Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

2 viikkoa postimyyntigarderobilla

Wednesday, August 27, 2008

2 viikkoa postimyyntigarderobilla

Fiktiivinen Minttu elää kiireistä elämää, jossa ajan täyttävät työ, perhe ja koti sekä ystävät. Onneksi aikaa jää hiukan myös elokuville ja näyttelyissä käymiselle. Kaksi seuraavaa viikkoa Minttu pukeutuu joka päivä postimyynnistä hankittuun palapelipuvustoon.

Ensimmäinen viikko:
Maanantai on kinkkinen pukeutumispäivä. Toisaalta haluttaisi pukeutua vain mukavasti, toisaalta maanantain viikkopalaverissa siisti asu antaa sopivasti itseluottamusta. Ryhdikkäs hame ja mukava neule yhdistettynä tehokkaisiin saapikkaisiin täyttää onneksi molemmat kriteerit.
Asiakastapaamisia ja palavereja koko päivä... Jakkupuku on ihan must tällaisina päivinä. Housut ja matalat korot tekevät paikasta toiseen ravaamisen miellyttäväksi eikä silhuetin lievä maskuliinisuuskaan ole ollenkaan negatiivista, kun ottaa huomioon päivän agendan.
Rento päivä toimistolla ilman asiakastapaamisia. Töiden jälkeen olisi yhden tutun graffiti-taiteilijan näyttelyn avajaiset. Toivottavasti töissä ei mene liian pitkään, että ehdin pyörähtämään kotimatkalla kyseisen gallerian kautta.
Normipäivä toimistolla jälleen. Illalla päiväkodin vanhempainilta ja on minun vuoroni osallistua.
Vihdoinkin perjantai! Aamupäivällä pari asiakaspalaveria, mutta sitten alkaakin työviikko olla pulkassa.
Päiväkodin retki eläintarhaan - kivaa! Onneksi ei sada...
Sunnuntaipäivällinen anopin luona. Miksi kauniin paitani pitsikaarroke ei suostu näkymään kuvassa?
Toinen viikko
Jaahas, se on sitten taas maanantai. Onneksi tänään on vain sisäisiä palavereja, vaikka kyllä niissäkin saa skarpata ihan tarpeeksi...
Viikon toinen työpäivä ja haaveilen jo viikonlopusta. Mikä minua oikein vaivaa? Töissä on kuitenkin ihan mukavaa. Ainakin suurimman osan aikaa...

Mintun casual-keskiviikko. Alunperin oli tarkoitus lähteä katsomaan yhtä keikkaa miehen kanssa tänään illalla, mutta lapsenvahti ilmoitti olevansa sairas. Ehkä tässä pikavaroituksella vielä saa jonkun tilalle, mutta muuten täytyy siirtää ulkoilut toiseen kertaan. Anopillakin on jotain menoa jokaikinen ilta... Kummallisia nuo nykyajan eläkeläiset. :)
Pitkä työpäivä tänään. Iltapäivästä alkaen toimistolla on asiakastapahtuma, jossa pitää edustaa ainakin alkuiltaan asti. Onneksi ei pitäisi mennä kovin myöhäseen.
Joko taas on perjantai!? Miten viikot menevätkin niin tajuttoman nopeasti! Toimistolla on lähinnä eilisen asiakastapahtuman jälkipuintia ja muuta suhteellisen rentoa. Illalla päästään miehen kanssa elokuviin, kun anoppi lupautui lapsenvahdiksi. Enää ei harmita, että keskiviikon keikka meni mönkään, vaikka kuulemma olivat olleet tosi hyviä.
Kaverin tupaantuliaiset. Onneksi muutamilla on samanikäisiä lapsia, jotka tulevat myös mukaan tupareihin. Leikkiseura takaa ainakin hetken jutturauhaa myös Mintulle.
Aurinkoinen ja kirpeä alkusyksyn sunnuntai. Pitkän kävelyretken päätteeksi maistuvat tuoksuva yrttitee ja porkkanakakku aivan taivaallisilta!
Mintun fiktiivinen elämä jatkaa samaa leppoista rataansa. Ostoslistalla näiden kahden viikon jälkeen on pari kivaa t-paitaa ja leveähelmainen hame. Ehkä postimyynnistä nekin, koska kaupoissa kiertelyyn ei juuri jää aikaa. :)

Labels: , ,


Comments:
Todella hauska ja virkistävän erilainen postaus :) osasit oikein osuvasti valita yhteen sopivat, kuitenkin kauniit ja toimivat, vaatteet. Tälläisiä lisää!
 
Samaa mieltä Sintun kanssa! Todella hauskaa & viihdyttävää luettavaa :)
 
Tosi hyviä ideoita! Kiva kun tässä oli kokonaisuuksia kahdeksi viikoksi... tää on just se syy, miksi suosin musta-harmaa-valkoista ja farkkua - ne pystyy yhdistelemään niiiin monella tavalla.
 
Hassua, että niistä tulee noinkin monta erinäköistä asua. Annoit ihan uuden merkityksen peruspuvustolle, kun lopputuloksen näkee noinkin konkreettisesti.
 
Men hallå var är alla färger...:)??!!
 
Sinttu: Jutun tekeminen oli ihan mahtavan hauskaa. Eli varmasti jotain saman tyylistä on luvassa jatkossakin! :)

Anonymous: Hurjan mukava kuulla, että pidit jutusta!

May: Kirkkaiden värien ongelma on myös se, että ne jää ihmisten mieleen tosi hyvin. Itselläni oli yksi kirkkaanpunainen jakku joskus muinoin ja vaikka se oli ollut päälläni kevätkaudella vain kolme kertaa, ihmiset muistivat "ainiin, se tyyppi, jolla on se punainen jakku". Eli, kirkkaat värit ovat hyviä, jos haluat, että sinut muistetaan, mutta huonoja peruspuvuston osasia, koska niitä ei voi käyttää usein ilman että mielikuvaksi jää, että pukeutuu aina samaan vaatteeseen. Ei miesten tumma puku ole turhaan ansainnut asemaansa... :)

Siru: Oikein mukavaa, jos jutusta on oikein hyötyäkin!

B-M: Jag veeet!! Det var lite dåligt att inte ha några färger överhuvudtaget... Men privat använder jag också mest svart, grått och vitt + jeans såklart. Sen här på bloggen visar jag oftast de outfits när jag känner mig lite mer dressad och då smyger in alla mina fina färgglada plagg. Själva grundtanken med basfärg, tilläggsfärg och accentfärg går ju att applicera på mer färglad basgarderob också.
 
Kiva postaus! Tän voisikin printata ja kiinnittää mun vaatekomeron oveen inspiraatioksi aivottomia aamuja varten... Ja reissuun lähtiessä tästä sais pakkauslistan ihan suoraan :)
 
Alinea: Kiva jos jutusta on ihan oikeasti jotain hyötyä!! :)
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?