Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Maanantai-arvonta!

Monday, July 21, 2008

Maanantai-arvonta!

Go 4 it vol. 2 –blogin maanantai-arvonnat alkavat tänään!!

Arvontaan osallistuvat kaikki maanantain aikana tämän postauksen kommenttilootaan jätetyt vastaukset kysymykseen:

Onko rusketus mielestäsi vanhanaikaista?

Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan palkinto:
PizBuinin uutuus, ranteeseen sujautettava aurinkorasva. Suojakerroin 20.

Vastausaikaa on maanantaihin keskiyöhön asti. Voittaja ilmoitetaan täällä blogissa tiistai-iltana, jonka jälkeen voittajalla on torstaihin asti aikaa ilmoittautua. Perjantaina arvotaan tarvittaessa uusi voittaja.

Entiseen tapaan bloggareilla on mahdollisuus tuplata voittotsäänssinsä laittamalla linkin arvontaan. Koska vastausaikaa on vain yksi päivä, pitäisi linkinkin osua maanantaille. Linkistä kannattaa laittaa maininta kommentteihin, että osaan tehtailla kaksi arpalippua.

Tämän maanantain kysymys on siis:

Onko rusketus mielestäsi vanhanaikaista?

Labels:


Comments:
Mielestäni kevyt luonnollisen näköinen rusketus ei ole vanhanaikaista. Liian tumma keinotekoisen näköinen puolestaan on.
 
Ei ole vanhanaikaista ja linkitän!:)
 
Kyllä trendi minusta menee valkoisemman ihon puolelle. Ääriesimerkkinä gootihtava ajattelu.
 
Rusketus ei ole koskaan vanhanaikaista! Pysyy aina muodissa. Vaikka valkoinenkin iho tietysti on kaunis, ei kevyt päivetys ole ikinä huono juttu ;)
 
Vaikka aina välillä muotilehdissä mainostetaan kalpean ihon olevan Se-juttu, kauniisti päivettynyt iho kuitenkin pysyy aina pinnalla. Pieni rusketus saa ihon näyttämään paremmalta.
 
Sellainen sopiva päivetys ei ole koskaan vanhanaikaista, mutta liiallinen rusketus saattaa jo näyttää ei-niin-hyvältä. Kevyt päivetys näyttää nätiltä ja kuuluu kesään! :)

Linkittelen tänään arvonnan Päivän parhaissa!
 
Rusketus ei todella ole vanhanaikaista. Ennenhän rusketus oli ikään kuin merkki "köyhemmästä" kansalaisesta, koska ruskettuneimpia olivat yleensä maanviljelijän heinätöissä viihtyneet lapset. Niinpä kirjallisuudessakin ylistetään sitä "hennon valkoista hipiää" ja se jos mikä on vanhanaikaista.

Nykyään juttu on kääntynyt päälaelleen, koska ruskettuneimpia (ympäri vuoden) ovat ne, joilla on varaa matkustaa ympäri maailmaa!
Eli tämmöistä tänään. Linkinkin pistäisin, jos blogiini olisin saanut jotain aikaiseksi, mutta vielä en ole:)
 
Riippumatta siitä mitä muoti milloinkin "määrää", mun mielestä rusketus näyttää aina hyvältä eikä ole siksi koskaan vanhanaikaista! Ja nyt en tarkota sellasta kasarisolariumnorsunnahkaa, se ei kaunista ketään.
 
Ei ole, millään muotoa.

laitan linkin blogiini.
 
Ei ole, kunhan pysyy kohtuudessa!
Linkitän:)
 
Tänä kesänä se saa kunnian olla vanhanaikaista koska sitä on ollut ainakin Tampereella mahdoton saavuttaa :/ Pieni päivetys on kaunista, mutta överidonatellat lähinnä pelottavia :)
 
Mielestäni luonnollinen rusketus on hyvännäköistä, mutta keinotekoisesti rusketettu tammikuussa tallaava tyyppi on jo aika järkyttävän näköinen. Kesällä saa olla ruskettunut, sillä näyttähän ruskettunut ihokin yleensä paremmalta kesävaatteisa..

ja linkitän vielä tänään :)
 
Luonnollinen rusketus ei mielestäni ole vanhanaikaista mutta se kamala oranssisolaroumrusketus puolestaanon:)
 
On se aika, sillä nykyää tuo aurinko on niin petollinen, että vaikka makaat varjossa niin saat syövän. Hieman kärjistetysti :D Itse en uskalla olla paljoa auringossa..
 
Ei ole rusketus out, mutta liian ruskeahan ei saa olla, vaan sellainen sopivan kalpea vaaleanruskea, eikö? Linkitin kanssa tänne, kyllä ei nyt harmita maanantait enää yhtään.
 
Rusketus ei ole vanhanaikaista, jos on ruskettunut sopivasti. Liian tumma rusketus ei näytä hyvältä.
 
Luonnollisen näköinen rusketus ei ole vanhanaikaista, mutta liian tumma tai keinotekoisen näköinen rusketus on kyllä aikansa elänyttä. Myös rusketusrajat ovat rumia :)
 
Kevyt ja luonnollinen päivetys ei ole vanhanaikaista, mutta semmonen överirusketus on ihan oma juttunsa... Linkitän tänään!
 
Liian tumma rusketus ON vanhanaikaista. Pieni kevyt päivetys ei ikinä. ;)
 
Rusketus pysyy pinnalla, eli ei ole.
 
Mielestäni ei ole vanhanaikaista. Itse rakastan päivettynyttä ihoa. Ihoni muutenkin näyttää paljon paremmalta ruskettuneempana, koska värivirheet peittyvät helpommin ja iho näyttää tasaisemmalta.

Linkitän tänään kunhan pääsen töistä eli tuplaan! :)
 
Päivetys ei, mutta silmiinpistävä rusketus kyllä!:)
 
Ei ole vanhanaikaista, mutta se vanhentaa!8D
 
Ruskettuminen ei vanhaaikaistu koskaan, sanon minä ! :) aina on todella kuaunista, jos on edes vähän rusketusta pinnassa!

linkitän! :)
 
Ei ole vanhanaikaista.
 
Eihän se vanhanaikaista ole, kaunista kyllä ja vaarallista.. Tekee terveemmän ja hoikemman näköiseksi! Onneksi on itseruskettavat..
 
ylitse menevä ns tollukka rusketus on vanhanaikaista. Päivettynyt iho ei kuitenkaan ole vanhanaikaista kunhan se on luonnollisen ja terveellisen näköistä.
 
No on kai se siinä mielessä vanhanaikaista, että nykyään on kovasti tietoa rusketuksen aiheuttamista haitoista, esim ihon ennenaikaisesta vanhenemisesta ym. Kuitenkin, ulkonäköasiana ajatellen, ei se liene koskaan ihan out.

Kristiina
 
Minusta kevyt päivetys näyttää hyvältä, mutta selvästi vaaleus on nyt pop. :) Vahva rusketus ihmisillä, joilla ei luonnostaan ole tummasävyinen iho, näyttää kyllä hieman tökeröltä. Kevyt päivetys kuitenkin saa usein ihon näyttämään terveeltä ja raikkaalta, joten tuskinpa se koskaan täysin muodista poistuu. :)
 
Ei tietenkään ole! Luonnollinen on aina hyvä.
 
Mielestäni rusketus ei ole vanhanaikaista - ja on kalpeus miten muodikasta tahansa, kevyesti päivettynyt iho on mielestäni kauniin ja terveen näköinen:) Toki myös joillekin kalpea iho sopii paremmin, riippuu ihmisestä!
 
Rusketus ei ole koskaan vanhanaikaista!! Ehkä kalpeus on enemmän tämän hetken (ainakin tulevan syys- ja talvikauden) trendiä, mutta se on vain ohimenevää... :) Itse pidän enemmän terveestä, hieman päivettyneestä ihosta. Sitä paitsi se kun on paljon harvinaisempaa! Kalpeutta näkee niin paljon ympäri vuoden, joten kyllä se on ihanaa nähdä välillä ruskeampiakin hipiöitä <3
(oho, sorry :D aika lailla samanlainen vastaus kuin monilla)..
 
Luonnollinen, kevyt päivetys kaunistaa ja tasoittaa ihoa. Liika rusketus taas tuo juonteet esiin ja vanhentaa. Eli kevyt päivetys on mielestäni aina muodissa ;D. Linkitän blogiini!
 
Rusketus ei ole mielestäni vanhanaikaista, mutta silläkin on rajansa.

Tuplaan.
 
Ei ole, ja linkitän.
 
liian tumma rusketus on vanhanaikaista, sellainen kiva päivettyminen ei. :)

Linkitän !
 
Luonnollinen rusketus ei todellakaan ole vanhanaikaista, vaan hieman päivettynyt iho tekee terveemmän näköiseksi. Väkisin hankittu rusketus/keinotekoinen rusketus taas on kamalaa.
 
Solariumit ja muut keinorusketukset ovat jo vähän last season, kevyt päivetys näyttää kuitenkin aina hyvältä ja iho terveeltä. Vaikka kalpeaa ihoa ylistetäänkin muotilehdissä ym. saattaa kalpeaa ihmistä kesällä luulla sairaaksi. :D
 
niin ja linkitin. :)
 
Liika itsensä paahtaminen kyllä on, mutta luonnollinen kevyt päivetys ei :)
 
Pieni päivetys pisamien kera kesällä näyttää kivalta, mutta varsinainen rusketus on ehdottomasti vanhanaikaista. Kalpea on kaunista.
 
Pieni päivetys on kiva eikä liian vanhanaikainen :)
 
Luonnollinen päivetys saa kenet tahansa hehkumaan :-) Eli ei, rusketus ei ole vanhanaikaista.
 
Ei ole, rakastan auringon paahtamaa ihoa vaikkei omani hyvin rusketukkaan!
 
Ei ole. Liian tumma kuitenkin on. Linkitän blogiin! <:
 
Ei ole, luonnollinen rusketus on aina in. Taas sellanen oranssi purkkirusketus on ihan järkyttävä!
 
Ei ole vanhanaikaista, jos pysyy kohtuudessa!:)

Linkitän!
 
Mallimaailmassa näkyy aina paljon vaaleaa ihoa, mutta kuitenkin joka kesä moni haluaa olla ruskea. En pidä rusketusta vanhanaikaisena :)
 
En pidä rusketusta vanhanaikaisena. kunhan se on luonnollisen näköistä..luonnottomuus on aina vanhanaikaista;)
 
Ei ole, luonnollinen päivetys saa usein näyttämään jotenkin terveemmältä & hehkeemmältä.. Överirusketus sen sijaan ei näytä hyvältä kellään.
 
Ei ole vanhanaikaista, jos pysytään kohtuudessa. Terveellisen ja luonnollisen näköistä.

Linkitän myös blogiini!
 
Ei ole vanhanaikaista, vaalea iho toki on kaunis ja nyt paljon suitsutettu muotilehdissä tms. - mutta mielestäni päivetys on klassikko ja klassikothan eivät koskaan poistu muodista.
 
Ei ole, kun kohtuudessa pysytään. ;)
 
Ei ole, yksi parhaimmista asioista mitä kesä tuo mukanaan =) (mikäli ilmat sallivat )

+ laitan linkkiä blogiini
 
Rusketus on nykyään vanhanaikaista, koska meidän nykyaikaisessa ihanassa Suomessa ei enää edes kesäisin paista aurinko. Aamen.
 
Ei ole! :)
 
Riippuu täysin ihmisestä, luonnollinen hehku on aina kaunista :)
 
Ei ole vanhanaikaista. Kamalan näköistä vain jos on ihan ylipunainen. (tuplaan)
 
Vaalea rusketus tai luonnollinen rusketus on ihana ja kiva, mutta oranssi purkkirusketus tai solariumrusketus on aivan järkyttävän näköistä. Ja vanhanaikaista.

Linkitän tämän blogiin :)

Lis
 
Ja det är gammalmodigt. Själv har jag inte legat i solen och "pressat" sedan jag var 25 år (är nu 40+). Man kan ju inte undvika att bli brun om man är mycket utomhus men varför skulle man sträva efter att bränna sin hy så att den åldras i förtid.
 
ei, ei ja ei, rusketus ei todellakaan ole vanhanaikaista vaikka kuinka muotilehdet tyrkyttäisivät kelmeää ihoa!
 
kevyt rusketus on aina muodissa, joten ei, ei rusketus ole vanhanaikaista :)
 
Ei todellakaan kaunis tasainen päivetys saa näyttämään terveemmältä (minut ainakin)
Ja nyt olen oikein ekstra ruskea kun manssikkamaalla olen kesätöissä ja siellä hyvä aurinkorasva on kyllä poikaa.
 
Ei ole ei. Kevyt päivetys on aina vaan hyvästä.
 
Purkkirusketus on, aidon auringon kautta ei. <;
 
No ei todellakaan ole!

Niin, ja linkitän!
 
Mielestäni rusketuksessa ei ole mitään vanhan aikaista,vaan tämän hetken "hitti" kalpea ja kelmeä iho kauhistuttaa. Kesään on aina kuulunut rusketus ja tulee kuulumaan,toisaalta siinäkään ei sovi mennä liioitellun puolelle. Itse inhoan solariumeja ja pidän luonnollisesta,auringon omasta rusketuksesta. Jaksaakohan joku lukee tän? :D
 
ei ole vanhanaikaista, itse ainakin haluaisin olla ruskettuneempi.
 
Mielestäni on vanhanaikaista yrittää näyttää joltain mitä ei ole. Siis miksi valkoisen pitäisi olla ruskea tai päinvastoin?
 
No ei todellakaan ole! Ja mitä pienemmät rusketusrajat, sen parempi. Liika on toki liikaa, mutta nätti päivetys saa jopa selluliitin näyttämään paremmalta. :)
 
Luonnollinen rusketus ei ole vanhanaikaista, se on aina kaunista.
 
Rusketuksessa ei ole mitään vanhanaikaista, kunhan se ei mene mauttomuuden eli porkkananvärisyyden puolelle!
 
Tummanruskea solariumrusketuksen näköinen rusketus ei pue ketään ja näyttää vastenmieliseltä. Luonnollinen päivetys pukee melkein kaikkia. :)
 
Ei ole vanhanaikaista!
 
Terveellinen rusketus on in, mutta täytyy sanoa, että solariumin liiallinen käyttö ja sieltä rusketuksen saaminen on aika tunkkaista... :P
 
Tumma nahkainen rusketus on todella out, varsinkin vaaleilla henkilöillä. Lomilla pitää voida tehdä muutakin kuin maata auringossa. En myöskään lämpene oranssille purkista hankitulle "rusketukselle". Kevyt päivetys sopii useimmille ihmisille ja saa ihon hehkumaan, mutta esimerkiksi punapäät näyttävät upeilta kalpeina.
 
rusketus on aina kaunista, en nyt puhu mistään tekorusketuksesta.
mutta luonnollinen, auringon antama ruskea iho + valkoiset vaatteet on tosi kiva yhdistelmä :)
 
Ei tosiaankaan ole vanhanaikaista! Rusketus on niin mun juttu, ja sairastan varmaan jonkintasoista tanoreksiaa (onko toi nyt edes oikea termi:D), mutta niin se vaan on, että kaikki näyttävät paljon paremmilta ruskettuneina.
 
ihosyöpien lisäänyttyä on rusketus huomattavasti menettänyt arvoaan...mutta minusta edelleen hiukan päivittynyt rusketus on kaunista ja iho näyttää "terveeltä".
 
Aito rusketus (ei siis purkki tai sola..) on kaunista kunhan pysytään kohtuudessa, elikkäs siis mielestäni rusketus ei ole vanhanaikaista. Ehkä pidän enemmänkin kalpeutta vanhanaikaisena, vaikkakin se on kai in? Äh, en tiedä :D
 
Riippuu rusketuksesta. Luonnollisen näköinen, kevyt rusketus tai päivetys on kaunis, mutta yliruskettunut ryppyiho menee jo liioittelun puolelle.
 
Ehkä tuolla muualla (lue: aurinkoisessa maailmassa) saatetaan hakea eksoottista kalpeutta ainaisen rusketuksen sijaan, mutta kyllä minä lähtisin väittämään, että nämä Suomenmaan nykyiset "kesät" saavat ihmiset yhä enmmän kaipailemaan sen katoavan rusketuksen perään :)
 
Ei oo vanhanaikasta :D
 
Kevyt päivetys kaunistaa ja saa vaatteetkin näyttämään paremmilta, mutta sellainen väkisin grillattu ja ryppyinen iho ei kyllä houkuta ketään.
 
rusketus ei ole mielestäni vanhanaikaista koskaan. Kunhan ei ihan yliruksea ole. :D
 
Mun mielestä semonen hentoinen rusketus on suloinen ja aika nätti (monet väritkin sopii ruskettuneelle iholle paremmin). Mutta semmoset vanhat ihmiset jotka ovat paahtaneet itsensä pavun värisiksi ja ovat ryppyisiä muutenkin, niin ne muistuttavat enemmänkin rusinaa Yökk! elikkäs maltti on valttia tässäkin!
 
sanoisin että on, koska auringon ja säteiden vaaroista puhutaan nykyään paljon ja toisaalta harvan työ tai elämäntilanne on sellainen, että rusketus tulee luonnostaan. mutta itse kyllä juuri tänään murisin sateiselle ja kylmälle kesälle ja kävin solariumissa :D
 
luonnollinen rusketus ei ole! mutta sellanen itsesna paistmaminen nyt on taas eriasia..
ja tottakai tuplaan ääneni, eli linkitän =)
 
ei ole vanhanaikaista, miten niin olisi ;)

eppis

eppis@mymail.fi
 
Purkkirusketuksen valitettasti erottaa aidosta rusketuksesta ja siksi se on noloa, rumaa ja vanhanaikaistakin. Aito rusketus kuuluu kesään ja näyttää kauniilta eikä se ole koskaan poissa muodista.
 
ei tietenkään ole vanhanaikaista ! iho näyttää mielestäni terveemmältä ja hehkuvammalta, kun on saanut vähän rusketusta. huom, vähän - maximoitu oranssinen solariumrusketus on aivan hirveää :D
 
Ei ole vanhanaikaista ja linkitän blogiini kilpailun! :)
 
Ei ole munkaan mielestä vanhanaikaista. Liika rusketus ehkä... Linkitän blogiini! :)
 
Kaunis päivetys on nätti, liika rusketus ei. Mutta siis yksinkertaiseen kysymykseen yksinkertainen vastaus - ei ole vanhanaikaista. Linkitän.
 
Ei ole vanhanaikaista. Liiallinen rusketus ei oo kuitenkaan kaunista katsottavaa.
Linkitän blogiini! :)
 
Kevyt rusketus ei vielä ole vanhanaikaista, mutta varmaan jonkun ajan päästä on. Sen verran kalpeita malleja on catwalkeilla näkynyt (ellei sitten nämä kalpeat mallit ole vain hetkellinen hitti)
 
Kevyt rusketus kuuluu kesään, eikä ole mielestäni koskaan vanhanaikaista :)
 
Liian tumma ja paahdettu iho on aika tyhmän näköistä enkä ite perusta siitä oikein, mutta kevyt kuulas rusketus on mun mielestä aika tyylikästä ja siihen itsekin pyrin ;) Ihan lakanan valkoisista ihmisistä ei oikein menisi sanomaan että olisivat muotia, mutta mutta.. aika vaikea nyt sanoa kun jotkut ovat luonnostaa tietyn "värisiä" jne.
 
Minä toivon että on, sillä itse olen aika vaaleaihoinen, enkä rusketu lähes ollenkaan. :-)
 
No enpä tiedä vanhanaikaisesta, kovin suuressa määrin ei ole ainakaan kaunista mielestäni, mutta kevyt päivetys on ihan hyvän näköistä.
 
Itse pidän kaikenlaisia rusketuksia vain ja ainoastaan rumana (sellainen vaalea iho on ihan kaunis), mutta en kuitenkaan sanoisi sitä vanhanaikaiseksi. Eiköhän sellainen luonnollisen näköinen rusketus tule pysymään ihan muodissa olematta yhtään vanhanaikainen. Mutta sellainen keinotekoisen näköinen purkkirusketus onkin sitten jo ihan toinen juttu...
 
Kevyt rusketus parilla pisamalla höystettynä ei ehdottomasti ole vanhanaikaista!
 
Rusketus ei mielestäni ole vanhanaikaista, kunhan auringon palvominen ei mene liiallisuuksiin. Kurtistunut rusina ei ole kaunis näky, mutta kevyesti päivettynyt ihminen on.
 
Ei eikä koskaan tule olemaankaan omasta mielestäni! Tai no sellainen überruskettunut iho on jo terveydenkin kannalta vanhanaikainen mieltymys, mutta kauniisti päivettynyt/ruskettunut iho näyttää aina hyvältä ja sopii lähes kaikkiin asuihin 8)
 
Ei ole vanhanaikaista. Kaunis päivettnyt iho on kaunis, mutta överiksi vedetty rusketus kaamea.
Mielestäni on turha mennä rannalle pelkän rusketuksen takia.
 
Luonnollinen rusketus on kivannäköinen, eikä liian vanhanaikainen.
 
Vain överi oranssi tekorusketus on vanhanaikaista, mutta ei kaunis luonnollinen rusketus. Linkitän blogiini ja tuplaan. :)
 
Rusketus on mielestäni aina muotia. =) Niin pienellä asialla saa kauniiksi.

Olen itse kalpea iholtani, enkä pidä kauniina ihoni läpi kuultavia sinertäviä verisuonia. =D Rusketus on siihenkin oiva pelastus.
 
Luonnollinen ja kevyt rusketus näyttää mielestäni aina yhtä hyvältä ja kuuluu kesään. Mustaksi grillattu iho keskitalvella sen sijaan eiei!

Linkitän:)
 
Ei rusketus ole vanhanaikaista, mutta nyt on ruskettuneen ihon lisäksi muotia suomalaisen vaalea iho. Sopiva rusketus on nättiä, mutta eihän täällä Suomessa aurinkoa näy niin rusketukset jää haaveeksi :)
 
Rusketus oli mielestäni parasta ikinä siihen asti, että lupauduin olemaan töissä koko kesän. Joka päivä. Eli nyt olen siis sitä mieltä, että ruskstus on todella vanha juttu ja vaalean kuulas iho vie ehdottomasti voiton! :D
 
Ei ole vanhanaikaista! kiva idea tää maanantai-arvonnat. (;
 
Ei ole tasainen rusketus, sellainen palatnut iho on vanhanaikaista!
 
Mielestäni kevyt päivetys ei ole vanhanaikaista,mutta liika rusketus on.
 
Kevyt rusketus tekee mielestäni ihosta paljon terveemmän ja kauniimman näköisen, joten vastaan siis ei :)
 
Kallistuisin sille kannalle, että kova itsensä kärventäminen on vanhanaikaista. Pieni päivetys taas ei.
 
EI ole! Kevyt rusketu on aina kivan näköinen
 
Vanhanaikaista? Ehei. Tai hmm. tuntuu, että tällä hetkellä lehdissä ja muotinäytöksissä näkyy enemmän kalpeaa, kuin ruskettunutta/(rusketettua) hipiää, mutta omalla kohdalla se tuskin tulee ikinä olemaan vanhanaikaista 8) ~helteitä odotellessa
 
Luonnollinen rusketus ei ole koskaan vanhanaikaista!

-Alyssa
 
Ei ole. Väite, että rusketus olisi kauneuden edellytys, on.

maarianhamina(at)jippii.fi
 
OHHOH kun olen viime tingassa :D ihme että tajusin juuri nyt tulla tänne.


Rusketus ei ole vanhanaikaista, mutta muoti ehkä menee hieman vaaleamman puolelle nykyään, mielestäni. Molemmat ovat nykyään hyväksyttyjä - ei ole kamalaa olla vaalea tai tumma.
 
hitsi vie, bongasinpa tämän viime hetkellä, siksi jätän linkittämättä kun siitä enää kellekkään olisi iloa:-D

Terveennäköinen rusketus ei ole vanhanaikaista, sen sijaan liian tumma(joko meikein tai muuten feikkaamalla aikaan saatu) on.

ida
 
On ja ei. Muotilehtien sivuilla ei enää muita näekään kuin maidonvalkealla posliini-iholla siunattuja mallityttökä. Tosin juuri Mamma Mia!-leffan nähneenä tulin siihen tulokseen että kevyt päivetys on parasta kultaa mitä iholle voi antaa.
 
Rakastan yli kaiken rusketusta! Eli ei ole vanhan aikaista! :)
 
Rusketus on kesän juttu, se mitä tavoittelen - myös nykyaikaa. Kauniisti ruskettunut iho on ihana.
 
Hei kaikki! Kiitos vastauksista, mutta arvontaan voi osallistua vain maanantain aikana. Eli vain ennen puoltayötä tulleet vastaukset otetaan huomioon!

Ensi maanantaina on taas uusi arvonta. Paremmalla onnella silloin!!! :)
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?