Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Pressiaamiainen

Wednesday, June 04, 2008

Pressiaamiainen

Ette ikinä arvaa mihin olen menossa!! Nojoo - pressiaamiaiselle - sehän lukee jo otsikossa, mutta kenen järjestämälle. CROCSin!! Hihi! Kutsussa lupailtiin, että Crocs on paljon muutakin kuin yhden mallinen värikäs rantakenkä... Kuulemma syksyksi on tulossa oikein koko setti muodikkaita kenkiä naisille, miehille ja lapsille. Pitäähän moinen ihme mennä todistamaan!! Illalla luvassa takuuvarmasti raporttia siitä, minkälaisilla ihmetyksillä meitä jälleen kiusataan...

Pressitilaisuuden jälkeen pääsen vielä Sisu-radion - eli täkäläisen suomenkielisen radiokanavan - haastateltavaksi. Vähänkö siistiä!

Asun perustana Indiskan mekko, joka on hankittu vuonna -92, kun risteiltiin Tinnin ja Tuiken kanssa Kauppakorkean pääsykokeitten jälkeen Tukholmaan shoppailemaan! Snacka om vintage!!
Naapurin ihana takkuinen kisuvanhus, Zorro, halusi väkisin mukaan kuvaan... :)
Labels:


Comments:
Tämä vain vahvistaa käsitystäni siitä, että kaikki kissat ja koirat ovat luontaisia linssiluteita. Kun oma kuontaloni kiukuttaa, kiinnitän entistä enemmän huomiota muiden päihin - todella nätit hiukset sinulla! Ja kaunis on myös kukkamekko.

Ikivanha farkkutakkini on tällä hetkellä ystävälläni lyhennettävänä, katsotaan josko siitä tulisi hyvä ja farkkutakki pääsisi pitkästä aikaa taas käyttöön ;)
 
Voi luoja miten ihastuin asuusi, minäkin haluan farkkutakin ja heti! Jälleen kerran alkaa harmittaa että heitin pois oman versioni pari vuotta sitten ajatellen etten tule enää ikinä sitä kaipaamaan..
Ainiin ja linkitin blogisi YSL:n maininnan yhteydessä, toivottavasti passaa!
 
Hmm Crocsit. Löysin niistä yhden hyvän puolen! Kaverini murti jalkapöytänsä talvella ja käytti siinä kevytkipsiä. Teddyvuorinen Crocs suojasi jalkaa kotona kissojen pomppimiselta ja muilta kolhimisilta kokonaista 2 kuukautta ;o)
 
Aivan ihana asu, ja sopii sinulle tosi hyvin. Kissikin on mahtava :)
Jään kauhulla odottelemaan raporttia Crocseista :D
 
Näytät tosi freesiltä ;) Farkkutakki + mekko mätsäävät hyvin yhteen.
 
Honey junkie: Kiitos, kiitos!

Kisu on tosiaan aina mielellään paikalla, kun otetaan kuvia.

Harmittelen edelleen, että olen onnistunut hävittämään vanhan kuluneen leviksen farkkutakkini, mutta onneksi on tuo kiinamallinen paikkaa puutetta ihan kohtuullisesti.

Becka: Juu, tottakai saa linkittää! Sehän on kunnianosoitus!

Elin kanssa vielä muutama vuosi sitten siinä luulossa, että en tosiaankaan ikinä vetäisi päälleni farkkutakkia, mutta täällä sitä taas ollaan... ;)

Mikaela: No onhan se hyvä, että niissä on edes jotain positiivista.. :)

Bea: Voi kiitos! Crocs raportti valmistuu...

Anonymous: Voi kiitos!! :)
 
Mekko on hurjan suloinen ja samoin tuo vieraileva kisu-tähti :>
 
Sarianna: Kiitos! Rivarissa asumisen hyviä puolia on, että meikäläinen kisufani saa kesällä nauttia naapurin kissan vierailuista! :)
 
Sinulla on ihanat hiukset :)
ja naapureilla ihana kissa!
 
Herran jumala tuo kisu on ihan kun meidän katti :O paitsi musta, Nöpö on tummanharmaa.. ja kissat tosiaankin tunkee kuviin pörhisteleen, useammankin kerran joutunut sulkemaan sen pois huoneesta että on saanut kengätkin kuvaan :D
 
Heidi: Kiitos!! Kisu on tosiaankin hurmaava! :)

Nelliina: Vaikuttaa, että Zorro on erityisen ylpeä hännästään, koska sitä se on aina pörhistelemässä kuvissa. :)
 
Voi kuinka kiva kukkamekko. Kiinnitin huomion kissaan, voi että se on suloinen. <3
Oma kisuni tunkee myös aina väkisin kuvaan "vierailevana tähtenä"
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?