Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Dagens Media –mingel

Wednesday, May 09, 2007

Dagens Media –mingel

Kyllä on selvästi nousukausi meneillään. Sellaista kuhinaa kuin eilen markkinointi ja mainosalan lehden Dagens Median tapaamisessa Scandic Hotel Anglaisin aulabaarissa Stureplanilla ei talouden alamäessä nähdä!

Kuulin mielenkiintoisen uutisen: H&M lanseeraa virtuaalivaatemalliston! Kaikkien (ei-tappo-kategorian) tietsapelien äiti Sims 2 saa ensimmäisen lisäosan, jonka teemana on muoti. Muotivaatteiden ja asusteiden lisäksi pelaaja voi perustaa oman H&M –putiikin. Cool! (Lisää: H&M säljer kläder i Sims 2 )

Bongasin myös Fatalen ihanat muotibloggaritytöt minglaamassa, mutta heitä haastateltiin ja valokuvattiin niin ahkerasti, että en päässyt henkilökohtaisesti fanittamaan. Kysyin Dagens Median edustajalta, josko lehdellä on näppinsä pelissä Fatalen lanseerauksessa, mutta hänen mukaansa kuulemma ei.

Mintun ottamia valokuvia tilaisuudesta ei valitettavasti nähdä, sillä joku j**la idiot pölli mun kameran vappuna! Alkoholilla ei vapusta huolimatta ollut osuutta asiaan (ainakaan Mintun kohdalla), sillä olin töissä koko illan...

Kuvat: dagensmedia.se

Labels:


Comments:
Pitää näin suurena Sims-fanina vähän viilata pilkkua, tuo Simsin H&M on kamasetti, ei varsinainen lisäosa. :)
 
WNB: Thänks! Itse olen vain pelaillut jonkin verran, joten pilkkujen viilaaminen on oikein tervetullutta!
 
Hm, tyhmät varkaat!
Multakin vietiin pyörä.
 
Via: Kiitos myötätunnosta! Tuntuu tosi inhalta, että joku on käynyt penkomassa mun reppuani! Onneksi lompakko oli takin taskussa...
 
Hejsan! Jag hittade din blogg och blev väldigt smickrad av inlägget :) (jag tror i alla fall att det var positivt) men jag länkade ditt inlägg och skrev en lustig text om det, hoppas att det är okej, annars är det bara att säga till så tar jag bort det!
 
Hanna: Jodå! Det är bara jättesmickrande att bli nämnd på din blogg!
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?