Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Lindex <3 bloggarit

Saturday, May 10, 2008

Lindex <3 bloggarit

Aika mielenkiintoista ja hiukan yllättävää, että Lindex on ensimmäisten joukossa, jollei ihan ensimmäinen, joka ymmärtää bloggarien tarjoaman markkinointiavun niin hyvin, että helpottavat kuvien liittämistä blogiin.Sinänsä kiva, että ei tarvitse tuntea itseään tihulaiseksi kuvia bloggaustarkoitukseen lainatessaan ja saman tyylinen asenne olisi tervetullut kaikilta valmistajilta. En sitten tiedä lisääkö tämä bloggareitten innostusta kertoa juuri Lindexin tuotteista...

Oletko sinä käyttänyt Lindexin bloggari-palvelua tai törmännyt juttuun, jossa tätä olisi käytetty?
Mitä mieltä olet - ihan ookoo ja hianoo, että vihdoinkin joku helpottaa bloggarien elämää vai rasittavaa ohjailua - onhan ne kuvat sieltä ennenkin saanut kaapattua??

Labels:


Comments:
Olen ainakin itse huomannut tuon hyödyn ja käyttänyt sitä hyväksenikin. E
n koe sitä mitenkään ohjailevana ja sellaisena, että tekee mieli ottaa juuri Lindexin sivuilta kuvia, koska siellä se on niin helppoa. Minusta se helpottaa bloggarin työtä, koska se on helppoa, ei tarvise aina tallentaa kuvia omalle koneelle, ennen kuin siirtää ne blogiin.
 
helppoa helppoa... Kuulostaako jotenkin toistamiselta? Kyllä! :D
 
Rosa: :) Olisi tosi mahtavaa, jos kaikki ketjut ja valmistajat tekisivät asian yhtä helpoksi bloggareille! :)
 
Toi on pelkästään mahtava juttu, koska jos jokatapauksessa aiot liikkeen tuotteesta kirjoittaa ja laittaa kuvia, miksei sitten tehdä sitä laillisesti :) itseäni ainakin epäilyttää suunnatomasti napsia kuvia netistä.. ja pelätä haastetta oikeuteen :D
 
Nelliina: Ihan totta! Vaikka yleensä ajattelen, että useimmat ovat vaan tyytyväisiä, kun saavat tuotteitaan esille ja kun melkein aina tulee aika säntillisesti ilmoitettua kuvien lähteetkin, niin onhan siinä silti aina se riski, että joku vetää hernesopat nekkuunsa. :) Lindexin palvelu on sikäli selvä peli, että kenellekään ei ole epäselvää onko kuvien lainaaminen ok vai ei ja millä ehdoilla.
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?