Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Kate Moss <3 <3 TopShop

Wednesday, May 16, 2007

Kate Moss <3 <3 TopShop

Kate Mossin TopShop -mallisto saapui siis tänään Tukholmaan - kaksi viikkoa sen jälkeen, kun suuri lanseerauspäivä oli Lontoossa. Olin tällä kertaa ihan ajoissa ovenkahvassa kiinni – eli jo puoli kymmeneltä, kun ovet avattiin kymmeneltä. Päätin etten edes yritä laittaa piilareita päähän, ettei käy niinkuin silloin kerran. Paikalla oli jonkun verran innokkaita jonottajia, mutta mistään kaaokseen viittaavasta oli turha puhuakaan.

Vertailun vuoksi hässäkkää Oxford Streetillä:



ja tänään puoli kymmeneltä Drottninggatanilla:


Valikoima oli Mintulle vähän pettymys. Olin vakaasti päättänyt kartuttaa business-kelpoista garderobiani staileilla liituraita-chinoilla ja koska kesäksi ei nyt ole tiedossa mitään erityisiä kekkereitä olisi tämä mekko toiminut hyvin pikkubileasusteena. Itseasiassa aikaisemmin esittelemästäni suosikkilistasta vain mustaa kasarihenkistä wet-look mekkoa oli tarjolla. Ja se oli kyllä livenä vähän too much...

Tarjolla ei ollut myöskään sitä oikein nättiä valkoista epäsymmetristä mekkoa, jota moni on haikaillut lakkiaisasuksi, eikä sifonkimekkoja, joista on vilahdellut kuvia ainakin keltaisena ja tummansinisenä.

Ihan tyhjin käsin ei Mintun kuitenkaan tarvinnut lähteä kotiin... Tällaista mukavaa löytyi:

Printti t-paita ihanan pehmeää puuvillaa, mutta aika ohut. En ole varma pidänkö tämän. Toisaalta se tuntuu monikäyttöiseltä, mutta toisaalta vähän tylsältä... Ja tummanharmaa paljeteilla koristeltu t-paita harmaitten Cheap Monday –farkkujen kaveriksi.
Hinta euroissa noin: 48 €/paita (kaikki t-paidat oli saman hintaisia)
Kolikkoliivi... Tosi heräteostos! Jokin ääni Mintun päässä sanoi, että just tällasiahan on näkynyt silleen ”bubbling under” –tyylisesti varteenotettavien trendsettereiden päällä... Hinta euroissa noin: 80 €. Ja monikäyttöiset kuparin/pronssin väristä nahkaa olevat gladiaattori-sandaalit. Hinta euroissa noin: 64 €


Ja lopuksi vielä valkoinen, aivan ihanasti pikkuisen kullanhohtoinen mekko. Ehkä olen sitten ylipukeutunut terassilla, mutta en aio piitata. Painijanselkä on tosi nam... etenkin sitten, kun on saanut vähän väriä nahkaansa! (tässä on kuva vain takaa, koska en ehtinyt hankkia mekon alle sopivia liivejä... hihi!)
Hinta euroissa noin: 107 €
Mitään ihan ilmaisia Kate Mossin kuteet eivät todellakaan ole, mutta laatu on ihan ok (mitä nyt paljetit sun muut tuntuvat vähän hölliltä) ja tyyli kivasti katemossmainen. Monissa muotiblogeissa on valitettu, että mallisto on tylsä ja toistaa Kate Mossilla jo nähtyjä vaatteita, mutta käsittääkseni just se oli tarkoituskin!!

Kuva Oxford Streetiltä: style.popcrunch.com

Labels: ,


Comments:
Vilken fin klänning!!!! Och print-T shirten var mysig, och sandalerna.
De övriga två vet jag inte riktigt ;-)... Synd att Topshop inte finns i Finland, eller finns det i storstäderna????

hälsar B-M
 
B-M: Jag tror inte att TopShop finns i Finland - sorry!
 
Tuo kolikkoliivi on jotenkin niin ihana. :) Ihania myös muut, etenkin hyvännäköiset gladiaattori sandaalit. Aika kalliita kylläkin. Ei ihan minun kukkarolleni sopivia (siis nuo kaikki yhteensä laskettuina)
 
Voin ostaa ton kolikkoliivin heti, kun kyllästyt siihen :)
 
Salla: Kiva kuulla, että muutkin tykkää kolikkoliivistä!! On mulla kyllä vähän morkkis, kun meni niin paljon rahaa. Varsinkin tuo mekko on vähän turha, kun tiedossa ei ole mitään juhlia. Malli on kuitenkin suht ajaton...

Jenna: Hyvä tietää!! :)
 
Ooh, kolikkoliivi ja painijaselkämekko ovat tosiaan makeita. Voisin haluta itselleni samanlaiset heti! :)
 
Tosi hyvä saalis, t-paidatkin hyvännäköisiä! Millaisia liivejä muuten ajattelit mekon alle? Itsellä vähän ongelmaa vastaavanmallisen vaatekappaleen kanssa...
 
Kaikki näyttävät hyviltä ostoksilta! Eikä mitään morkkiksia, mekko vaikuttaisi todellakin olevan ajaton, eli toivottavasti käytät sitä vielä kymmenenkin vuoden päästä :).
 
J. Sanna & Kiki: Kiitos kannustuksesta! :) Olen oikeastaan vähän huono tekemään heräteostoksia - mielummin suunnittelen etukäteen, ettei tule tehtyä hölmöjä hankintoja. Mutta näihin olen kyllä tosi tyytyväinen!

Sanna: Toivoisin löytäväni sellaiset liivit, joissa on silikoniolkaimet, jotka saa laitettua halterneck-asentoon ja "hääpuku"-kiinnitys selässä (henkselit kiertyvät kahteen kertaan vartalon ympäri), joka menee tarpeeksi alas, ettei henkselit näy takaa kädenteistä. Mulla on itseasiassa juuri sellaiset liivit, ostettu pari vuotta sitten Marks & Spenceriltä, mutta ne on valitettavasti mustat - eli eivät käy ihan vaalean puvun alle... Suomessahan Stocka myy Marks & Spenceriä, mutta täällä ei kukaan. :(
 
Tuossa kolikkoliivissä on sitä jotain.. <3 Harmi kun Topshop ei ole suomessa :(
 
hei oon tulossa ruotsiin kesäkuussa nii ihan sellanen kysymys että missä siellä on topshop? tuun laivalla <: ois kiva päästä topshopiin kun en ole sieltä koskaan ostanut mitään.
 
Anonymous: Tukholmassa on kaksi TopShopia. Toinen on Galleriassa Hamngatanilla (kulmittain NK:ta vastapäätä) ja toinen uudessa SOUK-ostoskeskuksessa Drottningatanilla korttelin verran Åhlénsilta Hötorgetille päin.
 
Tuota luonnonvalkoista printti t-paitaa sovittelin Tukholman reissullani, oh se oli ihana. Harmi ettei ollut tarpeeksi rahaa mukana, en tajunnut että siellä on helatorstaina kaupat auki!:o
 
Liivi on tosi hieno! Kaikki kimaltava vetoaa muhun :D...ja sandaalit myös tyylikkäät.
 
oioi liivi on ihana! täällä myös joku joka tarjoutuu ostamaan sen jos alat katua sen ostamista ;) mekko näyttää myös kivalta. ovatko nuo kaikki ostamasi siis mossin mallistoa?
 
Preciousgirl: joo kaikki on Mossin mallistosta...
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?