Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Camilla Norrback - ekoajattelua ja luksusta

Monday, December 03, 2007

Camilla Norrback - ekoajattelua ja luksusta

Ekologinen design ei todellakaan enää tänä päivänä tarkoita vain juuttikankaisia rengin pöksyjä ja valkaisemattomasta puuvillasta valmistettuja venähtäneitä paitoja. Yksi uuden sukupolven suunnittelijoista, joka ovat antaneet kasvot Ecoluxury trendille, on suomalaissyntyinen Camilla Norrback. Pietarsaaresta kotoisin oleva suunnittelija on työskennellyt oman camilla norrback -merkkinsä kanssa vuodesta 2002 ja tällä hetkellä hänen luomuksiaan on myynnissä Pohjoismaiden lisäksi USAssa, Japanissa ja Iso-Britanniassa.

Ecoluxury-ajattelun mukaisesti kaikki malliston osat pyritään valmistamaan ympäristöystävällisistä raaka-aineista. Kashmir, alpakka ja silkki ovat perusmateriaaleja. Ensi kevään mallistossa lisäksi muoviset napit on korvattu ympäristöystävällisillä Corozo-pähkinän kuoresta valmistetuilla napeilla. Nahkalaukut ja -asusteet valmistetaan ruotsalaisen, ekologisesta tuotannostaan kuuluisan Tärnsjö Garverin tuottamista nahkoista.

Tyyliltään Camilla Norrbackin designit ovat ajattomia ja laadukkaita. Asuja ei ole tehty vastaamaan vain yhden sesongin villityksiä, vaikka malliston nörtti/sihteeri-vibat tuntuvatkin hyvin ajankohtaisilta.
Upea paksusta silkkisatiinista valmistettu paita on samanaikaisesti sekä klassinen että nuorekas. Selkeän peruslinjan ansiosta malli on monikäyttöinen ja ajaton, mutta hihojen leikkaus, leveät kalvosimet ja korkea kaulus lisäävät ajankohtaista gootti-fiilistä.
Camilla Norrbackin syksyn malliston lemppareitani on tämä ylellinen shaalikauluksellinen villakangastakki.
Syksyn ja talven malliston päävärit ovat viileä vaaleanpunainen, hiekka, kanelinruskea, yönsininen, harmaa ja musta. Kevään 2008 mallistossa on aikaisempaa useampia farkkumalleja - muuten väriskaalan perustana on musta, harmaa ja valkoinen. Kevätsesongin tehostevärejä ovat pastellinen limenvihreä, roosanvioletti ja vaalea chili.

Camilla Norrbackin oma concept store löytyy ateljeen yhteydestä Vasastanista osoitteesta Norrbackagatan 60.

Labels: ,


Comments: Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?