Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Pleksikoruja

Friday, May 23, 2008

Pleksikoruja

Ruotsalainen muotoilija Helena Berggren tekee persoonallisia koruja pleksistä ja hopeasta. Aluksi Design Helena Berggren -merkkiset korut koostuivat vain kirjainriipuksista, mutta suosion myötä valikoima laajentui käsittämään myös symboleja, kuten kukkia, tähtiä ja perhosia.

Pleksiriipuksista on mahdollista koota itselleen haluamansa tyylinen kaulakoru. Ketjussa riippuvat yksittäiset kirjaimet ja kukkaset sopivat tosi hyvin käytettäväksi arkivaatetuksen osana. Värivalikoimaa on aika runsaasti perusväreistä mustasta, opaalista ja hopeasta vaihtuviin trendiväreihin kuten oranssiin ja keltaiseen. Syksyllä valikoimaan on tulossa uusina väreinä mm. viininpunainen, sinivioletti ja smaragdinvihreä.

Minttu voisi hyvinkin kuvitella kaulaansa roikkumaan hopeisen m-kirjaimen mustan tähden tai kukkasen kanssa. Vähän glamourimpaan asukokonaisuuteen (jollaisia siis käytän tämän tästä ;D) sopisi mainiosti näyttävämpikin hässäkkä pleksiriipuksia. Joko kukkasia tai miksei vaikka tähtiä:Very YSL - jos multa kysytään...

Suomessa Design Helena Berggren -koruja myy tietääkseni Helsingissä putiikki nimeltä Urban a, mutta kätevimmin shoppailu onnistuu varmasti merkin omasta verkkokaupasta. Vasastanissa osoitteessa Norrbackagatan 9 sijaitseva putiikki on avoinna ainoastaan to - pe klo 12-18 ja la klo 11-14.

Kuvat: Design Helena Berggren & Minttu

Labels:


Comments:
Yksilöllisiä koruja, ihanaa :)

Minulle hopeinen K, muutama pieni lasitähti ja ripaus jotain mustaa ja kimaltavaa. Rokrok! :)
 
Karo: Tykkäilen myös ideasta, että simppeleistä osista voi itse koota oman persoonallisen setin! :)
 
Ive read this topic for some blogs. But I think this is more informative.
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?