina ihanuusversioina olemassa! Pitääkin lisätä ostoslistalle.
 
kyllä tottakai! ilmanhan nimittäin kastuu ihan! ellei ole pyörällä liikenteessä, silloin sontsa jää naulakkoon..
 
No tietenkin sateenvarjo - miksi ei?
 
Kyllä, koska vesimärkänä olo ei ole kivaa. paitsi ehkä ei, jos on auto lähellä ja voi juosta sisään? kaupoilla sateenvarjo on inhottava läpimärkänä >:
 
sateenvarjolle sanon kyllä!
varsinkin jos on joku söpö sontikka :)
 
EI TODELLAKAAN ! Ne menee aina rikki tai alkaa hankalaks bussin ovella. Tuttua on myös se, kun sateenvarjo jää kotiin aina just sillon ku sitä tarvittais - tai sitten kannan sitä mukana ihan turhaan.
 
sanoisin kyllä, mutta aina kun tarvitsen sateenvarjoa se on aina jossain muualla kuin mukana, enkä kuulu niihin jotka kantavat aina sateenvarjoa mukanaan kaiken varalta =)
 
Kyllä, koska:
1. Jos ottaa sateenvajon mukaan, ei ikinä ala satamaan
2. Kapine toimii parhaimmassa tapauksessa hienona "asusteena"
3. Jos nyt kuitenkin sattuu niin huonosti että sade alkaa, niin onhan se kivempi pysyä kuivana!
 
Ehdottamasti sateenvarjo! Kukapa nyt haluaisi näyttää märältä rotalta?
 
Ehdoton kyllä sateensuojalle! Kulkee näppärästi käsilaukussa ja helppo vetäistä sieltä hädän hetkellä esille. Parhaimmillaan toimii päivänpelastajana ja osana päivän asua. :)
 
Kyllä! Ehdottomasti. Mutta ei sellaista kokoontaittuvaa vaan kunnollinen, klassinen varjo!
 
Kyllä, etenkin jos sen mätsää vaikka asusteihin:) ja on mukavaa kun ei kastu!
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?