Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Perjantaishoppailua ja ruotsalaisia tyyli-ikoneita

Friday, April 20, 2007

Perjantaishoppailua ja ruotsalaisia tyyli-ikoneita

Räntäsateisen perjantain kunniaksi päätin piristää itseäni pienellä kevytshoppailulla. Mitään kovin ihmeellistä ei tarttunut mukaan – mitä nyt pikkuisen varusteita huomisia bileitä varten.

Indiskasta löyty kivat ohuet hopealegginssit. Ne on päällä hiukan maltillisemmat kuin ne ihanat peilikiiltävät American Apparellin legginssit, joista Minttu on sauhunnut ainakin joidenkin muotiblogien kommenttipalstoilla... Vähän siis maitosin tässä kohtaa. En osannut kuitenkaan päättää haluanko esiintyä huomenna hopeakinttuisena, joten ostin varmuuden vuoksi myös Dimin tosi södet pilkulliset stay upit.



Legginssit/Indiska 149,-
Stay upit/Åhléns 159,-
Kaulakoru/Wedins alekoppa 10,-
Blondé de Blonde muotovaahto/Rusta (paikallinen ”Löytöliiteri”) 29,-

Yhteensä ostokset euroissa: 37 €

Perjantain kunniaksi vielä pieni viihdepläjäys! Sahara Hotnights (kuvassa) on übercool rockbändi, jonka kaikki jäsenet myös pukeutuvat erittäin tyylitietoisesti (ruotsalaisista tyyli-ikoneista puheen ollen…) ja kiinnostavasti. On varmasti osittain Sahara Hotnightsin ansiota, että esim. Minimarket on noussut suuremman yleisön tietoisuuteen.

Tässä Sahara Hotnightsin tuorein sinkku ”Cheek to Cheek” live-esityksenä Grammisgalassa viime tammikuussa:

Labels: ,


Comments:
oh no tuo musiikki ainaki ihan p:stä....
 
Tyylikkäitä tytöt kyllä lavalla ovat, mutta musiikillinen anti jää heikoksi. Taitavat porskuttaa enemmän ulkonäöllään eteenpäin. Tai sitten heillä on varastossa huomattavasti parempia biisejä joista olen autuaan tietämätön.

Kiva blogi sulla kuiteskin :) Kiinnostavaa seurailla, miltä lännessä näyttää.
 
Mun täytyy kyllä tunnustaa, että seuraan aika vähän musiikkia. lähinnä kuuntelen radioo autoa ajaessa ja silloin yleensä NRJ:tä.

Sahara Hotnights on ollut esillä jo aika monta kertaa eri muotipalstoilla juuri sen takia, että pukeutuvat persoonallisesti ja trendikkäästi. Esim. yhdistelmä (näkyy valokuvassa) kukikas silkkipaita ja rock attitude on aika raikas ja vähän uudenlainen.
 
Tämä biisi on aika yllättävää kamaa Hotnightsilta. Olen kuunnellut aikaisempia levyjä ja siellä ollaan huomattavasti enemmän rock The Donnas'in tyyliin kuin tässä. Mutta eipä se haittaa, kappale on jotenkin ihanan kaihoisa... Ja tytöt ovat tyylikkäitä. Varsinkin Ruotsin opiskelijapiireissä kyseinen rock-tyyli on aika suosittua.
 
Toi sama biisi Cheek to cheek on levyltä kuunneltuna oikeastaan aika pop - eikä edes sen vertaa rock, mitä tuo live-esitys. En kyllä ole kuullut muuten tuota uutta levyä.

Rock tyyli on kyllä täällä tosi suosittu varsinkin yliopistolla, mutta muutenkin. Toimistoporukkakin on mielellään sillain hillitysti vähän rock varsinkin luovemmilla aloilla ja it-bisneksessä...
 
Tiesitko etta ainakin yksi tytoista on suomalainen?
Kylla vaan, kaivopuistolaisen porvariperheen tytar ja hyvan ystavani pikkusisko.
Mukava nahda etta ovat saaneet 'jalkaa oven valiin'.. taalla jenkeissahan ei heista VIELA tiedeta mitaan.
 
Nytkun kavin tyttojen sivuilla, nayttikinn silta etta puhuin ns. taytta pashaa..
No, joskus vuosia sitten, ehka alkukokoonpanossa, han oli viela bandissa mukana.
Ihan kun silla nyt olisi jotain merkitysta...... ; )
 
Petra: no sitä sattuu! Ajattelinkin, että yleensä kaikista vähänkään julkisuuden henkilöstä kaivetaan suomalaiset sukujuuret esiin, mutta Sahara Hotnightsin kohdalla en ollut kuullut mitään sellaista.

Bändihän on jo tosiaan ollut aika kauan pytyssä, ettei olis mikään ihme, vaikka kokoonpano olisikin muuttunut jo monta kertaa..
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?