Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Muotikuvaus!

Monday, May 12, 2008

Muotikuvaus!

Eilinen pyörälenkki oli monella tavalla erittäin onnistunut. Ilma oli kaunis, pyörät toimivat hyvin ja väkeä oli poluilla ihan siedettävästi. Todellinen yllätys ja mahtava sattuma koettiin lenkin loppuvaiheessa, kun törmättiin rannan läheisyydessä olevalla aukealla erikoiseen seurueeseen.
Ensin tuumasimme vain, että ihmeen kauan kestää tuollaisen kuumailmapallon täyttäminen. Seuraavaksi ihmettelimme, että kylläpäs sinne lennolle lähdetään hienoissa vetimissä. Lopulta havaitsimme tyyriit kamerat ja muun rekvisiitan ja tajusin, että olemme osuneet keskelle muotikuvausta.

Kierrettyämme pari kertaa settingin ympäri rohkaisin mieleni ja kävin kysäisemässä, mistä kuvauksesta on kysymys. Muotireportaasi julkaistaan Damernas Världin DV Mode -lehdessä, elokuun numerossa!

Olen aina sanonut, että (muoti)bloggarilla pitäisi olla kamera mukana 24/7 - koskaan ei voi tietää, mitä mahtavaa raportoitavaa eteen osuu. Pyörälenkille ei jostain syystä tullut pieneen mieleenikään ottaa kunnon kameraa, joten muotireportaasin kuvaukset on ikuistettu kännykällä...Välillä tuuli niin kovasti, että koko kuvausryhmä oli jäädä kuumailmapallon alle. Syksyn muoti näyttää tämän perusteella olevan dramaattisen musta-punaista. Mallin suuret espanjalaishenkiset kultakorut ja suurikukkaiset pitsisukkahousut eivät valitettavasti erotu näistä Mintun ottamista kuvista...

Tosi hauskaa ja mielenkiintoista nähdä, millainen on lopputulos elokuun DV Modessa!!

Labels:


Comments:
Ei vitsi, ollut varmaan tosi kivaa nähdä joku tuollainen! Minä olen aina halunnut nähdä jonkun muotikuvauksen, itse asiassa haluaisin olla joku päivä osa jotain kuvausta - en suinkaan mallina, vaan stylistina tai/ja kuvaajana. :)
 
tak1n
 
oho, mikäs tuo on... ^ tuo ylempi. taitaa olla hutilyönti :D

sitä tulin vain kertomaan, että nyt kun täällä blogistaniassa liikkuu rekisteröimätön gemma, niin minut tunnistaa aina tuosta pikkukuvasta...

hitsi, oli kyllä hauska retki teillä :D
 
S: No joo - olin ihan mielettömän tohkeissani, kun tajusin, mistä on kysymys!! Aika paljon näköisesti siinä kuvauksessa tuntui häärivän porukkaa yhden mallin ympärillä. Kuvassa näkyy yksi pitkään sinisävyiseen mekkoon pukeutunut nainen. Hän oli selvästi stylisti, koska kiikutti lisää koruja mallille ja oli muutenkin kuvaajien lisäksi eniten aktiivinen... :)

Gemma's Shameless: ;)
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?