Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Unelmien laukku

Thursday, October 25, 2007

Unelmien laukku

Laukut ovat suuri intohimoni. Rakastan uuden hyvän laukun tuoksua ja mikään ei ole mahtavampaa kuin sijoitella omia tavaroitaan uutukaisen sisuksiin. Tällä hetkellä märkien unelmieni kohde on Burberry Prorsumin Knight Studded Bag (kuvassa). Tosin ei ole mitään pelkoa siitä, että moinen ikinä kaappiini ilmestyisi... Ellei sitten äiti voita jättipottia lotossa tai jotain.

Sitten asiasta saappaaseen.

Useimmat muotibloggarit - ja varmasti monet muutkin - lukevat mielellään erilaisia street fashion -sivustoja, kuten esim. klassikkoja The Sartorialist tai Stockholm Street Style, mutta tuskin monikaan miettii minkälainen duuni kivojen kuvien ottamisessa on. Varmasti siihenkin rutinoituu ja jossain vaiheessa ei enää jännitä mennä kysymään ihmisiä kuvattavaksi - varsinkin, jos on saanut jo vähän nimeä. Useimmat on toki kysymyksen saadessaan iloisesti yllättyneitä, mutta harva innostuu pysähtymään kuvattavaksi... Ja miksi kysyminenkin tuntuu niin hankalalta. Ihmettelen vain.

Tämä johdantona siihen, että Elleissä on luettavissa Mintun kirjoittama ja kuvaama juttu tukholmalaisista laukkutrendeistä: Laukkutrendejä Tukholmassa (enkä muuten pahastu ollenkaan jostain positiivis-kannustavasta kommentista... :D)

BTW. Tänään riittääkin illalle taas hässäkkää. Ensin on Söderissä Beyond Retro -putiikissa muotiaiheisen kirjan lanseeraustilaisuus ja sitten SoFashion hässäkän avajaiset Kungsträdgårdenissa. Molemmista raporttia huomenna. Kuvien kera. :D

Labels: ,


Comments:
Minäkin huomasin jostain (FB?) SoFashion-tapahtuman, mutta en oikein ymmärtänyt vielä siitä, mikä putiikin idea oli. Harmi, olisi varmasti ollut mukava olla paikalla!
 
Juku! Nyt se munkin laukku on siellä :D

Hastoin sut, tsekkaa mun blogi (ethän ollut vielä tätä tehnyt?)
 
Hely: No voi vitsi - olisi ollut tosi hauskaa, jos olisit ollut paikalla! Siellä oli ihan älyttömästi väkeä eikä mitään nimilistojen tsekkausta ovella... :)

Mari-Johanna: Yes!

Kiitos haasteesta - tuota en ole vielä tehnytkään. :)
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?