Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Karu totuus

Monday, August 11, 2008

Karu totuus

Honey Junkie heitti pahan haasteen... Miten muotibloggari, tuo muotimaailman tee-se-itse besserwisseri ja self-made trendituomari pukeutuu, kun kameran itselaukaisija ei nakuta? Aika karu, mutta tuskin kovin yllättävä totuus on, että ei kovin tyylikkäästi. Harva meistä on kuin rokkitähtivaimo Jerry Hall aikoinaan, joka vakuutti nahkahousujen ja stilettojen olevan mukavin mahdollinen kotiasu.

Mintun kesästailin perustana on äiskän vähintään ziljoona vuotta sitten Thaimaasta tuliaisiksi tuoma trendikäs kalakuvioinen kietaisuhame. Yhdistetään vapaavalintaiseen t-paitaan tahi oikein lämpimän kelin yllättäessä toppiin.

Säiden/illan viiletessä kotiasuun yhdistetään harmaa kaiken nähnyt huppari. Isoissa taskuissa kulkee kätevästi mukana avaimet, kännykkä etc. mahdollista lähikaupassa poikkeamista varten. Oikein kylmällä kelillä asuun yhdistetään surutta villasukat.

Haastaan mukaan kaikki, jotka uskaltavat paljastaa Karun Totuuden! ;D

Labels:


Comments:
Hih, mahtavaa! Kotiasusi näyttää erittäin mukavalta, kuten tietysti on tarkoituskin. Villasukat sujahtavat jalkaan surutta täälläkin, kun palelee. Olenpa ulkoiluttanut Jarvista kylmällä sadekelillä myös Vagabondin prätkäsaappaat jalassa, siis sen villatakki-leggingsit -yhdistelmän ja villasukkien seurana. Se oli glamourin juhlaa!
 
Upea tapetti!! <3
 
Upea tapetti!! <3
 
Hassu juttu, nämä kotivaatteet. Olen kai ainoa, joka ei vaihda vaatteitaan päästessään omien neliömetriensä ympäröimäksi..ehkä se on kotona opittu tapa, meidän perheessä ainoastaan töissä puvussa kulkenut vaihtoi vapaammalle kotiin tultuaan.

Ehkäpä myöskin vaatetukseni yleisesti ottaen on helppokäyttöistä- ja tuntuista. Mene ja tiedä.
 
Mukavan näköinen kotiasu! Itsellä tulee kyllä myös vaihdettua kotiin päästessä mahdollisimman mukavat vaatteet. Välillä vähän kivahdan poikaystävälle ellei se ole vaihtanut farkkuja verskoihin kotiin tullessaan. :) Jos minäkin kuljen kotona kotiasussa, saa myös mies tottua kulkemaan. :) Tosin yleensä sillä on niin kiire pelaamaan koneelle että se vaan unohtaa farkut jalkaan! :)
 
Honey Junkie: Haha - kyllä sitä tosiaan on glamourissa pitelemistä näiden kotiasujen kanssa! ;D

Anonymous: Kiitos - olen ihan itse tapetoinut! :)

Anonymous: Vietän monet päivät kotona gradua kirjoitellen, joten en varsinaisesti vaihda vapaalle vaan kotiasu on "työasuni". :)

A.K.: Kyllähän kotiasuun vaihtamisella on monille myös symbolinen merkitys "julkinen" minä vaihdetaan "privaatti"-minään.
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?