Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

With love from Amsterdam!

Wednesday, July 09, 2008

With love from Amsterdam!

Tässä vielä hiukan sekalaisia koottuja vinkkejä Amsterdamin reissulta ja eiliset asut...
Ilmainen langaton internet-yhteys löytyy ainakin 3 Sisters -nimisestä pubista Rembrant pleinin laidalta. Tarjoilijoilta saa pyytämällä salasanan verkkoon. Samasta paikasta saa myös mainion & runsaan aamiaisen ihan kohtuuhintaan 7 €.

Laukkumuseo osoitteessa Herengracht 573 on ehdottomasti tutustumisen arvoinen paikka! Museo esittelee laukun kehityksen vyötärölle sidotuista taskun korvikkeista tämän päivän statussymboliksi. Kokoelmassa on laaja valikoima eri tekniikoilla toteutettuja 1700- ja 1800-lukujen pikkuisia pussukkamaisia laukkuja. Historiallisten kaunokaisten lisäksi esillä on kohtuullinen määrä moderneja klassikoita - kuten esmes Chanelin 2.55 ja Hermèsin Kelly. Fendin Baguette olisi mielestäni kuulunut ehdottomasti olla myös mukana, koska kyseinen malli oli ensimmäisiä, joka aiheutti kunnon it-laukkuhysterian.

Kiinnostavaa on myös, miten eri materiaalien ja tekniikan kehittyminen on vaikuttanut laukkujen valmistukseen. Mukavan läikähdyksen sydämessä aiheutti lasten laukkujen vitriinissä kellistelevä Marimekon autokuvioinen pikkuinen reppu.
Kalverstraat on Amsterdamin perusshoppailukatu, josta löytyy kaikki mahdolliset eri ketjujen putiikit. River Islandkin tuli koluttua läpi, mutta siellä ei ollut vielä kesäale alkanut ja jotenkin ajatus täysihintaisista kesähepenistä ei jaksanut innostaa.
Shoppailuasu:

Viimeisenä iltana käytiin syömässä oikein mainio illallinen Brasserie Harkema -nimisessä ravintolassa, josta saimme vinkin täältä blogin kommenttilaatikosta. Kiitos vain Marille ja Lilylle - ruoka oli herkullista ja ilmapiiri täpötäydessä ravintolassa mukava!

Illan asu:

Labels: , ,


Comments:
Sinulle on jotain blogissani :)
 
voii, olen niin rakastunut tuohon sun marc by marc jacobsin laukkuun! Mitä enemmän nään sitä sulla yhdistettynä eri vetimiin, sitä enemmän siitä pidän. :)
 
Näytät tosi kivalta tuossa viimeisessä kuvassa ! Tykkään lisäksi asusta, ja varsinkin tuosta laukusta.
 
Tuli mieleen, että Peetu näyttää ihan Fashion Fluxin Anna-Marialta!! :DD
 
Sini: Voi kiitos kunniasta!!

Elly: Voi, kun kiva kuulla! Samaa mallia näyttäisi olevan vielä saatavana ainakin net-a-porterissa - tosin eri värisenä.

Anonymous: Voi kiitos!! :)

Anonymous: Totta! Heissä on jonkun verran samaa näköä... kapeat kasvot ja sivuotsis ainakin. :)
 
Oletpas hehkeän näköinen tuossa mustassa asussa!

.Ele
 
Oi, ihana tukka! :)
 
.Ele: Voi kiitos! Tunsinkin oloni jotenkin ihmeen glamouriksi, vaikka asu oli vain mustat farkut ja aika vanha paita... :)

Xylitol: Tukan kiharuusasteesta näkee hyvin, miten kostea ilma Amsterdamissa oli... ;D
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?