Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Laatumuotia edullisesti

Saturday, July 07, 2007

Laatumuotia edullisesti

Erinomainen vinkki kaikille shoppailunhaluisille Tukholman kävijöille: vähän kaupungin pohjoispuolella on Stockholm Quality Outlet -niminen kauppakeskus/ostosalue, jossa myydään merkkivaatteita huomattavasti keskustan hintoja edullisemmin. Yleensä tuotteet ovat 30% - 60% normaalihinnoista, mutta usein - kuten esimerkiksi juuri nyt - suurin osa putiikeista antaa lisäalea vielä 40% outlet-hinnoista.

Quality Outletista löytyy putiikit mm. seuraavilta merkeiltä: Whyred, Nike, Filippa K., Peak Performance, Vagabond, Björn Borg, Sand, Mexx, Fornarina, J. Lindeberg, In Wear ja noin ziljoonalta muulta. Alueella on noin 60 putiikkia, joissa pääasiassa myydään muotia, mutta myös optikko sekä urheiluvaatteita, lastenvaatteita, astioita (mm. Rörstrand) ja sisustustekstiilejä (Linum) myyviä putiikkeja löytyy.


Tavara on periaatteessa priimaa - eli mitään perinteisien tehtaanmyymälöiden tekovikaisia susikappaleita tangoilta ei löydy, paitsi silloin, kun siitä erikseen mainitaan (andra sortering...). Sen sijaan harvemmin voi tehdä löytöjä juuri tämän sesongin mallistoista, mutta klassikoiden kohdalla se tuskin paljon haittaakaan. Peetu tosin löysi Whyrediltä aivan ihanan suloisen tummansinisen valkopilkullisen t-paidan (kuva alla), jossa on hauska näyttävä leikkaus selässä 200 kruunulla. Olin katsellut tismalleen samaa t-paitaa NK:n alessa 600,- miinus 30%.

Mintun suosikkiputiikkeja on aika vähän aikaa sitten avattu Whyred, J. Lindberg, Vagabond, Acne Jeans, Filippa K. sekä outletin uusin tulokas Nike. Varsinkin Filippa K.:n vaatteet ovat niin simppeleitä ja ajattomia, että on tarpeetonta ja usein mahdotontakin määritellä, minkä sesongin vaatteista on kyse.


Kuva: J.Lindebergiltä "future sports" satiinitakki, makee ruutupaita, jossa on neonpinkkejä yksityiskohtia ja henkseleillä varustetut farkkushortsit.

Kuva: Putiikilla, jonka nimi on "Brands" tai jotain muuta yhtä nerokasta, on valikoimissaan kiinnostavia merkkejä, kuten: Fred Perry, WeSC, Guess, Levi's jne. Vaatteiden lisäksi myös kenkiä (pääasiassa tennareita) ja laukkuja.

Tämän päivän saaliina oli pääasiassa työvaatteita (= fiksun näköisiä kauluspaitoja business-käyttöön) miehelle, mutta jotain kivaakin tuli hankittua. Niinkuin esimerkiksi tuo Peetun t-paita ja Mintulle musta kauluspaita Whyrediltä. Kauluspaidan jujuna on kirkkaanpunainen piilonapituslista. Materiaali on himmeästi hohtavaa 100% puuvillasatiinia.


Kuva: tästä tulee ihan varmasti Mintun syksyn ykköshittipaita - sen tuntee jo nyt!


Stockholm Quality Outlettiin on jonkun verran matkaa keskustasta, mutta julkisilla liikennevälineillä sinne pääsee tosi kätevästi ja aika nopeasti. T-Centralenista kun ottaa pendelin (pendeltåg) eli paikallisjunan kohti Bålstaa tai Kungsängeniä (kumpi tahansa käy!) ja hyppää pois asemalla, jonka nimi on Jakobsberg. Jakobsbergin asemalta menee bussi 567 suoraan outletin portille.

(Ai miten mahtavan synkkä ja sateinen kuva... No, tällasta täällä tänään oli!)
Tässä vielä omalla autolla liikkuvia varten kartta
ja Stockholm Quality Outletin aluekartta

Labels: ,


Comments:
Aivan helmi paikka!Kannattaa ehdottomasti vierailla. Tulee käytyä siellä aika usein ja aina visa vinkuu..:)
 
Lily: Tuntuu tosiaan älyttömältä maksaa normaalihintoja peruskamasta, kun tuolta saa "kaikkea" murto-osalla siitä...
 
"Mies" kiittää shoppauskonsultoinnista, ja lisää että Barkarbyn Outlet:tiin pääsee keskustasta myös omalla pikavuorobussilla, koska ko bussi purki juuri lastiansa oven edessä kun saavuimme paikalle. Yritin googlata lisätietoja mut ei löytynyt, ehkä en vaan osaa. joku fiksumpi voinee valistaa? Muistaakseni myös IKEA:an (joka on 300 metrin päässä Outletista) tulee kaupungista omat suorat bussivuorot.
 
OI, kiitoksia erittäin paljon tästä vinkistä! kuulostaa erittäin paljon käymisen (ja paksun lompakon) arvoiselta paikalta :)
 
Kimmo: Ollos hyvä vaan! :)

Outletin oma kuljetus Sergelin torilta oli valitettavasti vain ajalla 3. - 7.7. - ilmeisesti joku alen starttikampanja tms. Ikea ei myöskään enää kuljeta ilmaiseksi Barkabyn Ikeaan vaan vain Kungens Kurvaan... elikkä, jollei ole omaa autoa (p-paikat on ilmaisia ja niitä on paljon!), julkiset on hyvä ja helppo vaihtoehto!

S: paikka on tosiaan visiitin arvoinen! Ihan ilmaista ei sielläkään ole - siis ei mitään kirpparihintoja - mutta normaaleilla H&M hinnoilla saa hankittua varsin mukavaa merkkikamaa...
 
Wuhuu, viikon päästä olenkin Ruotsiin tulossa :) Saisikos ihan tarkan osoitteen, että voi navigaattoriin näppäillä? Tai kyllä varmaan saan sen itsekin jostain kaivettua :) Myydäänkö siellä muuten myös miesten vaatteita?
 
Salla: Outletin osoite on (kotisivujen mukaan..):

Stockholm Quality Outlet
Majorsvägen 2-4
177 10 Järfälla

Ja kyllä - siellä on paljon miesten vaatteita. J. Lindeberg, Acne, Whyred, Mexx, Filippa K. - kaikilla on miesten vaatteita. Sitten siellä on yksi putiikki, jossa on pukuja ja Shirt Factory jne. Varmaan melkein kaikissa putiikeissa on miesten vaatteita, nyt kun tarkemmin mietin..

Tervetuloa Tukholmaan!! :D
 
Jeps tuolla on tullut käytyä kerran muutama vuosi sitten, en tosin löytänyt silloin muistaakseni mitään ostettavaa. =/ Ainakaan silloin ei näkynyt pahemmin "mun tyylisiä" vaatteita vaan enemmänkin sellasta tosi klassista linjaa mutta ehkäpä mesta on monipuolistunut sittemmin..? :)
Lähistön Ikea oli myös mukava löytö, rentouttavaa vaihtelua Kungens Kurvan Ikealle joka on niin jäätävän iso.. ;)
 
Desthea: Onhan sinne tullut viimeaikoina uusia putiikkeja, mutta kyllä mestan parasta antia on edelleen kaikki "peruskama". Ja kunnon outlet-tyyliin parhaimmat löydöt tekevät ne, jotka ovat kokoa XS tai XL...
 
Eli noin kokoa l(n.40) löytyy jotain? Onko sielä nuorille noin 16-20 vuotiaille mitään vai vähän vanhemmalle vai? Ja saako vaatteita noin 15-40euron kappalehintaan vai pitääkö maksaa noin 100e/tuote? Kiitos:)
 
Hei

Osaako joku sanoa miten tänne on helpointa päästä Siljan terminaalista?
paljonko mahdollisesti maksaa taksi?
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?