Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Käsilaukun meikkivarustus

Monday, October 08, 2007

Käsilaukun meikkivarustus

Monissa muotiblogeissa on ollut esittelyssä bloggarin käsilaukun sisältö (esim. Mintun) ja ajattelin, että tähän teemaan sopisi juttu käsilaukun meikkipussin sisällöstä.

Useimmat naiset kantavat käsilaukussaan valtavaa meikkiarsenaalia, vaikka harva tarvitsee esim. kolmea eriväristä kynsilakkaa kaupungilla käydessään. Minttu tapasi Max Factorin meikkitaiteilijan Tomas Lennerydin Tukholman muotiviikolla. Tomas kertoi varsinaisen haastattelun lomassa parhaat vinkkinsä siihen, mitä tuotteita kannattaa aina pitää mukana ja mitkä meikit kannattaa jättää kotiin.

Tomasin mukaan käsilaukkumeikkipussin tärkein kapine on ripsien taivuttamiseen tarkoitettu härveli. Parhaimmissa on silikoniset pehmusteet, jotka ovat erittäin hellävaraiset ripsille. Toinen tärkeä apuväline on peitevoide. Mikäli havaitset kesken päivän yllättävän näppylän tai tummat rinkulat silmien alla, on peitevoide on erinomainen apu. Hätätapauksessa peitevoidetta voi käyttää kosteusvoiteella tai vedellä ohennettuna jopa meikkivoiteena.

Käsilaukussa kannattaa myös olla hyvä, nopeasti kuivuva mascara ja puuterimainen vaalea beigen-harmaan-ruskea luomiväri silmämeikin korjailua varten. Useimmat pitävätkin käyttämäänsä huulikiiltoa tai –punaa mukanaan, mutta Tomas antoi vinkin, että näiden lisäksi pitäisi käsilaukussa olla aina hoitavaa huulirasvaa. Mikäli huulet rohtuvat kesken päivän, ei mikään huulipuna näytä kauniilta, joten huulirasva on silloin juuri oikeaa ensiapua. Markkinoiden parasta huulirasvaa Tomasin mielestä on apteekista saatava hoitava perushuulirasva.

Tomasin ohjeet eivät ihan matsaa Mintun meikkipussin sisältöön. Ripsien taivutinta en ole oikein oppinut käyttämään ja luomiväriä en ole ikinä kantanut mukana. Peitepuikkokin puuttuu, mutta sellainen pitäsi kyllä hankkia (onko vinkkejä, mikä olisi hyvä?).

Mitä meikkejä sinun käsilaukustasi löytyy?

Kuvat: asos.com

Labels:


Comments:
En oikein ymmärrä, miksi ripsiväri pitäisi olla mukana, saati sitten ripsentaivutin. Pitäisikö sitä ripsaria lisäillä vanhan kuivuneen päälle möykyistä välittämättä ja taivuttaa väritettyjä ripsiä katkeamisen uhalla :O?
Omasta meikkipussista löytyy aina huulirasva, -kiilto (jota kyllä käytän todella harvoin) ja puuteri. Joskus harvoin mukana on myös luomiväri. Mielestäni jopa vähän jo kasvoilta kadonnut meikki näyttää paremmalta kun vanhan päälle jälkikäteen lisäilty.
 
Mulla on yleensä koko arsenaali mukana siveltimiä myöten mutta ihan pakko olla-jutut on puuteripaperi (jos naama kiiltää niin puuterointi vaan pakkeloi) , huulirasva, peiteväri ja poskipuna. Näillä pystyy mun naamasta pelastamaan aika paljon jo :D
 
Minulla on käsveskassa peitepuikko, huulirasva ja huulikiilto. Luomiväriä pidän mukana jos lähden hippaamaan, silloin sitä joskus tarvitsee korjata, mutta ripsaria en ole vielä koskaan tarvinnut mukaan ellen sitten mene jollekkin yönylireissulle. Laitan ripsaria kerralla sopivasti, ei sitä lisätä tarvi, eikä riparini ole koskaan vielä levinnyt niin, että se tarvitsisi esim. pestä pois ja laittaa uudestaa. Ripsentaivuttimia voisin harkita mukaan jos olisin ihan koko päivän liikkeellä. Aika monta tuntia ripseni kuitenkn pysyvät kaarevina yhdellä taivutuksella. Tuo huulirasva ja peiteväri on kyllä minulle olennaisin varustus. Huulirasva postausessa mainitusta syystä, ja peiteväri nenänpieliä varten, ne punoittavat aina hieman, koska minulla krooninen nuha, ja pitää välillä niistellä nenää vaikkei olekaan kipeänä.
 
joo, tomas ei taida oikeen tietää asiasta..Noita kyseisiä juuri ei kuljeteta mukana. Samoilla linjoilla Jossun ym.kanssa. Hyviä tuotteita ei juuri tarvitsisikaan lisäillä. Huulirasvaa tietty.
 
Kuljen aika usein meikittömänä, joten käsilaukusssa (so. treenikassin virkaa toimittavassa rinkkakoon repussa) kulkevan meikkipussin sisällöllä on pystyttävä tarpeen tullessa loihtimaan koko peruspäivämeikki.

Siksi siis mukana kulkevat ripsiväri, meikkivoide (peittävää sorttia, riitää myös peitevoiteeksi), rajauskynä sekä silmiin että huuliin, huulikiiltoja, puuteri ja jostain syystä poskipuna, vaikka se ei todella päivämeikkiini kuulukaan. Ja erisorttisia kosteusvoiteita matkakoossa niin kasvoille kuin kropallekin.

Eipä ihme, että laukku painaa, vaikka siellä ei olisikaan "mitään". :)
 
Jossu: Eihän ripsiä tosiaan pitäisi paljoa taivutella sen jälkeen, kun on laittanut ripsaria... Olen samaa mieltä, että kulahtaneen meikin pakkelointi ei yleensä tulosta paljon paranna.

Lily: Puuteripaperia en olekaan koskaan testannut. En ole oikein uskonut, että se toimisi... Pitäisi varmaan testata. Onko sulla vinkkiä, mistä löytyisi hyviä?

Orange seeds: Huulikiilto on kyllä ihan must! Huulirasvaakin yritän pitää mukana, mutta se onnistuu olemaan aina jossain hukassa. Peiteväriä en ole omistanut pitkään aikaan, mutta sellaisen tosiaan tarvitsisin...

Anonymous: Kovin paljoa ei meikkiä tosiaankaan voi lisätä, ettei tule hirveä pakkelikerros, mutta kyllä huulikiilto pitää olla mukana ainakin itselläni. Huulikiiltoa lisäilen joka päivä, vaikka muuten en juuri mukana oleviin meikkeihin koskisikaan.

Aisha: Kannoin kanssa vähän aikaa sitten koko meikkiarsenaalia mukana, vaikka harvoin mitään edes tarvitsin. Lopulta kyllästyin raahaamiseen ja jätin laukkuun vain välttämättömimmän. Käsirasvaa on yleensä laukussa, koska käteni kuivuvat tosi helposti ihan koppuraisiksi.
 
Mulla on koko arsenaali mukana, kun MAC tuli stokkalle ja hurahdin siihen merkkiin täydellisesti. Meikkitaitelija meikkas ja valitsi värit, niin olen aika itsevarma, että näytän hyvältä ja värit onnistu.Lisäksi mulla on varalta Avonin pureporefection eli desinfioiva puuteri näppylöden varalta.Sekä jostain hämärästä syystä Uotuellin hampaita valkaiseva stikki.
 
Puuteripaperia on ainakin Body Shopilla, muistaakseni kolmea eri sävyä. Välillä on tosin kuulemma ollut toimitusvaikeuksia.

Aanukäytössä paras peittäjä on mielestäni Joe Blasco, mutta käsilaukkumallina on toiminut hyvin L'orealin Touche Magique, kynän mallinen puikko, jossa on sivellin ja joka peitto-ominaisuuden lisäksi toimii valokynänä.
 
Puuteripaperin voi korvata sätkäpaperilla :) Tulee paljon halvemmaksi.. Löytyy myös minun laukustani, vaikken poltakkaan.
 
Minäkään en ole oikein syttynyt luomivärin kantamiselle, myöskään ripsentaivuttimia en pidä mukanani. Oikeastaan en ole niitä koskaan edes käyttänyt, ei ole tarvis :)

Minulla on mukanani kirkas ja värillinen huulirasva, ripsari, eyeliner, peitevoide, meikkivoide ja irtopuuteri :D Kivipuuterit ovat minun naamassani niin maskia, en voi käyttää.
 
Olen ostanut Stockalta ja Bodyshopista sellaisia puuteripaperi vihkoja ei siis mitään erityisiä merkkejä. Ne ei maksa kuin 2-3 euroa muistaakseni.

Niinkuin Dolce Vita sanoi niin sätkäpaperit ajaa saman asian mutta ne on ehkä pikkasen liian ohuita omaan makuuni.

Ne toimii kyllä yllättävän hyvin eikä tosiaan jätä sitä pakkeloitua fiilistä kasvoille. Kannattaa koklata :)!
 
Anonymous: MACilta löytyy kyllä värejä jokaiseen tarpeeseen! Olisi muuten kiinnostava kuulla toimiiko tuollainen hampaiden valkaisustikki.

Tuike: Kiitti vinkistä! Pistäydyinkin heti tänään Body Shopissa...

Dolce vita: Hauska idea! :) Taidan kuitenkin nynnyillä ja kokeilla ensin ihan tavallisia puuteripapereita.

Kara: Jännä juttu muuten, että kivipuuterit tekevät niin paljon pakkelimman lopputuloksen kuin irtopuuteri! Itselläni on vähän samaa vaivaa, etten viitsi kivipuuteria paljon käyttää muuta kuin juhlissa.

Lily: Niinkuin tuossa jo Tuikelle vastasinkin - kävin jo tänään Body Shopissa ostoksilla. :)
 
Minulle ripsientaivutin on tärkein ehostusväline ja kuljetan sitä aika usein mukanani. Jos jotain hyvää olen synnyinlahjanani saanut niin pitkät ja tummat silmäripsit, mutta suorat sellaiset. Ripsiväriä en kaipaa kun ripsien kääntäminen tekee jo ihmeitä, avaa ja suurentaa silmät.
Toiseksi tärkein väline on kulmaväri. Ja huulirasva on aina mukana.
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?