Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Kännykkäpostailua

Saturday, April 26, 2008

Kännykkäpostailua

Testailenpa millaisia postauksia kännykällä saa aikaiseksi. Kuvassa sinivuokkoja lenkkipolun varrelta... :)

Labels:


Comments:
Ihana kevätkuva!
Lenkkeily luonnossa näin keväisin on mielestäni kaikkein parasta, kun luonto heräilee ja vaikka aurinko paistaa, niin ei vielä oo mikään tukahduttavan kuuma.
Aurinkoista kevättä ja lenkkeilyn iloa!
 
Hei, käy katsomassa uusimmasta postauksestani se ihana monkin vaaleanpunainen hame - se olisi ihanaa saada blogiputiikkiisi, nimittäin itse unelmoin pitäväni sitä kaikenlaisissa kevään juhlissa!
 
Katja: Nyt on tosiaan ihan ehdottomasti mahtavimmat lenkkeilykelit! Tsemppiä sullekin juoksuharrastukseen!! :)

Merikarhu: Olen yrittänyt saada tuota mekkoa putiikkiin jo vähän aikaa. Toivottavasti onnistuu pian!! :)
 
Suloinen ilmestys luonnosta - mulla on yleensä niin huonot hoksottimet, että kävelisin/juoksisin tuollaisen ohi. Rusakot ja hirvet sentään huomaan lenkillä. :D

Terveiset Tampesterin lämmöstä! Juuri kaveri Tukholmasta lähetti kehuskeluviestin lämpötiloista, mutta taidetaan kyllä osua samaan ilmavirtaukseen, kun täälläkin 19 astetta.
 
Sophia: Olin lenkillä puoliskoni kanssa ja kun noin ziljoonannen kerran huokailin sinivuokkojen määrää tuo totesi, että onhan sulla kännykässä kamera. Että ei ne hoksottimet ihan satasella ole täälläkään aina! :)

Mukava kuulla, että Tampereella on kivat ilmat. Peetu on nimittäin viikonlopun siellä, riparin viikonloppuleirillä Torpalla. Täällä on kyllä melkein kesä! :)
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?