Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Sekopäistä shoppailua...

Wednesday, September 19, 2007

Sekopäistä shoppailua...

Tää juttu menee näin:

Ihan tajuttomassa kiireessä päätin pyörähtää kaupungilla tavoitteena oli saalistaa:
- musta poolopaita
- valkoinen kauluspaita
- pipo tahi muu suht lämmin päähine (Islannin matkaa varten!)
- hanskat/sormikkaat (Islannissa on kuulemma kylmä)

Koska ajan lisäksi myös kyseisiin tylsiin välttämättömyyshankintoihin varattu budjetti oli erittäin rajallinen päätin keskittää etsinnät Drottninggatanin Zara-H&M-Indiska -Bermudan kolmioon.

Zarassa oli aivan tajuton kahdensadan hengen jono kassalle, joten pyörsin kannoillani heti ovensuussa. Hennesiltä löytyi musta poolo, mutta väri oli sellainen jo valmiiksi pesussa haalistuneen oloinen ja materiaalikin tuntui inhan liukkaalta. Ei tullut kauppoja. Valkoinen kauluspaita pitäisi olla maailman yksinkertaisin ostettava. Tällä kertaa kuitenkin vastaan tuli vain polyesterisiä (tunsin, kuinka pistävä hienhaju pinttyy jo ennen kuin paita on edes päällä...) ja huonosti ommeltuja versioita aiheesta (kuinka vaikeaa on ommella kaulukset keskenään samanlaisiksi - oikeesti??). Ei tullut kauppoja.

Pipo ja hanskat oli onneksi helppo nakki. Tai niin kuvittelin. Podin jo lievää inspiraation puutetta, kun tajusin, että kaikki testaamani pipot ovat joko ihan liian harvoja - siis vain koristeeksi tarkoitettuja - tai tehty kutittavasta materiaalista, jonka käyttäminen on vain ihan mahdotonta. Aloin jo olla epätoivoinen...

Jostain käsittämättömästä syystä paukkasin sitten sisään DinSko:n ovesta, vaikka en normaalisti käy ko. kaupassa ikinä. No, tämä ei ilmeisestikään ollut normaalisti. Hiplailin ensin sähkönsinisiä paljettisandaaleja, mutta sitten löysin itseni kassalta korokepohjaisten nauhakenkien kanssa.

Nyt en oikein tiedä, mitä tekisin kenkien kanssa. Toisaalta ne on aika hauskat korokepohjineen ja traktorinkuvio-pohjineen, mutta toisaalta vähän too much... Eihän ne nyt niin kalliit olleet, 380 kruunua (alle 40 euroa), vaikka ovat melkein kokonaan nahkaa. Ehkä ne olisivat ihan kivat leveälahkeisten "ukkohousujen" kanssa ja miksei pillifarkkujenkin niinkuin kuvassa. Karkki tosin alkoi tehdä oksennusääniä heti kengät nähdessään...

Hmmm. Pidänkö vai palautanko?

Labels:


Comments:
pidä ehdottomasti :) tosi kivat
 
palauta
 
nuo kengäthän ovat aivan mainiot! Jos siis vain noin korkeista koroista tykkää ja osaa kävellä (itse en). Hyvinkin erikoiset, joten menevät ehkä siihen pahamaineiseen "niiiin ihanat, mutta käytänkö oikeasti ikinä?" -kategoriaan. Kas siinä pulma...
 
Rumat kengät. Palauta! Heti! (ei pahalla)
 
Aluksi olin sitä mieltä, että ovat ihanat. Nyt tulinkin siihen tulokseen, että ovat jotenkin liian massiiviset. Minä siis palauttaisin sinuna. :-)
 
No pidät ehdottomasti !
Ajattele nyt kuinka kivat ne olis vaikka mekon ja sukkistenkin kanssa.
 
Palauta ehdottomasti!
On muuten yllättävän vaikeaa löytää puuvillaista ja hyvin leikattua valkoista kauluspaitaa... Ainakaan edullisesti.
 
Itsekin menisin jostain syystä tuo palauttamisen puolelle. Eivät oikein ainkaan tuossa kuvassa näytä olevan kovin edukseen noiden farkkujen seuralaisena.

Paha sanoa toisaalta, kun en oikein tiedä minkälainen tyylisi on. Kuitenkin siihen nähden millaisia asuja muistan nähneeni blogissasi (naisellisia ja nättejä) nuo kengät eivät oikein tunnut olevan linjassa niiden kanssa. Liian raskaat ja rokkihenkiset tai jotain. Eivät kuitenkaan varsinaisesti sillä tyttömäisellä ja somalla tavalla rokahtavat.
 
Aaaaa - Kiitos kaikille ihan hurjasti kommenteista! Olen jo oikeastaan päättänyt palauttaa ne..koska:

a) ne eivät sovi hameen kanssa (testattu) ovat liian karkeat, mutteivät toisaalta tarpeeksi luodakseen "Chloé"-efektiä
b) jos en ole kenkiini ihan hulluna, en kuitenkaan käytä niitä koskaan
c) oikeastaan päätin (hiljaa itsekseni) joskus kesällä, että en osta enää mitään paniikkihäiriöistä roinaa vaan harvemmin ja parempaa laatua. Tai sitten sellaisia ihanuuksia, jotka on vain pakko saada.

Hyvän valkoisen puuvillaisen kauluspaidan kyllä tarvitsisin.
 
Minulla oli vielä viikko sitten tuo kauluspaitaongelma. En ollut aikoihin omistanut kunnollista valkoista peruskauluspaitaa, enkä edes nähnyt kaupoissa kivan näköisiä ja sopivan edullisia. Viikko sitten tajusin, etten todellakaan tule löytämään kelvollista mistään H&M:stä tao zarasta, ja päätin ostaa suosiolla väähn kalliimman. Mexxiltä löysin heti haluamani ja valinnanvaraakin oli, en vaan heti tajunnut katsoa oikeaan suuntaa vaikka Mexx on lempi merkkejäni.

Ihan halpaa tuskin kannattaa lähteä ostamaan, kun on noin perusvan laatuisen tarpeellisesta vaattesta kyse. Kyllä sen täytyy olla hyvä, että sitä käyttää pitkään.
 
Oi hemmetti miten ihanat popot, et varmana palauta!

(byy, palautit jo)
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?