Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Kawamuraa

Thursday, February 21, 2008

Kawamuraa

Kunnon yliopistopäivä pitkästä aikaa - ihanaa!! Loistava Yuniya Kawamura luennoi tänään kaksi kertaa - ensin maisterikurssilaisille ja iltapäivällä vielä kaikille halukkaille. Kannattaa ehdottomasti tulla kuuntelemaan Kawamuran avointa luentoa, jos satut olemaan täällä päin!

Luentojen välissä on muutama tunti, jotka ajattelin viettää kirjaston lukusalissa Erwin Goffmanin kirjan The Presentation of Self in Everyday Life kanssa.

Illalla tapaan vielä suomityttöjen remmin yhdessä Rörstransgatanilla sijaitsevassa tunnelmallisessa bistrossa.

Yhtä mukavaa päivää sullekin!!

/Minttu

Labels:


Comments:
Aah, Goffmania tuli luettua kuin raamattua gradua vääntäessäni. Käytätkö Goffmania oman työsi lähteenä?
 
Hip,hip!

Easy looks -meikkipaketti kolahti tänään postiluukustani. Ihan ehjänä saapui perille. Vielä en ole kokeillut, mutta eiköhän tässä ehdi =D Ja kiitos vielä kerran palkinnosta!
 
Upea asu :)
 
Äh. olen taas väärässä paikassa. kawamuran luento on kyllä kuulemisen arvoinen! damn it
 
Hey, Easy looksit tuli tänään :) Testasin jo ekan satsin ja täytyy sanoa, että yllättävän hyvä tuote. Ajattelin alkuun, että tuleekohan näistä mitään, mutta meikkivoidekin levittyi älyttömän hyvin. Ja huulipunan sävyyn rakastuin <3 Että siitä vaan blogiputiikinkin valikoimiin ;)
 
Goffmanin kehysanalyysia tulee aina tavailtua... :)
Tyylikäs ja rento asu.
 
Sanna: Vasta tutustun Goffmaniin, mutta uskon, että tulen käyttämään hänen teorioitaan työssäni ainakin jonkin verran.

Din-sku: Hieno homma, että tuli perille! :)

Winda: kiitos, kiitos!! :)

Silver: Kawamura oli kyllä hyvä! Fiksu ja pätevä ihminen, joka kaiken lisäksi osaa esiintyä!

Salla: No tuo on tosi mukava kuulla. Voipi olla, että testaan niitä putiikissakin...

Lizajane: Goffman vaikuttaa ihan lupaavalta... Ja Kiitos!!
 
Mä niin lämpeän printtipaita-nahkahame-musta jakku -yhdistelmälle! Näyttää todella hyvältä! Oma nahkahameen etsintäni on vielä meneillään, mutta ehkä se osuu vastaan.

Mielenkiintoisen kuuloinen luento, harmi ettei täällä järjestetä vastaavia.
 
Onko noi Rizzon balleriinat hyvänlaatuiset? Olen vähän haikaillut niitä mutta en viitsi ostaa jos leviävät heti käsiin, ovat kuitenkin vähän hintavammat. Kiitos kaunis jo etukäteen :)
 
Honey Junkie: Weekdayllä on tosi cool nahkahame. Siinä on metallivetoketju keskellä edessä, ihan niinkuin itsekin ensin ajattelin laittaa... Malli on tosi hyvä myös, mutta hinta, 2000,- kr, on aika kova.

Sia: Olen tykännyt kuvassa olevista Rizzon ballerinoista tosi paljon ja myös käyttänyt niitä kovasti. Mielestäni ne on oikein hyvälaatuiset, tosin nahkapohja vaatisi puolipohjan laittamisen suutarilla, koska etenkin kosteilla kaduilla käveleminen kuluttaa nahkapohjaa tosi paljon. Lisäksi kiiltonahkaa kannattaa hoitaa siihen tarkoitetulla suihkeella, ettei se kuivu ja ala lohkeilla.
 
upea asu, yksinkertainen & tyylikäs :) miten muuten tyttösi suhtautuvat blogailuusi? heistä on varmaan kivaa että äiti on kärryillä trendeistä toisin kun monen suomalaisen tuulipuku-äiti (kyllähän se meidän äitikin aina sitä tuulipukuaan käyttää! :D)vaikka eihän tuulipuvuissa toki mitään vikaa ole, jos joku niistä täällä tykkää :D
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?