Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Kuulumisia Köpiksestä

Sunday, February 10, 2008

Kuulumisia Köpiksestä

Ensimmäiseksi pahoitteluni, että en kertakaikkiaan jaksanut postata eilen illalla (tai oikeastaan kello oli jo melkein puoliyö...) heti Kööpenhaminasta kotiuduttuani, vaikka olin luvannut. Pää oli niin puuduksissa kaikesta nähdystä ja koetusta sekä viiden tunnin junamatkasta bilefiiliksisten tanskalaisnuorten keskellä, että mistään järjellisestä postauksesta oli turha haaveilla.

Koneelle ryntäsin tietty melkein heti ensimmäisenä ja mikä ihana yllätys täällä odottikaan! Aivan mahtavasti kiitos kaikille meikkikisaan osallistuneille!!! Ihania vastauksia ja niin monta osallistujaa. Huikeaa! Ja vielähän ehtii mukaan. Anonyymit voivat halutessaan joko jättää sähköpostiosoitteensa tai persoonallisen nimimerkin/nimen niin varmistan mahdollisen voiton perille tulon.

Mutta asiaan... Mintun muotireissu Köpikseen sisälsi tiivistetysti kolme eri asiaa:
1. Näytöksiä
Vaikka reissu varmistui aika viime tipassa onnistuimme matkaseurani Carolinen kanssa saamaan kutsuja aika moneen näytökseen. Mm. Bitte Kai Rand, Day Birger et Mikkelsen, Noa Noa ja By Malene Birger olivat ohjelmassamme. Kuvassa Bitte Kai Randin loppukiitokset.


2. Muotimessuja
Kävimme kaksilla eri messuilla. CPH Vision ja Gallery eivät ole "ne suurimmat" messut Kööpenhaminan muotiviikkojen aikana, mutta olimmekin enemmän kiinnostuneita designer-muodista ja tutkimaan vähän pienempien ja coolimpien merkkien syysmallistoja. Kummatkin näistä "pienemmistä" messuista oli kevyesti kohtuukokoisen jäähallin suuruisia, joten ihan pikkuisista tapahtumista ei niidenkään kohdalla ollut kyse. Kuvassa fiiliksiä CPH Vision -messuilta.

3. Shoppailua
Poikkesimme viime syyskuussa avatussa Pohjoismaiden ensimmäisessä Marc by Marc Jacobs putiikissa ja muutamassa muussa tosi kivassa putiikissa, jotka kaikki sijaitsivat lähellä Kööpenhaminan pääostoskatua - Strögetiä. Mitähän Mintun ostoskasseista mahtaakaan paljastua??? :)

Lisää uutisia kunhan saan ottamani noin ziljoonan kuvan kuvamateriaalin edes jonkinlaiseen järjestykseen!

Labels: , ,


Comments:
jännityksellä odottelen ostospostausta. (: hitsit kun tekis mieli lähteä itsekin shoppausreissulle köpikseen, siellä kun en oo vielä päässyt ollenkaan käymään ja siel ois todennäkösesti ihan hyvä shoppaillakin.

ps. millon shoppiin tulee uutuuksia?
 
Odotan oikein innolla mitä ostokasseistasi paljastuu ;))
 
Mitähän kasseistas mahtaakaan löytyä?,mäkin ootan innolla kunn esittelet ostokses ;)
 
Emma: Kööpenhamina on ihan mahtava shoppailupaikka! Tosin Tanskan kruunu on aika kallis Ruotsin kruunuun nähden, joten normaalihintaiset tuotteet tuntuivat aika kalliilta. Onneksi monessa paikassa oli loppuale -70% alennuksilla käynnissä!

Go 4 it vol. 2 Shoppiin on tulossa lisää tavataa maanantaina! Stay Tuned!!

S: hihi - nyt ne on esittelyssä! :)

Lilya: No nyt on salaisuudet paljastettu! :)
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?