Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Juhlakengät

Saturday, May 17, 2008

Juhlakengät

Tarvitsisin ehdottomasti uudet juhlakengät kesäksi. (no oikeesti tarvitsen!!) Tärkeimmät tulossa olevista juhlista on tietty Peetun rippijuhlat, mutta parit muutkin kekkerit on tiedossa. Haluaisin melko sirot, nudet tai beiget sandaalit tai mary janet. Avokkaatkin olisivat kivat, mutta jostain syystä ne onnettomat aina lonksuvat jalassani, joten olen päättänyt hylätä koko mallin.

Juhlakengät saisivat mielellään olla jotain tähän tyyliin:Christian Louboutinin korokepohja peep toet on ehkä vähän hurjat IRL, mutta voi niin kauniit...Marc Jacobsin kiiltonahka peep toet henkii mukavasti vanhanaikaista sihteeri-stailia.
Mokkanahka voisi olla kiva ja kesäinen vaihtoehto tavalliselle pintanahalle. Tosin vaalea mokka ei ehkä käytössä ole kovin kätevä...Nämä Jimmy Choot ovat kyllä hyvin lähellä täydellistä. Kävelyn kanssa voisi sen sijaan olla vähän niin ja näin.


Yksi esimerkki vähän realistisemmasta hintaluokasta. Näitä TopShopin popoja olen käynyt jo sovittelemassakin. Ovat vain niin himputin kiikkerät jalassa, että en ole tohtinut tehdä kauppoja...

Kaikki vinkit, mistä löytyisi tämän tyylisiä kenkiä, mutta pikkuisen Louboutine-hintatasoa edullisemmin, otetaan vastaan erittäin kiitollisena! Harmi, että Nine Westin Tukholman putiikki ei ole vielä auki. Esmes nämä voisi olla aika namut livenä.

Labels: ,


Comments:
Millon täältä Suomesta kannattaa lähteä sinne etsimään noita Nine Westin popoja? Eli millon se kauppa siis aukeaa? :)
 
Oi, nuo Marc Jacobsit! Pysyisivät jopa jalassa tuon kantapääsysteemin avulla... :) Ihanat! Törmäsin aiemmin keväällä hieman samatyylisiin, mutta ei noin tyylikkäisiin Helsingin Piccolo Donnassa - koot on sitten vain jotain 33-36-luokkaa. :D Mutta luulisi, että niistä olisi valmistettu isompiakin kokoja. Ne oli kyllä aika simppelit, ja mallia oli muistaakseni kaksi erilaista. Väri ainakin oli oikea ja hinta n.100 euroa.

Mulla on beiget tolppakorkoiset sandaalit, hieman sirommat kuin nuo, mitä tuossa on ja niiden ongelma on jalan valuminen kengän kärkeen. Saa koko ajan "potkia" kantapään takaisin paikoilleen.
 
Nuo Jimmy Choot ja Topshopin popot on niiiiin nam! :) Kuinkahan kauan saa odotella, että Topshop suvaitsisi avata liikkeen myös tänne Suomen puolelle...
 
ihania!
 
Timantti: Aika kauan tuosta Nine Westin putiikista on kuhistu, mutta vielä mitään tarkkaa päivämäärää ei ole tiedossa.

Sophia: Nuo Marc Jacobsit olisivat kyllä ihan mahtavat! Kuvan perusteella korkeudeltaankin hiukan järkevämmät kuin nuo muut esimerkit... :)

Snowwhite: Toivotaan, että saatte pian TopShopin sinnekin!! :)

Sanni: Eikö vaan! Real eye candy.. :)
 
Voi että nuo on taas kaikki niin kauniita! Tuollaiset nudekengät olis kyllä kova juttu kesäksi..
 
Joo-o! Kengät on ihania! Noillakin voi seistä. Mä olen vain niin ärsyttävän käytännöllinen. Nillä kun täytyy kävelläkin. Sitten otan järjen käteen js tyydyn matalampiin korkoihin. Balleriinoihin ja mokkasiineihin. Onneks balleriinat on tän kesän juttu!
 
Jenni!: Nudet juhlakengät on ollut mulla hakusessa jo jonkun aikaa. Ne olisi kesäiset, mutta kuitenkin helpot yhdisteltävät.

Anonymous: Ballerinoissa itsekin kuljen arkisin eniten - ja kyllähän ne käy juhlaankin. Ise vain tykkään, kun juhlakengissa on kunnolla korkoa... :)
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?