Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

My Style

Monday, June 11, 2007

My Style

Tartuin PreciousGirlin esittämään haasteeseen. Eli esittelyssä Mintun kesägarderobin tukipilarit:

Farkut/housut: Harmaat Cheap Monday –pillifarkut ovat olleet koko kevään tosi kovassa käytössä. Nyt etsiskelen kunnon lökäfarkkuja á la Gwen Stefani. Shortseja olen hinkunut jo vaikka kuinka pitkään (ja tsekkaillut muiden muotibloggarien hankintoja..). Hankintalistalla lyhyet valkoiset ”fiksut” shortsit Zarasta ja korkeavyötäröiset farkkushortsit - todennäköisesti päädyn TopShopin malliin.

Mekot: No se punainen American Apparel –mekko on täällä ollutkin jo esittelyssä ja sitä tulen käyttämään tosi paljon koko kesän. Pari paitamekkoa (haalean vaaleanpunainen pellavamekko Jackpotista ja toinen farkkukankainen) käyvät hyvin, kun pitää näyttää vähän siistimmältä. Syvän violettia mekkoa olen saalistanut jo pitkään ja nyt huhu kertoo, että Sisleyltä voisi löytyä sopiva...

Hameet: Hamevaihe ei ole Mintulla oikein vielä lähtenyt käyntiin. AA-mekko (kiva lyhennys... haha) tosin on toiminut jo monta kertaa korkeavyötäröisenä hameenakin ja farkkuhameen kaivoin esiin pitkästä aikaa. Syksyksi toivoisin mustaa korkeavyötäröistä kynähametta...

Takit: Hilfigerin lyhyt, vähän kipparitakin mallinen trenssi on ollut perustakki tämänkin kevään... Himotuslistalla bomber-jacketin mallinen satiinitakki (mieluiten J. Lindbergin ihanuus - kuvassa). Odottelen myös mielihyvin ennustettua pikkutakin paluuta!

Kengät: Mustat lakeriballerinat, valkoiset ballerinat, matalia ja korkeita sandaaleja, iloisia värejä, valkoiset Pumat... Pitäsikin pitää joka-päivä-eri-kengät-viikko, että tulisi käytettyä edes osaa kenkävarastosta! Valikoimista puuttuu oikeastaan metallivärit. Pitäisköhän tehdä asialle jotain. ;)

Neuleet: Neuleet tuntuu jotenkin niin ei-kesältä. Mutta takin korvikkeena tietty perus preppy-neuleet on ihan ok.

Laukut: Kesällä toivottavasti vain rantalaukku on käytössä... Mintun laukkuvalikoima on kyllä aika tylsä: treenikassi, tietokonelaukku ja siinähän ne sitten olikin. Biletarpeisiin on ihana hopea clutch, tummanpunainen kova clutch ja musta Madonna. Ostoslistalla merkkilaukku – mielellään tosi kallis! (haha)

Paidat/topit: Printtipaitoja ja iloisia värejä. Niitä ei kyllä ei tarvitse onneksi lisää. Syksyllä voisi toimia ihana solmuvärjätty herkku 90-luvun alun malliin..

Päähine: Jaa-a. Ehkä joku huivi joskus ja lippis juostessa, mutta muuten ei kyllä iske...

Uima-asu: Italiasta jo joku vuosi sitten ostetut valkoiset Guru-biksut on vieläkin Mintun lempparit. Ostoslistalla Stella McCartneyn Adidakselle suunnittelemat kokouikkarit.

Korut: Rannekoruja!! Kultaisia renkaita, leveitä muovisia kaikissa mahdollisissa väreissä. Kimalteleva omppu-riipus ja Hello Kitty -kello kitschin nälkään. Ostoslistalla on isoista muovihelmistä tehty musta kaulakoru.

Labels: ,


Comments:
hei haluisin kysyy sellasta että missä siellä ruotsissa on paras hm? missä on paras valikoima? onko souk:issa oleva hyvä?
 
Heips anonymous! Soukissa ei ole ollenkaan HM:ää. Isoin (ja laajin valikoima) on Hamngatanilla NK:n vieressä. Soukia suunnilleen vastapäätä on HM, josta löytyy isoin valikoima HM Trend -mallistoa ja kulmittain Åhlensin kanssa on yksi, jossa on laajimmat valikoimat HM:n nuoriso-linjaa.
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?