Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Strawberrynet

Sunday, February 17, 2008

Strawberrynet

Amerikkalainen Strawberrynet mainostaa itseään maailman suurimpana ja halvimpana kosmetiikkakauppana. Putiikin valikoima on kieltämättä aikas mahtava. Kaikki suuret kansainväliset kosmetiikkamerkit Lancomesta Estee Lauderiin ja Chaneliin on edustettuna ja lisäksi monia erikoisempia ja pienempiä merkkejä, joita muuten on hankala saada. Mm. Dr. Hauschka, josta oli juttua eilen kuuluu Strawberrynetin valikoimiin. Tsekkaa lista myynnissä olevista brandeistä tästä.

Hinnat vaikuttavat varsin edullisilta - tosin oma hintavertailuni perustuu Tukholman ja Helsingin lentokenttien tax free -hintoihin, joten hintaero ei tunnu ihan niin suurelta. Lennän nimittäin sen verran usein Tukholman ja Helsingin väliä, että kosmetiikkaostokset on ihan helppo ajoittaa näille reissuille.

Halusin nyt kuitenkin testata Strawberrynetin palvelua, toimituksen nopeutta (lupaavat paketin kotiin 4-7 päivässä) ja myös sitä, että saanko tosiaan tavarat ilman tullia niinkuin lupaavat.

Ostoskoriin päätyi:

Monessa ruotsalaisessa muotiblogissa on ihkuteltu Dermalogica ihonhoitosarjaa. Kaupassa kyseiset tuotteet ovat melko hintavia ja varsinkin monet tehohoidot ihan poskettoman kalliita. Strawberrynetissä on saatavana sekä ammattikäyttöön tarkoitettuja isoja pakkauksia että ihan normaalin kokoisia puteleita. Päädyin tilaamaan Dermalogican Skin Smoothing Creamin, koska se kuullosti selostuksen perusteella iholleni sopivalta ja hinta ei räjäyttänyt kukkaroani.

L'Occitane Shea Butter Hand Cream on ollut toivelistallani jo pidemmän aikaa. Varsinkin näin talvisin käteni ovat tosi kuivat ja tarvitsen kipeästi kunnon käsirasvaa. Aikaisemmin olen käyttänyt mm. Cliniquen Stop Signs -käsivoidetta ja Doven jotain anti-age käsirasvaa. Cliniquen voiteeseen olen ollut tyytyväinen, mutta rasva saisi näin talvella olla vähän tymäkämpää. Doven voide (viininpunaisessa pakkauksessa) olisi ehkä ollut muuten ok, mutta haju on niin voimakas, että saan migreenin pelkästä ajatuksesta...

Viimeksi lentokentällä testasin L'Occitanen Shea Butter -käsivoidetta ja olin aivan myyty. Siitä lähtien olen harmitellut, että en pihiyksissäni raaskinut ostaa sitä. No, Strawberrynetissä 150 ml tuubi käsivoidetta maksaa noin 19 euroa ja tax freessä 50 ml tuubi maksoi noin 16 euroa. Eli jos tilaus tulee hyvässä järjestyksessä kotiin, säästän pitkän pennin. (Aika hienoa muuten, että ostoksia tehdessä voi säästää... ;D).

Uuden asiakkaan etuna sain vielä kaupanpäällisiksi Stilan hopeanvärisen luomivärin All Over Shimmer Eyes Loose Eye Shadow - # 11. En ole aikaisemmin testannut sen paremmin Stilaa kuin jauheena olevaa luomiväriäkään, joten tosi kiva saada kokeilla jotain uutta.

Kyllä vähän jännittää, mitenkähän toimitusten ja tullien kanssa käy...

Oletko sinä tilannut jotain Strawberrynetistä? Oletko tilannut muista amerikkalaisista verkkokaupoista? Millaisia olivat kokemuksesi?
Kuvat: Strawberrynet.com

Labels: , , , ,


Comments:
Olen tilannut mansikkalasta ja lookfantasticilta. Kumpikin toimittivat nopeasti ja hinnat ovat alhaiset. Kerran on Strawberryn pumppupullon pumppu ollut auki ja paketti tahmea, mutta ei mitään sen pahempaa. Olehan tarkka tullirajan kanssa.;) Itse en onneksi ole joutunut hakemaan sieltä, kun pidän loppusumman 45€ alapuolella. Se alennussysteemi on muuten ihan mahtava!:D
 
Moumou: Tosi kiva kuulla, että sinulla on ollut hyviä kokemuksia! Pakettini hinta taitaa olla juuri tuossa 45 euron kulmilla... kruunuissa 423,-. Maksoin tosin Amexilla, joten laskutus tapahtuu dollareissa. We'll see...
 
Itse olen tilannut Strawberrynetistä Tigin hiustenhoitotuotteita (btw. aika paljon halvempia kuin jos tilaisi Lookfantasticistä) ja Biothermin ihonhoitotuotteita.

Hinnat edulliset, toimitus nopea. Tuotteet oli jopa pakattu lahjapaperiin :)

Itse olin myös tarkkana tullirajojen kanssa. Voin suositella! Ainoa mikä harmittaa, on se, ettei heillä ole valikoimissaan Kérastasen tai Redkenin hiustenhoitokamaa...

Oh well, kaikkea ei voi saada!
 
...vielä tämän verran:

Tilasin Lookfantastic.comista Tigiä, kun en vielä silloin ollut löytänyt Strawerrynetiä.

Silloin shampopullon korkki oli mennyt rikki ja koko pullon sisältö (400ml) tyhjentynyt pakettiin :(

Laitoin reklamaation s-postitse, ja kas: parin päivän päästä sain uuden pullon shampoota pahottelujen kera!

Että kummassakin nettikaupassa taitaa olla palvelu hyvää tasoa!
 
En ole tilannut tuolta mutta voin sanoa että tuo dermalogigan voide on aivan loistava tuote! Itse olen koukuttunut siihen kun viime kosmetologikerralla sen ostin, juuri täydellistä talven kuivaamaan ihoon kostuttamaan ja ylipäätänsäkin. Suihkun jälkeen kun iho huutaa kuivuutta on ihanaa rasvata kasvot tuolla!
 
Strawberrynet on Hongkongilainen firma, ei siis amerikkalainen. Olen pari kertaa sieltä tilannut, kaikki on sujunut loistavasti.
 
Minullakin on sellainen mielikuva, että Strawberrynet on Hong Kongissa.
Olen tilaillut sekä USA:sta että Hong Kongista (lähinnä eBay-myyjiltä) ja kaikki on mennyt loistavaksi - toistaiseksi edes Suomen tulli ei ole ollut ostoksistani kiinnostunut enkä ole joutunut makselemaan mitään tariffeja :)
 
Olen tilannut muutaman kerran Mansikkanetistä ja aina olen ollut enemmän kuin tyytyväinen.
Jos innostut enemmänkin Dermalogicasta, niin www.jerseybeautycompany.co.uk on mielestäni halvempi, kuin Mansikkanet. Erittäin nopea toimitus, ei postikuluja ja joka tilauksen yhteydessä ilmaisia Dermalogica näytteitä!
 
Mansikkanetti on ollut käytössäni jo pitkän aikaa. :)
 
Tilasin joulun alla jenkeistä pari uggly doll-otusta, ja valittamista ei kyllä ollut. Nettikauppa oli selkeä, paketti tuli kotiovelle asti (aamulla soittivat ja kysyivät koska olisin kotona. Ainut miinus oli kolmen viikon toimitusaika, mikä oli kyllä ihan odotettavissa.
 
Strawberrynet kuulostaa kokeilemisenarvoiselta. Käytän hiustenhoidossa lähestulkoon pelkästään Tigiä, tähän mennessä olen tilannut kaikki hiustuotteet HQhairista, mikä on myöskin mainio nettikauppa. Strawberrynet näyttää olevan vieläpä halvempi kuin HQhair. Kummallista muuten, miten suomessa ainakin Tigin tuotteiden hinnat ovat niin korkeita. 30 euroa shampoosta on aika paljon.
 
Ässä: Ok. Tosi mukava (ja helpottava) kuulla, että olet ollut tyytyväinen! Lookfantastic.com onkin mulle ihan uusi tuttavuus...

Jonna 512: Kuullosta toisin sanoen aivan täydelliseltä tuotteelta mun superkuivalle ja helposti ärtyvälle iholleni! :)

Anonymous: No niinpä näyttää olevankin! Ajattelin yksinkertaisuuksissani, että kysymyksessä on jenkkifirma, kun hinnat oli annettu dollareissa...

Kirsikka: Täytyypä vain toivoa, että toimitukset Ruotsiin sujuu yhtä kivuttomasti kuin Suomeenkin! :)

Kotikisu: (aivan ihana nicks sulla!!) Kiitos vinkistä! Tuntuu, että olen ihan koukussa jo Dermalogicaan ennenkuin olen edes testannut sitä.. ;D

Molly: Ilmeisesti olet ollut tyytyväinen?

Winda: Ok - ilmeisesti aika monet nettiputiikit toimivat juuri niin hyvin kuin voi toivoakin.

Anonymous: Olin kuullut tosi paljon hyvää Strawberrynetistä ennenkuin tein tilaukseni. Tosin nyt kuulin, että yksi ruotsalainen opiskelukaverini oli saanut tilauksensa (noin 30 euroa loppusumma) ja joutunut maksamaan arvonlisäveroa ja jotain tullimaksuja. Tuotteiden hinta oli silti jäänyt tosi edulliseksi ja Strawberrynet on luvannut maksaa takaisin aiheutuneet lisäkulut.
 
pari kertaa olen minäkin strawberrystä tilannut ja aina on tuotteet tulleet nopeasti ja luotettavasti. Hinnat on kyllä mielyttävän edulliset.
 
Monta kertaa olen kehuja Strawberrysta kuullut, mutta vasta tänään rohkaistuin itsekin tilaamaan. Toivottavasti tuotteet tulee ehjänä ja ilman lisäkuluja perille. Kyseisen puljun hinnat kyllä ovat aivan mahtavat jopa opiskelijalle!:)
 
Tuhlaus: No hyvä kuulla, että sinäkin olet ollut tyytyväinen!

Snowwhite: Ollaan näköjään samassa tilanteessa, kun molemmat odotellaan jännityksellä ensimmäistä tilausta saapuvaksi Strawberrynetistä... :)
 
Onko totta että mansikkakaupasta ei tule minkäänlaisia postikuluja? Entäs maksutavat? Visakortilla?
 
Anonymous: Ei ainakaan maksuun tullut mitään postikuluja. Itse toimitusta en ole vielä saanut... Kaikki tavalliset kortit Visa/Amex/Eurocard ja mitä näitä nyt on, kävivät maksuvälineenä.
 
Jos tilaa Strawberrysta niin tuleeko ne tuotteet postiin? Voinko maksaa tuotteet sitten postissa käteisellä? En oo kovin hyvä englannissa ;)
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?