Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Uudet urheiluliivit

Thursday, April 26, 2007

Uudet urheiluliivit

Luin elleistä jutun urheiluliiveistä ja inspiroiduin tutkailemaan omiani – noin ziljoona vuotta sitten ostettuja. Totesin, että nyt on korkea aika hankkia uudet.

Inspiroiduin sikäli tehokkaasti varsinkin Shock Absorberin sporttiliivitestistä, että kauppaan marssiessani olin jo päättänyt hankkia nimenomaan Shock Absorberit. (Minttu on näköjään aika helppo pala markkinointiosastoille...)

Stadiumin erittäin ystävällinen myyjä esitteli erilaisia liivimalleja ja kyseli treenauksestani. En tohtinut retostella, että treenaan maratonille, mutta sanoin kyllä painokkaasti, että juoksen p a l j o n. Myyjä sanoi, että hänen mielestään Casallin uusi malli on ehdottomasti paras. Testasin eri malleja pukukopissa ellien ohjeiden mukaisesti – eli hyppimällä ja pomppimalla, enkä vain tavalliseen tapaan peiliin toljottamalla. Mahtoi olla muilla asiakkailla hauskaa, jos sattuivat näkemään... Stadiumin pukukokppien oranssit vahakangasverhot kun ei peitä muuta kuin sen kaikkein kriittisimmän kohdan.

Päädyin sitten lopulta myyjä suosittelemiin Casallin urheiluliiveihin. Vielä en ole ehtinyt testata niitä tosi toimissa, mutta huomenna on ohjelmassa 15 km lenkki, ja sen jälkeen voin kertoa ensimmäiset käyttökommentit.



Ostin lisäksi Puman valkoisen military-mallisen lippiksen juoksulippikseksi. (Huomenna en taida mennä kaupungille ollenkaan... )


Labels: ,


Comments: Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?