Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

What was she thinking??

Wednesday, August 22, 2007

What was she thinking??

Paluu arkeen, työympäristöön toimistolle herätti tarpeen saada jotain aikuismaisempia ja bisneskäyttöön sopivia vaatteita. Täkäläinen tapa, että toimistoväelläkin on tunnin ruokatunti, joka on "omaa aikaa" eli lasketaan työajan päälle sekä toimiston sijainti puolen korttelin päässä Hötorgetilta tarkoittaa usein nopeita visiittejä lähellä sijaitseviin putiikkeihin. Luulisi, että tämä olisi tehnyt Mintusta varsinaisen pikashoppailun ekspertin. Asia ei ole kuitenkaan ihan niin yksinkertainen...

Tänään lounastuntipyörähdys osui Zaraan ja saaliina oli kolme mekkoa:

Kuva on nyt aika mitäänsanomaton, mutta kysymyksessä on siis musta hihaton kauluksellinen paitamekko. Edessä on piilonapitus ja vyötäröllä kiiltonahkavyö. Materiaali on oikein mukavan tuntuista puuvilla-elastaania. Ajattelin käyttää tätä poolopaidan ja värikkäiden sukkiksien kanssa. Tylsähkö, mutta älyttömän käyttökelpoinen.

Tämä mekko oli mielestäni aivan ihana! Materiaali tosin on jotain Zara-polyesteriä, mutta eipähän ole kiusattu mitään parkoja mulperitoukkia mekkokankaan takia. Aavistuksen lepakkomaiset hihat ja taakse rusetille solmittava nauha tekee mallista tosi söpön. Pukukopissa vakuuttelin itselleni, että tämä on ihan tosi hyvä toimistovaate. Kotona sitten heräsin ja tajusin etten juurikaan tapaa kulkea silkinkiiltävissä mekoissa työpaikalla. Mutta ainahan sitä tulee kaikkia tyttöiltoja ja konsertteja ja leffajutskia, joihin on kiva olla jotain nättiä päällepantavaa.. Eiks pidäkin? (ja eikö tuo kuvio olekin vähän nyt ah-niin-hottia Art Deco -tyyliä?)

Pukukopissa tämäkin näytti aivan just sopivalta työ-/arkimekolta... Hihoissa olevat laskokset ovat kivat samoin pääntie (takana pari sievää nappia!), eikä kuviossakaan ole valittamista. Mutta materiaali on samaa kiiltävää polyesteriä kuin edellisessä, enkä oikeasti voisi kuvitellakaan istuvani sataa tuntia (senhän työpäivät yleensä kestävät...) toimistolla kiiltävässä kotelossa.

Onneksi on avokauppa. En vain tiedä, minkä mekoista pitäisin. Kukallista tekee eniten mieli, mutta mustalle on takuuvarmasti eniten käyttöä. Tuo kolmas päätynee palautuspinoon ilman suurempia pohdintoja.

Labels:


Comments:
Pidä musta. Kun kerran tarvitset toimistomekkoa, on paras pitää se eniten toimistomainen. Jos pidät jommankumman kiiltävän mekon, "joudut" uudestaan toimistovaateostoksille, eikä silloinkaan ole takeita siitä, että tulet ostaneeksi juuri sen tarvitsemasi asian. Et tod. näk. saa rauhaa ennen kuin olet hommannut sen toimistokelpoisen mekon, joten pidä se, joka toimistoon sopii. Heräteostoksiahan nyt voi tehdä koska tahansa.
 
Tuo kukallinen mekko on ihana! Haluu kans..! Mutta musta varmaankin on paras vaihtoehto toimistomekoksi. :)
 
Mukavia mekkoja, varsinkin ensimmäinen.

Mitä muuten teet työksesi?
 
Musta on varmasti hyvä työmekko, käynee ilman paitaa kivasta kesämekostakin. Ja se keskimmäinen on kyllä jotenkin sun oloinen (ja muutenkin kiva, tietty), joten jos raskit niin ota molemmat (= en osaa auttaa...)!
 
Tuo kukkainen silkkimekko on upea:), mutta toimistovaatteeksi paras musta riippuen kyllä toimistostakin.
 
Tuo kukallinen on aivan ihana, täytyyköhän mun mennä taas Zaraan... Kyllä minusta tuota mekkoa voi pitää toimistossa, minä ainakin pitäisin. :-D
 
Orange Seeds: Olet kyllä oikeassa. Hyville perusvaatteille on aina eniten käyttöä..

Salla: Harkitsen vakavasti, että pitäisin myös tuon kukallisen!

Anonymous: Olen IT-alalla - eli sikäli meillä ei ole mitkään tiukat pukukoodit niinkuin pankeissa tms.

Tuike: Mieleni tekisi tosiaan pitää sekä musta että kukallinen...

Styledrop: Periaatteessa voisin varmaan pitää kukallistakin toimistolla, mutta musta olisi sittenkin iisimpi.

Bisquits: Kukallinen on kyllä aika kiiltävä - kiilto ei näy niin hyvin kuvassa - mutta jos alle laittaisi vaikka mustan poolopaidan tms...

Aaargh - onpas vaikea päättää... Ja siis kaikki mekot olivat tismalleen saman hintaisia eli 550 kruunua. Kahden mekon ostaminen tuntuu vähän paljolta, mutta tarvitseehan sitä ihminen vaatteita!
 
Tykkään ekasta ja tokasta paljon. Tuo kukallinen on aivan ihana!
 
En tiedä päätitkö jo, mutta pidä ehdottomasti molemmat, musta ja kukallinen. Nipistät sitten jostain muusta pikkuisen. :P

Eivaan siis toi kukallinen on niin nätti, että minua ainakin itkettäisi viedä se takaisin kauppaan. Ja musta pitää pitää käytännöllisyytensä takia.
 
Marianne ja Anonymous ja kaikki muutkin: Kiitokset avustanne tässä vaikeassa päätöksenteossa!

Lopulta iski pihiys enkä raaskinut pitää kuin yhden mekon, vaikka oikeastaan olin jo päättänyt pitää sekä mustan että kukallisen.

Pidin sitten sen kukallisen. Vähän tyhmä päätös, I know, mutta en vaan voinut viedä sitä takaisin kauppaan... Lopullisesti päätökseen vaikutti se, että mustan mekon vyö oli sellainen hankala, jossa ei ole ollenkaan vyönreikiä vaan se vain pujotetaan solkeen. (seli, seli...)
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?