Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Mintun lopputyö

Friday, September 07, 2007

Mintun lopputyö

Joku täällä jo kyselikin, että aionko laittaa lopputyöni tänne. No, Amoenan ystävällisien, nopeiden ja asiantuntevien neuvojen avulla onnistui vihdoin pdf:n lataaminen verkkoon.

Kysymyksessä on siis Tukholman yliopiston magisterkurs i modevetenskap eli muodin teorian maisterikurssi (ruotsalainen maisteriversio...) ja sen lopputyö, joka on laajuudeltaan suomalaista gradua hieman suppeampi. 40 sivuisen lopputyön rooli on silti kutakuinkin sama kuin gradun.

Lopputyön otsikko on Running wear and the Fashion System ja se on vapaasti luettavissa sekä edelleen käytettävissä, jos joku tuntee sellaiseen tarvetta. Appendixissa esiintyviin kuviin en ole pyytänyt mitään erityisiä lupia, mutta koska ne on pääosin screen shotteja eri verkkosivuista luulisin, että firmat on vain iloisia, että levitän edelleen tietoa heidän sivustoistaan..

Lataa Mintun lopputyö: Running wear and the Fashion System - PDF

BTW... Olisin ihan hillittömän utelias kuulemaan kommentteja ja palautetta tekstistäni, jos joku sen jaksaa lukea!!

Labels: ,


Comments:
Mukavaa että pistit tuon tänne nettiin, voisin vaikka yrittää lukeakin tuota tässä viikonlopun aikana (jos kielipää riittää) :>
 
Kara: Tosi kiva, jos olet kiinnostunut! Kerrothan sitten mielipiteesi!!
 
Nopeahkon läpikäymisen (luin kuitenkin alun ja lopun tarkkaan!) jälkeen ei voi muuta samoa kuin vaikuttavaa! Perusteellinen, mutta ytimekäs työ. Sisällöstä en ihan kauheasti osaa sanoa, muuta kuin että teksti oli luettavaa ja tieteellisesti vakuuttavaa.
Hyvä että jatkoit opintojasi!
 
Hely: No voi kuinka kiva, että olet tuota mieltä! *punastuu mielihyvästä*

Olen kyllä itsekin iloinen, että päätin jatkaa opintoja. On se vaan niin kivaa!
 
En malta olla kommentoimatta, että ruotsalainen lopputyö on totisesti suomalaista "hieman suppeampi". En halua vähätellä työtäsi, mutta tuolla lähdemäärällä ei kotimaisesta yliopistosta valmistuttaisi. Niillä kriteereillä mennään, mitkä oma opinahjo on asettanut.
 
Niuho: (tosi kiva nicks sulla!) Ruotsin systeemi on tosiaan vähän erilainen kuin Suomen. Tämän D-uppsatsin tekemiseen oli aikaa pari kuukautta ja suomalaista gradua useimmat väsää vuoden, jotkut pidempäänkin. Se ehkä selittää osaltaan myös erot laajuudessa.

Nyt käyn toista "masters"-vuotta, jonka aikana on tarkoitus tuottaa bolognan-prosessin mukainen lopputyö ja se kaiketi vastaa laajudeltaan suomalaista gradua...
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?