Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Kynsilakka-ale!!

Wednesday, March 26, 2008

Kynsilakka-ale!!

Onnistuin saamaan Go 4 it vol. 2 -blogiputiikkiin erän huippulaadukkaita Essien kynsilakkoja edulliseen hintaan. Jotta mahdollisimman monet pääsisivät nauttimaan laatulakoista on putiikissa nyt mahtava kynsilakka-ale! Kaikki Essien lakat ovat yli 50% alennuksessa!!

Essie on amerikkalainen kynsilakkamerkki, joka on monien maailman johtavien stylistien suosikkilakka. Eikä mikään ihme sillä Essie kestää rapistumatta kynsissä ihan uskomattoman paljon paremmin kuin mikään muu testaamani kynsilakka ikinä.

Tarjoushinta: 7.90 euroa!! (norm. hinta 16.95 euroa)

Putiikin valikoimaan on tullut lisää uusia ihania, herkullisia, meheviä ja ajankohtaisia sävyjä. Essien kevään "mallistosta" tarjolla on hillitynharmaa Great Expectations, sofistikoitunut beigenharmaa Body Language ja iloisenkepeä pinkki Hard To Get. Supersuosittu "nearly nude" Mademoiselle on saanut rinnalleen yhden Essien eniten myydyistä lakoista nimeltä Ballet Slippers.
Kuumien ja coolien punaisten lakkojen ystäville on valinnanvaraa muhevanpunaisesta A-List sävystä jokapaikan HotSpot-sävyyn ja sähäkkään Turning Heads Read -lakkaan. Puhumattakaan oranssiin taittavasta Fifth Avenue -sävystä, jonka nimi sanookin kaiken tarpeellisen...

Kevään sorbettivärien ystäville tarjolla on mm. herkullinen Strawberry Sorbet, korallinen Plaza Sweet ja kirsikkaisen mehevä Jam N'Jelly. Sähköisemmän efektin antavat kevyesti metallinkiiltävät sävyt puhdas pinkki Can't Filmfest ja tehokas sininen Aruba Blue.

Kaikkia lakkoja on varastossani vain muutamia, joten suosikkivärit myydään loppuun varmasti nopeasti. Tarjous kestää niin kauan kuin varastoa riittää.

Jos maksat tilauksesi suoraan tilille, kannattaa laittaa varmistukseksi sähköpostia osoitteeseen: go4itvol2@gmail.com, että osaan varata sinulle haluamasi sävyt. Tilille maksettaessa tulee myös muistaa lisätä loppusummaan postikulut 5.90. Postikulut ovat samat koko Euroopaan ja samansuuruiset riippumatta tilauksen koosta. Paypalilla maksettaessa postikulut lisääntyvät automaattisesti loppusummaan.

Labels:


Comments:
Moi Minttu! Ajattelin vaan kertoa, että tilasin sulta muutama viikko sitten Essien Mademoisellea, ja olen ollut tosi tyytyväinen! Taidankin täydennellä varastojani nyt kun hintakin on noin halpa...
t. Miira
 
Tämäpä sattui hyvään väliin! Olin eilen Tukholmassa ja harmitti kun Åhlénsin Essie-hyllyssä oli jäljellä vain pari lakkaa. Mintun kynsilakka-alen ansiosta saan sittenkin täydennystä Essie-kokoelmaani... :)
 
Miira: Tosi mukava kuulla, että olet ollut tyytyväinen! :)

Riikka: Åhlénsilla on ollut kyllä hämmästyttävän tyhjä Essie-hylly jo pidemmän aikaa... Ja tilauksesi tulikin jo perille! :)
 
Kuinka kauan tämä alennus muuten jatkuu? tai siis onhan se vielä voimassa? =) Ajattelin, että voisin nyt vaikka tilatakkin jos vain osaan :D
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?