Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Päivän ostos

Wednesday, August 29, 2007

Päivän ostos

Minttu on jo pitkään himoinnut ihania Essien kynsilakkoja… Åhlénsilta kun vielä kolahti 50,- kruunun bonus-lipuska päätin vihdoin kartuttaa kynsilakkavalikoimaani tuolla starojen suosikkilakalla.

Järkyttävän vaikean valintaprosessin (vaihtoehtoja on noin ziljoona…) jälkeen päädyin herkullisen syvään tomaatinpunaiseen lakkaan, jolla on hyvää enteilevä nimi: A-List. The best runner up oli tosi tumma, melkein mustan violetti Sole Mate. Sen varmaan käyn vielä hakemassa, mikäli lakan laatu vastaa odotuksiani.

Åhlénsilla ei ole kuitenkaan saatavana läheskään kaikkia sävyjä Essien valtaisasta valikoimasta. Blush-nettikaupasta löytyy useampia, joista esim. Pouf Daddy ja Bahama Mama saisivat vaikka heti saapua sulostuttamaan Mintun syyskynsiä!
Syksyn lempparivärini kynsilakoissa ovat siis tumma tumma punainen, syvä tomaatinpunainen, viileä violetti, mustanpuhuva violetti sekä modernit klassikot musta ja hopea.
Gallup: Mikä on lempparikynsilakkasi tänä syksynä? Vai onko kynsien lakkaaminen mielestäsi turhaa puuhaa?

Labels: ,


Comments:
Itse en ole koskaan syttynyt sen kummemmin kynsien lakkaamiselle, sitten kun lakka alkaa halkeilemaan, se pitäisi jaksaa poistaa ja lakata uudestaan... Olen siis aika tylsä kynsilakkojen suhteen, ja käytänkin yleensä vain Dermosilin kirkasta aluslakkaa, ja siinä päällä todella haalean vaaleanpunaista kynsilakkaa. Jos lakka halkeilee, niin väri on sen verran neutraali ettei tule kauheaa paniikkia poistamisen suhteen :)
 
Tumman violetti, lähes musta, OPI:n Lincoln Park At Midnight on minun syksysuosikkini. Myös mustaa tulee luultavasti käytettyä paljon ja paloauton punaisen lakan haluaisin ehdottomasti
 
Itse rakastan tumman punaista kynsilakkaa, mutta neonpinkki on myös hauska piriste. Tällä hetkellä on tosin siistit, läpinäkyvällä kynsilakalla lakatut kynnet :)
 
Itse ajattelin käyttää tummaa violettia ja ehkä tumman punaista. Saa nähdä...riippuu myös hieman millä tuulella olen ja jos aika riittää kynsien lakkaamiseen. Sillä jos haluaa hyvän lopputuloksen niin pitää olla kärsivällisyyttä ja aikaa.
 
nyt on sellanen maybelline forever strong pro ja sävy black is balck. mutta en vain oikeen osaa lakata sillä, ei levity tasaisesti :D
 
Olen vasta hiljattain oppinut pitämään kynsien lakkauksesta. Ostan liki poikkeuksetta Mavalan lakkoja, sillä ne putelit ovat mukavan pieniä ja kukkaroystävällisiä. Luulen, että syksyllä tulen kuluttamaan paljon Mavalan Parisia, Las Vegasia ja Bordeaux'ta.
 
Kara: vaalea lakka on tosiaan siitä hyvä, ettei sen kanssa tarvitse olla niin älyttömän tarkka.

Purple: Olen kuullut paljon hyvää OPIn lakoista, mutta en ole vielä koskaan itse kokeillut - pitäisi varmaan. Lincoln Park At Midnight kuullostaakin jo ihan upealta väriltä!

S: Käytin kanssa paljon neonpinkkiä kesällä ja hyvinhän se toimii syksyn sävyjenkin kanssa.

Äppelblom: Tummalla lakalla lakkaaminen vie tosiaan enemmän aikaa kuin vaalealla, kun jokaikinen virhe näkyy ihan yliselvästi.

Ai: Maybellinen lakkoja en olekaan kokeillut. Mustalla lakalla siististi lakkaaminen on kyllä tosiaan aika hankalaa...
 
Sanna: Mulla on kanssa hyllyssä pullo Mavalan Las Vegasia. Mavalan lakat on hinta-laatu-koko suhteeltaan ihan optimaalisia muutenkin.
 
Lakkaisin jos ehtisin ja viitsisin. Sen verran peruslaiska olen, että koen puuhan jotenkin ylimääräiseksi ja koko ajan kuitenkin saisi vahtia, joko pitää korjailla tai uusia pakkeli, kuten kara sanoi. Töissänikään ei lakkoja saisi hygieniasyistä käyttää. Samoista väreistä kyllä pidän, kuin esittelemäsi syysvärit, lisäksi kuparin sävyt ja muut lämpimät metalliset ruskeat miellyttävät.
 
mavalan new delhi on tällä hetkellä suosikkini. mustasta tykkään myös, vaikka se onkin jo vähän menneen talven lumia (:
 
Käytän itseliimautuvia tekokynsiä. Kliks-kloks - ja ranskalainen manikyyri valmis!
 
Oma suosikkini syksyllä on Estee Lauderin Velvet rouge, ihanan syvänpunainen sävy. Arkisin tulee myös käytettyä Body Shopin vaaleaa Violet cloud'ia, joka pysyy hyvin ja on helppo levittää.

Mitä muuten ko. lakka maksoi Åhlensilla? Pitäisi varmaan tutustua paremmin Blush'iinkin, mutta ei ainakaan vielä ole tullut sitä tehtyä. Mainitsit(?) joskus aikaisemmin ruotsalaisen(?) merkin, jonka lakat ovat hyviä ja edullisia, oliko merkki Depend tms? Mistä sitä saa?
 
Tuike: Itselläni on vähän sama juttu - aina ei jaksa/viitsi/ehdi lakata kynsiä ja menee pitkiä aikoja ilman lakkaa, mutta nyt on tällainen innostusvaihe menossa. :-)

Maumm: Eikös New Delhi ole se Mavalan tumma violetti? Se on kanssa tosi kiva. Ja kyllä, tykkään myös edelleen mustista kynsistä, vaikka kuuminta hottia ne olivatkin viime syksynä.

Anonymous: Pysyykö sellaiset tosiaan paikallaan? Muistaakseni kokeilin kerran joskus ziljoona vuotta sitten ja totesin, että ei niistä ole ihan oikeaan käyttöön.

Hely: Essie maksaa Åhlénsilla 110,- kr ja saman Blushissa. Depend on tosiaan edullinen ruotsalainen lakkamerkki, pikkupullot maksavat vain 25,- kr. Sitä myy ainakin Åhléns ja Kicks.
 
Voisiko joku ystävällisesti kertoa, mika on vialla. Yritin tIlata Blush-nettikaupan kautta mm. kyseistä kynsilakkaa, mutta maksaessa korttinumeroa ei hyväksytty.. (visa electron) ?? onko joku törmännyt vastaavaan ongelmaan?
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?