Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Tiistaivipinää

Tuesday, February 19, 2008

Tiistaivipinää

Tänään on riittänyt monenlaista hauskaa meninkiä. Fashion-ology -kirjan kirjoittaja Yuniya Kawamura piti aamulla ensimmäisen kolmesta luennostaan meille maisteriopiskelijoille aiheesta The Fashion System. Luento oli erittäin mielenkiintoinen ja Kawamura havainnollisti hyvin käytännönläheisesti vaatteiden tuotannon ja muodin tuotannon erot. Tiivistetysti voidaan sanoa, että vaatteet ovat konkreettisia ja käsinkosketeltavia ja niiden tuotantoon liittyy fyysisiä tuotannollisia elementtejä, kuten esim. ompelua. Muoti on puolestaan ei-käsinkosketeltavaa (intangible - käännös on karsea, I know...), idea tai ajatus, jonka tuotanto tapahtuu sosiaalisissa verkostoissa, jotka legitimoivat tietyn tyylin, suunnittelijan, ilmiön muodiksi.

Luennon jälkeen tuli nautittua pikainen lounas Mari-Johannan ja Veran elikkä Tukholman tytön ja sen tyttären kanssa. On kyllä ihan mieletöntä, miten vauvat kasvavat nopeasti pirteiksi pikkulapsiksi. Vastahan Vera oli vain ynisevä käärö ja nyt se istua nököttää syöttötuolissa ja nakkelee rivakasti omaisuuttaan ympäri lattiaa... :)

Lounaalta marssihölkkää Indiskan pressvisningiin. Tosi ihania juttuja tulossa... Indiska on tulkinnut suunnittelijayhteistyöt ihan omaan konseptiinsa sopivalla tavalla. Tästä lisää, kunhan saan taas kaikki näyttelyssä kuvatut (Peetu toimi kuvaajana!) ziljoona kuvaa järjestykseen.

Päivän asun piti sopia monenlaiseen "edustamiseen" ja olla silti mukava päällä luennolla istuskellessa.

Mitäs muuten pidätte tuosta sivuun kammatusta otsiksesta? En ole jaksanut käydä leikkuuttamassa sitä ja suorana pidettäväksi se on jo liian pitkä. Tavallaan pidän sivuotsiksesta, mutta ehkä se saa kasvoni näyttämään entistä neliskanttisemmalta...

Labels: , ,


Comments:
Kaunis asu:)
 
oi, onko tuo tuubimekko sama kuin shopissa myynnissä oleva hame? jos on, niin täältä lähtee heti tilaus!
 
Moumou: No voi kiitos!!

Anonymous: Joo, se on se sama hame! Tosi uskomattoman monikäyttöinen!! :)
 
Kynähameelle on ollut jo pidemmän aikaa tarvetta. Tuo hame on aivan mahtava! Olin miettinyt tuon hameen tilaamista siitä lähtien, kun sen ekan kerran shopista bongasin. Nyt tuli kuitenkin viimeinen varmistus sille, että tuon hameen kuuluu ilmestyä vaatekaappiini!

Postimiestä/naista odotellessa!

P.S: 0len jo pidemmän aikaa ollut lukijasi, tämä on ehdottomia suosikkejani!
 
Todella kaunis ja tyylikäs asu! :) näyttää oikein hyvältä. Kivasti olet yhdistänyt tuubimekon (tai siis hameen:D) ja kauluspaidan. Näyttää samalla viralliselta että rennolta ja mukavalta. tykkään!
 
Elina: Tosi ihana kuulla, että pidät blogista! Ja kynähame on kyllä tosi garderobin tukipilari.

S: Hienoa, jos olet tuota mieltä. Tavoittelinkin juuri sellaista "rentoa, mutta asiallista" tunnelmaa tuolla asulla! :)
 
Mekin päästiin mainintana sun bloggisi, kivaa :D Oli tosi mukavaa lounastella! Vera tosiaan viskoo kaiken yli laidan...
 
Mari-Johanna: Verasta on tullut ihanan tomera tyttö. Saisit nyt vaan vähän nukkuakin...
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?