Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Satiinia

Saturday, March 01, 2008

Satiinia

Päätin sittenkin kiskoa itseni niskasta ylös ja ihmisten ilmoille... Eihän sitä ihminen piristy, jos vaan makaa sohvalla. Iltapäivän ja illan asustuksessa teemana satiini. Perusideana oli mustan ja tummansinisen yhdistelmän raikastaminen pienillä hopeisilla yksityiskohdilla. (Kivan ryppyinen pöytäliina meidän verannan pöydällä...)
Tässä vielä kenkä-sukka-puntti yhdistelmä lähikuvassa: (ajatella, että ensin en ajatellut ostaa noita kenkiä...)

Labels:


Comments:
Hyvä, että ostit...
 
Paita on kyllä aivan ihana ja sovitinkin sitä kun Tukholmassa piipahdin, mutta ei valitettavasti istunut oikein minulle :( Ja taas ahdistelisin sinua hieman Tukholma-kyssäreilläni, mutta et sattuisi tietämään onko Tukholman ydinkeskustassa ns. lemmikkitarvikeliikettä tai onko tavarataloissa omaa osastoa niille? Monta tuntia etsin, mutta en vain löytänyt sellaista..
 
Shandi: Eikö!! Olen käyttänyt niitä tosi paljon!

Snowwhite: Nyt pistit kyllä tosi pahan!! Tiedän, että Vasastanissa Odengatanilla on yksi kissa-kauppa, jossa on siis kaikenlaista kissakampetta, koriste-esineitä yms. mutta myös perinteisiä lemmikkieläin juttuja.

Yksi isohko lemmikkieläintarvikeketju on nimeltään Arken. Niiltä löytyy yleensä putiikkeja eri ostoskeskuksista (esim. Kista Centrum - joka on melkeinpä vierailemisen arvoinen muutenkin...). Melko läheltä keskustaa löytyy yksi Arken, Kungsholmenilta osoitteesta: Inedalsgatan 5.
 
Voi vitsi, kengät on kyllä niin makeet, että onneksi ostit ne. Eikös noi ole ne kengät, jotka eka ostit, sitten palautit ja lopulta kävit kuitenkin hakemassa kotiin?
 
Kiitos taas kovasti tiedoista. Lähellä olen näköjään pyörinyt mutta enpä siltikään perille löytänyt :)
 
Pinja2: Just samat kengät! Huomaa, että olen vähän huono tekemään heräteostoksia... ;D

Snowwhite: Vieraassa paikassa on kyllä tosi hankala löytää "sattumalta" jotain erityistä... Ehkä ensi kerralla löytyy helpommin!
 
Aivan ihanat kengät, tyylikkäät, mutta tosi grunget :P
 
Tuollaisia kenkiä olen etsinyt ihan hulluna ja aion juuri laittaa blogiinkin juttua tuollaisista kengistä. Tampereelta ei mistään löydy, ei edes Dinskosta.
Oliskohan Helsingissä? Voisko sun kautta tilata? ;) Millainen korko noissa on?
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?