Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Kevätarvonta!

Tuesday, January 08, 2008

Kevätarvonta!

Tässä lupaamani KEVÄTARVONTA!

Ensiksi tärkein, palkinnon, eli goodie-bagin esittely:
- Musta puuvillakankainen Weekday-kassi, loistava monitoimikoko!
- Mustavalkoinen Weekday-huivi, mielettömän ihanan pehmeää puuvillaa. (Mintulla on samanlainen, näkyy ainakin tässä ja tässä)
- Tosi kätevä ja cool Weekday-peili.

oooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Tavoitteena oli saada aikaiseksi vaihteeksi vähän enemmän unisex palkinto, että kukaan ei tunne oloaan syrjityksi.
Toivottavasti miellyttävät!

Kevätsesongin kunniaksi arvonnan kysymys on: mistä SINUN mielstäsi tulee kevään kuuminta hottia juttu ja pahin villitys?

Muistin virkistämiseksi viime kevään villityksiä:
- hopeiset ballerinat taisivat löytyä melkein jokaisen muotibloggarin ja vähintään jokatoisen kenkävalikoimista...
- hopeiset legginssit aiheuttivat kuhinaa, vaikka harva meistä lopulta niitä hankki. Aika moni kumminkin sortui leppeämpiin lurex-versioihin.
- teksti t-paidat villitsivät niin catwalkilla kuin katukuvassakin. Käsi ylös kaikki, jotka tilasivat Asokselta "Made in the 80's" t-paidan!
- Chanelin limited edition hopea kynsilakka aiheutti lievää vakavmpaa hysteriaa ainakin lahden tällä puolella.

Ehdotuksia tämän kevään villityksiksi:

- Kynsilakka on helppo ja suhteellisen halpa villityksen kohde. Jotkut ovat sitä mieltä, että Chanel on osunut jälleen oikeaan... Minttu äänestäisi kyllä matta-valkoisen puolesta.
- Lateksilegginssit olivat syksyn villitys. Tulevatko hologrammiväritykset nyt keväällä?
- Kantaa ottavat kangaslaukut jatkumona t-paitojen tekstipainatuksille. Nappaako?
- Gladiaattorisandaalit ovat varmasti vasta kesäsesongin must have, mutta tekeekö neon-avokkaat pesän mekkokansan garderobeihin?
Vai mikä ihme on se juttu, joka saa meidät juoksemaan putiikista toiseen, etsimään juuri sitä oikeaa ja lähettelemään tilauksia maailman ääriin???
Tell me!
Arvontaan osallistuvat kaikki ennen ensi lauantaita klo 16.00 kommenttiboksiin jätetyt vastaukset. Mielikuvituksellisimmat ja hauskimmat ehdotukset julkaistaan arvontapostauksessa lauantaina. Ja voittaja saa tietenkin itselleen mahtavan Weekday goodie-bagin!
Samat säännöt muuten kuin aina ennenkin: Kaikki bloggarit, jotka mainitsevat arvonnasta omassa blogissaan ja laittavat linkin tänne, tuplaavat voittomahdollisuutensa! Mainitse linkistä kommentissasi, että osaan laskea osallistumisesi kahteen kertaan.

Eikä sitten muuta kuin trendejä ennustelemaan!

Labels:


Comments:
veikkaan, että pillifarkkujen tilalle on tulossa leveämpää lahjetta. eli siis leveälahkeiset farkut !
olen ex-bloggari, aiemmin nimimerkillä Maumm :) ei taida herua lisämahdollisuuksia voittoon :)
 
HOT:
Voimakkaat kuviot. Saa nähdä kuinka Marimekon maailmanvalloitukselle käy?

NOT:
Lateksilegginsit näyttävät mielestäni hyvin harvan päällä hotilta (kuten esim. Fluxorilla, itselleni en voisi ikinä niitä kuvitellakaan), joten en haluaisi niitä liiaksi katukuvaan. Myös kaikki NEON tuo pahoja fläsäreitä 80-luvulta.
 
Oh, ihanainen huivi!

HOT: luulenpa että gladiaattorisandaalit jatkavat viime kesänä aloittamaansa esiinmarssia, sen verran niitä on näkyillyt niin catwalkeilla kuin muotibloggareiden toivelistoilla. Omasta kaapistanikin ne toki löytyvät, mustat ihanaiset Vagabondit jotka ovat huikean pehmoiset jalassa!

NOT: äsken mainitut neonvärit ja nu rave, termin siinä merkityksessä jossa se viittaa kasarikuvioituihin kalsareihin ja jättiläismäisiin tuulitakkipusakkoihin. Uh.

Mainitsin arvontasi äsken blogissani! :)
 
Leveät lahkeet! Punteista muutenkin turha piukkuus pois, ja väljyyttä peliin.
 
_Toivon_ trendiksi leveälahkeisempia farkkuja!
(Tuon kirjoitettuani vasta luin muiden tähänastiset kommentit, ja samoilla linjoillahan tässä ollaan.)
 
Haluaisin niin sanoa että leveät lahkeet, koska alan tottua ajatukseen, mutta veikkaan räiskyviä kenkiä. Kaikissa mahdollisissa neon väreissä. Tämä meni vähän villiksi, mutta olkoon.
 
jotenkin nuo lateksilegginsit ällöttävät minua, eikö sellaiset päällä ole ihmeen tukala olo, erityisesti jos ne on tiukat? venyykö ne yhtään? apua, ne varmasti hiostaa yäk :( en tykkää. ja gladiaattorisandaalit on kans aika rumat. gladiaattorisandaalit on minulle turhan vaikea sana joten yleensä sanon niitä jeesuspopoiksi :) eläinkuoseistakaan en pahemmin välitä.

joku hotti juttu on varmaa vieläki nää printtipaidat. ja kirkkaat värit/pastellisävyt. en tiiä. =D
 
edellisten kommentit kuulosti siltä, että voisi pitää paikkansa, lisäksi:
Mekot tuskin häviää mihinkään, ja eiköhän ekologisten vaatteiden villityskin jatku. Ehkäpä vähän hippimäistä linjaakin luvassa?
 
Lepakkohihat palaavat! Ne ovat paitsi hauskoja, myös aika mukavia päällä (jep, minä kääkkä muistan ne 80-luvulta).

Ehkä myös ns. haaremihousut, vai miksiköhän niitä nyt sanotaan. Sama perustelu. Ohuesta laskeutuvasta kankaasta hyviä hellevaatteitakin, molemmat.
 
Unisex-palkinto, hienoa Minttu! :)

Nousussa: Eettinen kuluttaminen varmaa kasvattaa suosiotaan, leveät lahkeet (toivottavasti miehet saa vielä pitää kapeita :-),urheilulliset "futuristiset" materiaalit, värikkyys

Laskussa: Rave-Neonväri -inspiroidut voimakkaat printit varmaan unohtuvat aika pian :)
 
Salla täti ottaa kristallipallonsa esiin ja kertoo, että ensi keväänä hysteriaa aiheuttavia muotijuttuja ovat: leveät lahkeet kaikkien pillifarkkuheimolaisten kauhistukseksi, romanttiset kukkamekot sekä hörhelöpaidat Valentinon kevät malliston tyyliin.

Mainitsen tuttuun tapaan kilpailusta taas blogissani, kunhan saan uuden postauksen väännetyksi :)
 
Ei mitäään hajua. :)
 
Eiköhän nuo leveät lahkeet ole se it-juttu ensi kesänä, sen verran paljon niitä näkyy kaikissa lehdissä ja nyt jo myös kaupoissa. Toinen melko kyseenalainen hitti vaikuttaisi olevan suosiotaan edelleen lisäävät über-räikeät ja suurella painetut printtipaidat/hupparit/laukut/ihan mitkä vaan kaikissa sateenkaaren väreissä...
 
1. Harmaat asialliset bleiserit/ jakut
2. Harmaa baskeri
3. Kukkamekot (!!!)
 
Mulla on sellainen tuntuma että kaiken kirjavat (lue: kirkkaat) kengät tulee kesällä. Eli saatenkaari havaittavissa maanrajassa, kun ihmismassaan tuijottaa. Ja toiseksi veikkaan niitä marimekko tyylisiä kirkkaita ja isoja kuvioita sisältääviä kuoseja. Go marimekko, go suomi! :)

Ja kumpa vaan ne lateksilegginsit unohtuisi kaappiin, ne ei minua mielytä.
 
Ensi keväänä mekkolinja jatkuu ja kukkakuviot valtaavat sekä mekot että paidat/tunikat. Leveälahkeiset housut yleistyvät katukuvassa, mutta pillihousut tuskin katoavat kokonaan. Värimaailma on varmaan aika pastellisävyistä, ja mustavalkoinen on myös kova sana.

Omasta puolestani unohtua saisivat ainakin neonvärit (joita taitaakin löytyä enää alerekeiltä) eikä gladiaattorisandaalitkaan oikein ole mun mieleen. Myös vajaamittaiset leggingsit ovat mulle ehdoton ei.

+ mainitsin arvonnasta blogissani. Täällä muuten nousee yksi käsi ASOS-paitaan liittyen. :)

ninnille vielä lateksileggingseistä: mulla on sellaset GT:n wetlook-versiot ja mukavat ovat jalassa. Näin talviaikaan eivät ainakaan hiosta - itse asiassa olen tuumaillut, että pitäisi varmaan laittaa sukkahousut alle ainakin pakkaskeleillä, kun muuten tulee kylmä. Ja kyllä mun leggarit ainakin venyvät ihan samalla tavalla kuin normaalikin trikoo.
 
kuuminta hottia: kaikenmaailman röyhelöt + muut koristukset yläosan vaatteissa!

pahin villitys:

neon värit suurina annostuksina, toivon että en näe yhtään päästä varpaisiin neon väreihin pukeutunutta!

+ mainitsin arvonnan blogissani:>

-Aija/the good ones
 
Mun veikkaus on kukalliset kauluspaidat hippityylin jatkumona.

Todella hyvä blogi muuten, en ole aiemmin saanut aikaiseksi kommentoida!
 
Hippityyli yleensäkin tulee varmaan olemaan kuuuuuumaaaaaa ainakin muotitietoisten keskuudessa! Hameen helma ehkä pitenee, jotkut uskaltautuvat luultavasti maximekkoihin & hameisiin. Kukkienkirjoa, löysiä housuja ja leveitä lahkeita. Ihania mekkoja unohtamatta! Korkea vyötärö on must.
 
Leveälahkeiset housut on varmaan aika kuuma juttu (EIEIEI sanon minä :D). Ja suloiset hippityyliset mekot ja tunikat...
 
HOT: hmm.. veikkaan että kukkakuviomekot, mitä itse inhoan :--D

NOT: toivottavasti leveälahkeiset! :--D Tiedän.. toiveajattelua.. :D
 
Upeat palkinnot tiedossa! Tuplaan taas mahdollisuuteni linkittämällä kilpailusi blogiini (tämänpäiväisessä postauksessa).

Sitten HOT: leveät lahkeet, hippityylin paluu, kukkakuosi, nahka.

NOT: kasariaurinkolasit, legginssit kaikissa muodoissaan.
 
Voi että niiin toivon, että boyfriend-farkut tulisivat todella muotiin. Kyllähän tuo lahje levenee ihan selvästi, mutta kunnon boyfriend-malleja on hankalampi löytää. Värit ainakin hieman rauhoittuvat, ts. enemmän maanläheisiä sävyjä. Must have juttu voisi olla jotain sellaista, kuin hippi/afrikka-tyyliset korut. Isoja luunvärisiä riipuksia nahkaremmeissä ja vastaavaa.
 
HOT:
Tämä on helppo, mielestäni tänä keväänä persoonallista on olla oma itsensä ja uskaltaa pukeutua juuri siihen tyyliin kun haluaa, oli se sitten super rock tai tyttömäinen hippi.

Jokaisella ihmisellä on oikeus pukeutua juuri siihen mitä haluaa eikä kenelläkään ole oikeutta tuomita sitä. (tosin siveellisyyden mielessä mielestäni ettei alusvaatteissa kaupungilla kuljettaisi..)

Itse olen sekoitus vähän kaikkea, välillä tyttömäinen tunika tai mekko tyyli, välillä farkut ja bändipaita rock tyyliin ja välillä omaperäinen väriläiskä hopeisten lateksi legginsieni kanssa (tosin vain juhlissa ja yössä..):D

NOT:Minulle leveät lahkeet! Olen siitä välimaastosta että käytän yleensä melko suoralahkeisia housuja tosin ne ovat hieman enemmän pillit kuin leveät. Toivon myös että "korkki korot" pysyvät pois muodista, hyi! Toivon myös ettei tälläinen miami beach tyyli (kaverini mukaan suosittua siellä? :D) rantautuisi Suomeen eli että kuljetaan pelkät bikinit päällä ympäri kaupunkia. :D

--
Laitan myös linkin blogiini tänään kun teen postauksen. :)
 
hippityyli, leveät lahkeet ja tyttömäiset mekot/tunikat (:
 
suurin villitys ehkäpä ainakin varmasti gladiaattorisandaalit, koristeelliset minimekot sun muut normit. Lisäksi varmaan ainakin leveälahkeiset farkut ja vähän hippimäinen tyyli.

ja latexlegginseistä en tykkää _yhtään_, koska melkein kaikilla joilla olen nähnyt on näyttäny aika hirveiltä. ja luultavasti neon värit ois poistumassa, kuitenkin aika pikainen villitys sekin : D
 
hehe, "persoonallista on olla oma itsensä" :D En sitten yhtään tyhmemmin tuota osannut sanoa! Siis tarkoitin että on HOT olla persoonallinen ja oma itsensä :D Hitsi kun tosta edellisestä tuli karmea romaani :D
 
This comment has been removed by the author.
 
Uskoisin ja toivoisin, että printtipaidat jatkavat menoaan, mutta pilleistä en haluaisi luopua.
Leveälahkeiset varmaankin kuitenkin tulevat muotiin, valitettavasti. En usko/toivo, että latex leggarit tulisivat, onko enään sen järkyttävämpää!? Mekot ja tunikat toivottavasti jatkavat, mutta neon väreille voisi jo sanoa moikat. Gladiaattori sandaalit saisivat jatkaa ;)

Ps. En ole siis yhtään mukana mikä oikeasti on in ja mikä ei. Vielä kun en ole ehtinyt/jaksanut siihen perehtyä. :D

pps. ilmoitan arvonnasta blogissani erillisellä laatikolla, tuplat siis minulle! :)

(Äskeinen kommentti piti poistaa, likaa virheitä :D)

(Sori, kauhea romaani :D)
 
Luulenpa, että tämän kevään/kesän villitys muotibloggareiden keskuudessa tulee olemaan kukkaprintti mekot ym. Sekä siihen liittyvä hippityyli, joka ei ole kuitenkaan liian "hippimäinen".
 
Tänä keväänä/kesänä taitaa 60-luvun mallin leveälahkeiset housut viedä voiton. En tiedä ehkä omasta pukeutumisestani, mutta maailmalla ne näyttävät lyövän läpi! :) Mekot, ekovaatteet ja laatu ovat varmasti myös tänä vuonna muodissa.

Postaan blogiini tänään tai huomenna ja mainostan arvontaa. :)
 
Pakko se on sanoa myös nuo aikaisemmin mainitut leveät lahkeet, kukkakuosit, mekot ja kaikennäköiset kengät:)
MUTTA kyllä varmasti kesällä monen tyyli saa lisää mausteita keväällä ilmestyvästä Sex And The City- leffasta!

NOT: toivottavasti crocsit jäisivät unholaan, vaikka toive tuntuukin epätoivoiselta:) Nyt kun on talveksikin omat crocsit kehitelty, hyi yök! :D
 
HOT: Luulempa, että korkeavyötäröiset farkut, shortsit sekä hameet valtaavat itselleen vielä enemmän näkyvyttä. (rock,kaverit,subway,naiselliset kengät)

NOT: Uskon, että laihuuden tavoittelu on jo menneentalven lumia, ja kaikki uskaltautuisivat rannalle, vaikka se oman keho ei olisikaan samanlainen kuin laihojen huippumallien.
(crocsit,legginssit,huivit/pannat)
 
Veikkaan, että hippityyli on tulossa takaisin, kuitenkin hieman uudistuneena. Kukkakuviota, pitkiä hameita, mekkoja ja suuria Afrikka-henkisiä koruja näkyvissä? Myös ekologisista materiaaleista valmistetut vaatteet ovat luultavasti pinnalla.
 
Kaikki merkit viittaavat siihen suuntaan, että jo mainittujen lisäksi maihinnousutakit (parkat) tulevat olemaan kuumaa kamaa.

Päinvastoin kuin muut voisin uskoa että ainakin Suomessa neonvärit ja räikeät printit jatkavat vielä. Vastahan ne ovat hyökänneet sieltä übercoolien alternative-nu rave-whatever-ihmisten vaatekaapeista henkkamaukkojen hyllyille.
Catwalkillakin nähtiin vielä voimakkaita värejä.

Iloiset heipparallaat sanon kamalille liejunvärisille statuskaulahuiveille (Burberry ja se toinen, vihreänruskea?) joiden jo sääolosuhteiden vuoksi on hävittävä katukuvasta!
 
HOT:
gladiaattori sandaalit ja leveät lahkeet. myös kangaskassit voisivat olla kivoja..

NOT:
lateksilegginsit!
 
Täysin subjektiivisesti julistan, että juurikasvu on hotinta hottia. Jos omasta päänahasta puskeva sävy ei miellytä voi värjäyttää tyven ainakin pari astetta tummemmaksi kuin muun kuontalon. Liukuvärjäykseksi sitä kai hienommissa piireissä kutsutaan.
t. maailman laiskin kampaajakävijä
 
hot:
sanoisin että korkeavyötäröiset hameet kuuluvat ainakin omaan kevääseeni. tärkeintä on olla kuitenkin oma itsensä, eikä seurata orjallisesti trendejä.

not:
ei mitään överileveälahkeisia farkkuja ainakaan minulle! en ole koskaan tykännyt, enkä kyllä nytkään niille lämpeä.
 
Kevään kuumin juttu voisi olla neonvärit vaatteissa niinkuin isoilla pinnoilla. Pinkkejä, neonkeltaisia, ym. paitoja... 80-90-lukua.
 
hameet on tämän kevään juttu siinä missä mekot oli viime kesän. Kaikenlaiset hameet tulppaaneista tylliunelmiin.
Gladiaattosikengistä tulee kesän hitti, kuten leveistälahkeistakin, kunnon intiaanihippikesä.

Neonvärit ja metalli vaihtuvat puhtaampiin/vaaleampiin sävyihin.
 
suorat lahkeet, korkeat vyötäröt sekä "gladiaattorisandaalit"!
 
Värit, värit ja värit! Värikkäitä sekä pirteitä vaatteita alkaa näkyä pian kaduilla. Jopa sähkönsinistä ja muita kirkkaita värejä. ;)

Blogini siis: http://ihmistenedessa.blogspot.com
 
Uskon tunikoiden ja mekkojen voittokulkuun tulevana kevääänkin. Veikkaisin boheemien, intiaani- ja afrikkahenkisten, kuviollisten vaatteiden tuloa. Kuumimmaksi hotiksi nousevat tietysti legginsit muinakin kuin normaaleina nailonisina versioina. Lisäksi paljon kiinnostusta herättänee nahkahame, mutta se tuskin kevään kovin suureksi hitiksi pääsee. Nahkatakit!

Pelkään metallisten ballerinojen jatkavan matkaansa - kovin monet tuskin viimekesäisistä ostostaan ovat valmiit hylkäämään yhden käyttökerran jälkeen. Listaan pahimmiksi villityksiksi myös leveälahkeiset housut!
 
Sanoisin että ensikesä on yhtä aikaa pastellisävyjä ja niitä jotka pysyvät vielä räiskyvissä kirkkaissa sävyissä. Kesän isoin HOT juttu kuitenkin on huikeat korot kengissä, mitä korkeampi korko sitä parempi!
 
Uskoisin, että laveeratut värit tulevat olemaan suosittuja. Kenties näemme myös korkeampia vyötäröitä ja leveämpiä lahkeita farkuissa. Uskon myös mustien, hyvin istuvien jakkujen suosioon.

Vaikka catwalkit olivatkin olkatoppauksia täynnä niin en kyllä usko, että niille ainakaan ihan heti lämmetään, ainakaan täällä suomen katukuvassa. Ruotsissa varmaan tulee nousemaan kovaankin suosioon ja paljon suomalaisia nopeammin...
 
Kevään kuuminta hottia tulee olemaan isot t-paidat ja tunikat ja käärityt hihat. Rennot vaatteet ja mikä ettei ehkä myös hippityyli.

Linkitän sinut blogissani! :)
 
Hmm.. Veikkaanpa että korkea vyötärö ja leveät lahkeet alkavat näkyä muillakin kuin edelläkävijöillä..toivottavasti kuitenkin erikseen;>
 
kirjoitan, vaikka en omista blogia mutta toivottavasti minulla on voittomahdollisuudet!

HOT: farkkuliivit (haa ostin itelleni kivan leviksen kasarivipoja tuottavan liivin kirppikseltä:D), maihinnousutakit (hm versio on kiva), isot printit t-paidoissa ja löysät isot t-paidat yhdistettyinä leggarien kaa, huivit käärittynä miten vaan(mielikuvitusta), silmälasien pokat suurenevat entisestään,musta on aina kaunista

NOT: crocsit toivottavasti ovat hävinneet katukuvasta ja niitä käytetään vain purjehduksessa. meinaa kelluvat hyvin :D , pillit varmaan häviää pikkuhiljaa ja lahkeet levenevät(itselläni ei ole mitään vastaan pillejä), vuitton laukut (kopiot ainakin!!)
mulle voi ilmoittaa sähköpostiin jos tärppäs annie85@netti.fi
ehkä joskus itsellenikin teen blogin, kova ois yritys :D
 
Veikkaisin kevään IN-jutuksi pitsiä, erityisesti pitsimekkoja.
Toinen suosikki lieneepi brodeeraukset mekoissa ja tunikoissa.

maarianhamina(at)jippii.fi
 
Musta tuntuu, että korkeavyötäröiset leveälahkeiset housut on ens vuoden juttu. Niitä näkyy jo nyt, mutta kunhan ihmisten silmä niihin tottuu, niin alkaa varmaan aika monella vaatekaapin housuvalikoiman uusiminen ;)

Mulle voi meiliä tarvittaessa pistää osoitteeseen: liitis90@hotmail.com
 
Veikkaan, että leveät lahkeet ja korkeat vyötäröt (etenkin jälkimmäinen) on se kesän kuumin juttu.
 
Moikka!
Veikkaisin, että biker-tyyliset nahkatakit voisivat olla aika kova sana, koska niitä on nyt alkanut näkymään enenevässä määrin. Syksyllä oli jo hirmuisesti erilaisia lyhyitä nahkatakkeja...
 
Veikkaan että vajaamittaiset hihat takeissa. Juuri sopivan epäkäytännöllisen käytännöllistä ollakseen ihana muotivillitys.

Toivon ettei villitys ainakaan olisi eläinkuviot... Kuuluu vaan sarjaan asioita, jotka saisi unohtua.
 
Kukkakuviointi (mekoissa lähinnä) ja leveälahkeiset farkut tulevat olemaan kevään hitti. Ainakin ensimmäistä tulen ehdottomasti itse käyttämään ;)

Jah, mainitsen kilpailustasi blogissani.
 
Hot: mekot erilaisilla ja värikkäillä kuoseilla, leveät lahkeet ja muu hippityyli

Not: neonvärit liian hallitsevana osana pukeutumista

Linkitin arvonnan blogissani.
 
HOT: kukkamekot! Ei kuitenkaan sellaiset vanhat karjakkomekot mitkä minulle ensimmäisenä sanasta tulee mieleen ;) Ja eiköhän tytöt katukuvassa liuhu levein lahkein pitkästä aikaa.

NOT: (toivottavasti) CROCSIT!! Hyi yökyök!
 
Kuten monet on sanonnut leveät lahkeet valtaa markinat. Myös voimakkaat värit ja kuviot on in.
 
+korkeavyötäröiset hameet =)
 
Kuviot, kuviot ja kuviot! Mitä näyttävämpää ja voimakkaampaa, sen parempaa. Henkilökohtaisesti toivoisin afrikka-tyylisten kuosien paluuta. Ja leveälahkeiset housut ovat tietenkin kova juttu.
 
Minäkin veikkaisin leveiden lahkeiden tulevan taas (ihan joka puolelta ne tosin eivät ehtineet edes kadota..). Uskoisin myös, että leggingsien suosio tästä vielä kasvaa ja niin mustia kuin metallinhohtoisiakin wetlook-leggareita voi bongailla katukuvasta ihan urakalla. Ja niiden kanssa puetaan tietenkin tunika tai minimekko (joiden raja on tällä hetkellä varsin häilyvä..)
Myöskään korkeavyötäröisiltä hameilta tuskin välttyy kukaan.

Muistutin blogissani arvonnasta :)
 
Leveät lahkeet taitaa olla se kuumin juttu, tosin aika moni on sanonut vihaavansa niitä. Lisäksi ennusta afrikka-henkisille koruille suurta suosiota:)
 
värikkäät kuosit, ja uskaltaisin sanoa että ehkäpä suomen "kylminä" kuukausina kesällä sukat korkokenkien kanssa myös kesäisin... maybe, maybe.
 
Toi huivi, lääh!

HOT!! Paljastele. Veikkaan, että moni suomalainen bloggari ei vielä tohdi näyttää vaikka löysän paidan alta pitsi rintsikoita ja monelle (ainakin minulle) on jäänyt trauma veromodan pitsitoppi + hennesin neule yhdistelmästä. Voi kauheeta. Siksi rintsikat oliskin parempi.

Uskon silti wet look-leggareiden tavoittavan enemmän sääripareja, kun alan itsekin jo lämpenemään. Tai voi olla, että olen pitänyt niistä aina, mutta nyt tuntuu, että ihan oikeesti uskaltaisin.
Mitä nyt olen hieman vilkaissut suunnittelijoiden mallistoja niin keväällä jyrää hipit ja syksyllä enemmän androgyynisyys joten tiukkojakin paitoja tullaan näkemään (pian ne kaiken anteeksi antavat tunikat voi unohtaa, eli istumaannousuja hiiop!)

NOT! Jos saisin päättää, niin pastellit saisi jäädä pois kokonaan. Hyiyi. Myös toivon ettei enää pooloja tulla näkemään tai varsinkaan hennesin tarjous tunikoita (klooneja liikkui viime kesänä arviolta ääretön). Jos nu rave lähtee niin huumori saa puolestani jäädä. Ja ehkä ne perässä hiihtäjät uskaltautuu kasariin, just kun se menee pois.
Olen muuten ihmetellyt että eikö kaksinkerroin laitettavat puuhelmikorut lähde koskaan? Aina niitä näkee paljon

Romaani, hui!
 
Luulen, että gladiaattorisandaalit jatkavat maailmanvalloitustaan, sekä hyvin simppeli värikäs mekko + legginsit -tyyli tulee valloittamaan. Ennen kaikkea rento, mutta naisellinen asustus vetoaa varmasti!

Maininta arvonnasta löytyy blogistani :)
 
Minun veikkaukseni kevätvillitykseksi on hempeän romanttiset kukkakuviot mekoissa ja paidoissa jne. :)
 
Kauheasti kuulee lateksileggingsien ihkutusta, joten eiköhän nuo jatka. Ja neon värit ovat varmasti taas kesällä in ja mekot tottakai myös.
 
This comment has been removed by the author.
 
Ooh, vielä kerkeää ! 8>

Ennustelisin oikein värikästä kevättä sekä trendien että ihan värimaailman suhteen.
Epätavallisia väriyhdistelmiä ja kuosien sekoittelua. Sekaloisto tuo enemmän mahdollisuuksia.

Värikkyyden ja voimakkaiden kuosien rinnalle pelkistettyjä linjoja.
Rimpsut ja röyhelöt odottamaan ensi kevättä.
Marc Jacoksin kevätcatwalkilta bongaamani löysä/läpinäkyvä versio legginsseistä olisi voinut jäädä backstagelle.

Laitan myös blogiini muistutuksen arvonnasta.
 
Parka parkaisee paikalle! Siis parkamalliset takit tulevat kapeiden alaosien kera käyttöön.
ele-na@netti.fi
 
Veikkailisin cape sleeve-tyylisiä hihoja ja muitakin tämmöisiä leveämpiä liehukehihoja.
 
Luonnollisuus, vintage-vaatteet, hippeily, rusketus... :)
 
Itse pidän mekoista aivan järjettömän paljon, tuovat teinityttöjenkin päälle jotain muuta kuin ne ikuiset roiskeläpät.

Toivon että niin lateksiset kuin tavalliset legginssit olisivat ensi kesään mennessä täysin poistuneet katukuvasta. Huh.
 
Hot:
leopardi-kuvioiset talvitakit nykyisten mustien 'nukka'-takkien tilalle.
 
Luulisin, että hottia tulee olemaan leveät lahkeet ja laskussa taas lateksilegginsit (toivottavasti)

Mainitsin arvonnasta blogissani.

http://realme.vuodatus.net/blog/1047174#comments
 
Leveät lahkeet hottia, myös suloiset kukkamekot! Wet look-leggareitakin näkyy luultavammin enemmän (yhyy).

Linkitin kilpailusi blogissani.
 
Leveälahkeiset farkut tulevat pillifarkkujen rinnalla olemaan esille. En usko, että pillifarkkujen rakastajat haluavat niistä vielä luopua.
Peeptoekengät pitävät myöskin varmaan tänä kesänä pintansa. Ainakin itse yritän sellaisia metsästää.
 
Veikkaampa, että Marimekon ja H&M:n yhteistyön helmet menevät ainakin Suomessa kuin kuumille kiville.

Uskon myös muiden ohella leveisiin lahkeisiin.

Maininta arvonnasta löytyy blogista.
 
..ja vielähän ehtii!

Leveät lahkeet taitavat olla jo melko varmaksi ennustettu, sen lisäksi luulen että suuret kuviot, värikkäät värit (etenkin yhdistettynä harmaaseen/valkoiseen/mustaan), hippimäisyys, löysät vaatteet ja suuret hatut saavuttava suosiota.

Olen myös miettinyt, koska farkkutakit, -hameet ja asukokonaisuudet yleensäkin mahtavat taas tulla suosioon. En kuitenkaan menisi sanomaan että vielä ensi kesäksi..
 
Uskon myös että ne gladiaattorikengät tulee muotiin ja sit leveälahkeiset housut vaikka niistä ne pidäkkään :S
 
Villi arvaus, mutta pastellit saattaisi tehdä tuloaan, erityisesti ehkä vaaleanpunainen/sininen ja vaalea mintunvihreä.. Mekkoihin ehkä sekä 60-lukumaista baby doll linjaa ja vastapainoksi pitkiä väh. nilkkaan ulottuvia kevyitä, mutta pehmoisia mekkoja. Housuissa superleveät lahkeet, joissa leveys alkaa jo reisistä. Farkkujen värimaailma saattaisi siirtyä tummaan indigoon. Tätä ehkä keväällä tai kesällä, talvi vaikuttaa kasiraipainotteiselta niitteineen ja kiiltonahkoineen. Superisot toppatakit on ehdotonta huutoa.
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?