Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Weekdayn joulubileet

Saturday, December 22, 2007

Weekdayn joulubileet

Vinkki kaikille yli 20-vuotiaille, jotka sattuvat olemaan Tukholmassa tapaninpäivänä: Weekday järjestää bileet Medborgarplatsenin Debaserissa (= Debaser Medis) alkaen klo 20! Liput tapahtumaan maksaa 100 kr. Mikäli ilmoittautuu viimeistään huomenna ja saapuu paikalle ennen klo 21.00, on sisäänpääsy ilmainen. Ilmoittautumiset osoitteeseen: jul@weekday.se. Minttu on ainakin menossa - tavataanko bileissä??

Labels: ,


Comments:
Itse tulen Tukholmaan vasta 7.1 päiväksi ostoksille. Täytynee tsekata tuo uusi liike silloin. Varmaan hyvät kemut tulossa.
 
Minttu! Jag tarvitsen din hjälp. Minulla on ensi kesäkuussa rippijuhlat, ja olen tuskaillut jo pari kuukautta mitä ihmettä laittaisin päälleni. Anna jooko vinkki, millainen voisi olla muodikas, mutta samalla tilaisuuteen sopiva mekko 14-vuotiaalle. Mikä väri, malli, jne on sitä kuuminta hottia ensi kesänä. Anteeksi tuosta "kuuminta hottia", oli vain pakko kirjoittaa se. :D

Tietysti jos rahaa löytyisi, tilaisin välittömästi net-a-porterista jonkun AIVAN ihanan. Mutta kun ei löydy. Aion joko etsiä keväällä Ranskasta asun tai sitten teen itse.
 
Sakke: Toivotaan, että on hyvät bileet... Laitan kyllä tänne raporttia, jos tulee jotain raportoitavaa! ;)

Sara: Toi onkin hyvä juttuidea! Teen siitä ihan kunnon postauksen ihan lähiaikoina. Aika monet pukeutumisongelmat olisivat huomattavasti helpompia selvittää, jos voisi aina halutessaan tehdä tilauksen net-a-porteriin... Aika harvalla siihen kuitenkaan on mahdollisuutta. :)
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?