Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Vakiohilut

Tuesday, July 08, 2008

Vakiohilut

Runsas korujen käyttö ei ole Mintun juttu. Aina silloin tällöin innostun ostamaan suloiset korvikset ja hienoja kaulakoruja. Useimmiten käytttöön päätyy kuitenkin rannekorut, joita voi mielellään olla paljonkin yhtäaikaa. Tavallinen setti, joka päätyy päälle oikeastaan päivästä ja tilaisuudesta riippumatta koostuu Swatchin miesten malliston rannekellosta, äidin 50-vuotislahjaksi saamasta kultaisesta rannekorusta (äiskä käyttää vieläkin vähemmän koruja...) ja parista riipusrannekorusta (sydän ja peace).Koruinnostus vaihtelee tosin kausittain. Ei ole kauaakaan, kun olo tuntui ihan alastomalta ilman korviksia. Nyt pitää muistaa välillä testata, että reiät eivät menisi ihan täysin tukkoon.

Onko sinulla jotain lempikoruja, joita pidät aina, asusta riippumatta?

Labels: ,


Comments:
Oon tosi laiska vaihtamaan korviksia enkä ota niitä yöksikään pois. Että kaipa helmikorvikset toimittaa lempikorun virkaa, kun aina korvissa killuvat. Oon aika huono muuten käyttämään koruja. En vain koskaan kiireessä muista lisätä niitä asua piristämään. Tai sitten useimmiten ne tuntuvat olevan too much.
 
Pinja2: Oi, pienet helmikorvikset olisivat kyllä ihanat! Sellaiset voisi viihtyä omissakin korvissani.. :)
 
Korvissa killuu samat korvikset, kunnes innostun vaihtamaan ja sitten ne seuraavat pysyvät paikallaan ikuisuuden, materiaaleina kulta tai teräs. Ranteessa on aina koru, nahkainen ranneke tai kaksi tai joku etninen härpäke. Kaulakoruja rakastan yli kaiken, sellainenkin yleensä on joka päivä asua somistamassa.

Matkoilta joskus tulen muuten tyhjin laukuin kotiin, mutta aina mukaan tulee joku koru (tai kaksi.. tai kolme..).
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?