Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Elämä jatkuu

Wednesday, November 07, 2007

Elämä jatkuu

Ensin ajattelin jättää tänään kokonaan väliin iänikuisen höpötyksen kaiken maailman turhuuksista - niin järkyttynyt olin kuultuani Jokelan kouluammuskelusta. Sitten tajusin, että juuri sitähän ammuskelija toivoikin. Että maailman huomio kiinnittyisi häneen ja normaali elämä pysähtyisi. Siksi päätin kostaa hänelle sillä ainoalla tavalla, joka minulla on käytössäni: postaamalla juuri sen jutun, jonka olin tälle illalle suunnitellutkin. Life goes on.

Alunperin jutun otsikko olisi ollut: Vahinko ei tule kello kaulassa - mutta se oli pakko hylätä... Aiheeseen, Glitterin suloisiin kaulakelloihin, se olisi kyllä sopinut, mutta tuskin päivän tunnelmaan.

Glitterin uutuudet on erinomainen uutinen kaikille niille, jotka ovat turhaan himoinneet Marc Jacobsin kaulakelloja. Yhdennäköisyys on suorastaan silmiinpistävä: Glitterin kitara on selvästi saanut inspiraatiota tyyriimmästä sisarestaan.Eikä tämäkään omena ole pudonnut kovin kauaksi puusta...
Suloinen punainen sydänkello sopii erinomaisesti joulunalusajan asuihin. Peace, love and understanding!

Kuvat: Glitter

Labels: ,


Comments:
Ihana kitara.. :)
 
Tuo omenakello olisi aivan ihana!! Tosin minulla tulee kaikiesta kaulakelloista lähinnä mieleen Flavor Flave (vai miten se kirjoitettiin??), joten itse en voisi tuollaista pitää tuntematta oloani hölmöksi :)

Hieno asenne sinulla, todellakin elämän tulisi jatkua kaikesta kauheasta huolimatta. Huomiota tähän asiaan pitäisi kiinnittää lähinnä siltä kantilta, että pohtisimme miksi ja miten tällaista on edes voinut tapahtua. Miksi joillain on niin paha olla ja miksi he kuvittelevet äärimmäisen väkivallan olevan ainoa ratkaisu?
 
Desthea: Niin on!

Salsa: Minäkään en oikein osaa käyttää kaulakelloja, mutta nämä ovat niin söpöjä, että tekisi mieleni testata josko sittenkin..

On tosiaan ihan käsittämättömän pelottavaa ja hirveää, että jonkun paha olo voi päästä niin pahaksi, että turvautuminen järjettömään väkivaltaan tuntuu ainoalta ratkaisulta.
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?