Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

YSL yllätti

Sunday, October 14, 2007

YSL yllätti

Yves Saint Laurentin taiteellinen johtaja ja pääsuunnittelija Stefano Pilati (kuvassa vas.) onnistui yllättämään kevään 08 mallistollaan. Mallisto on kaunis ja toimiva. Varmasti ensimmäistä kertaa suunnilleen ikinä YSL:n näytöskuvia katsellessa tuli olo, että voi kun saisi pukeutua noin... Yksinkertaiset ja selkeät linjat puhuttelevat ja rauhallinen värimaailma antaa tilaa kantajan omalle persoonalle. Aiemmin hiukan menneeseen menestykseen jämähtänyt muotitalo tuntuu nyt itsestäänselvältä vaihtoehdolta modernille aikuiselle naiselle. (jollainen minä tietenkin olen... köh köh). ;)

Parasta mallistossa on:

Jakut
Pukeutumisen peruskivi nro 1 on hyvä jakku - senhän me tiedämme. YSL tuo kevääksi sekä maskuliinisen, väljän perusjakun että laatikkomaisen hihattoman jakun. Värit ovat todella Mintun makuun: hiekanharmaata, taivaansinistä, meleerattua perusharmaata ja tummaa yönsinistä yhdistettynä mustaan ja valkoiseen.

HousutNilkasta kapeat ja lantiolta sekä puntista väljät lahkeet yhdistettynä vyötäröllä oikealla paikalla olevaan vyötärönauhaan antaa naisellisen rennon silhuetin. Vyötäröä voi halutessaan korostaa leveähköllä vyöllä, mutta myös ylälantiolle ylettyvä epäsymmetrinen väljähkö paita sopii mainiosti. Tärkeä huomata, että YSL:n mallit ovat riittävän väljiä antamaan ilmettä, mutta kaukana viime sesonkien oversize-trendistä!

Musta
Musta on monikäyttöinen, vivahteikas väri, joka sopii mainiosti kevääseen, minkä tämä mallisto hyvin todistaa.

Valkoinen
YSL:n valkoinen on kepeä ja kesäinen. Heiluvista helmoista huolimatta yleisilme ei koskaan ole tyttömäisen romanttinen vaan jopa hiukan maskuliininen.

Yksityiskohdat

Luonnollinen meikki ja sileä kampaus. Klassisen naiselliset sandaalit ja tummanpunainen kynsilakka varpaissa. Me likes!

Lisäksi mallistossa oli elegantteja maata viistäviä valuvankiiltäviä juhlamekkoja kimaltavia näyttäviä tähtikoristeita ja -koruja aina niin ajankohtaisia red carpet entréitä varten...

Tsekkaa kaikki näytöskuvat: YSL S/S 08

Kuvat: Style.com

Labels: , ,


Comments: Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?