Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Uusi lukukausi

Tuesday, September 04, 2007

Uusi lukukausi

Tänään oli Masters Course of Fashion Studies -kurssin intro ja ensimmäinen luento. Tuntuu ihan mielettömän kivalta aloittaa taas aktiivinen opiskelu ja nähdä kurssikavereita pitkän kesän jälkeen. Viime vuoden porukasta 11 aloitti tämän kakkosvuoden, mikä sekin tuntuu mukavalta. Ryhmä on sopivan pieni kaikkia keskusteluja ja ryhmätöitä ajatellen.

Tiedoksi kaikille muodin teoriasta kiinnostuneille: Syksyn aikana on tulossa neljä tosi mielenkiintoista avointa luentoa, joihin ovat tervetulleita kaikki halukkaat. Ensimmäisenä vuorossa on arvostettu professori Elisabeth Wilson, joka on kirjoittanut mm. erinomaisen Adorned in Dreams -kirjan. Wilsonin luennon ajankohta on torstai 13.9. kellonajasta en ole ihan varma, mutta voin tarkistaa sen, jos joku on kiinnostunut osallistumaan. Luento pidetään Tukholman yliopiston pääkampuksella salissa D8 ja aiheena on Fashion and Memory.

EDIT: Elisabeth Wilsonin avoin luento on klo 16.00 - 18.00, tervetuloa!

Labels: ,


Comments:
Kerrohan sitten myöhemmin lisää muista avoimista luennoista. 13.9. en valitettavasti ole Tukholmassa.
 
Hely: Ilman muuta! Itsekään en todennäköisesti pääse tälle ensimmäiselle avoimelle luennolle, mutta onneksi Elisabeth Wilson luennoi meille muutenkin. Tosin ei samasta aiheesta...
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?