Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Kenkiä, kenkiä, kenkiä...

Thursday, March 15, 2007

Kenkiä, kenkiä, kenkiä...

Vinkki kaikille kenkäfriikeille: Livrustkammaressa (Tukholmassa) on parhaillaan kenkänäyttely, jossa voi ihmetellä sekä kuninkaallisten käyttämiä kenkiä punaisine korkoineen että tähtien, kuten Marilyn Monroe, Fred Astaire ja Greta Garbo kenkiä. Näyttelyn teema on aika osuvasti: Skor ger mer makt, flärd och magi (eli suunnilleen näin: Kengät lisäävät valtaa, koreutta ja magiikkaa). Livruskammare sijaitsee kuninkaanlinnan kupeessa Slottsbacken 3 - eli juuri sopivan lähellä, kun on pienen breikin tarpeessa kesken kiivaan shoppailupäivän!

Kuvassa yksityiskohta Kustaa III:n kruunajaissaappaista. Näyttely jatkuu 2.9.2007 asti. - eli vielä ehtii hyvin! Lisätietoja voi ladata pdf-esitteestä (på svenska...).

Poikkesin Hamngatanin Zarassa vietettyäni puoli päivää kyseisessä kenkänäyttelyssä ja tietäähän sen kuinka siinä kävi... Olin kyllä jo miettinytkin, että tarvitsisin kesäksi mustat sandaalit, jotka kävisivät ihan arkikäyttöön, mutta olisivat kuitenkin sopivat myös mahdolliseen bilekäyttöön. Tässä löytöni:

Olisi tosi kiva kuulla muidenkin kommentteja - ovatko sandaalit liian kinkyt vai ihanasti Chloén syksy/talvi 07/08 tyyliset??

Samalla reissulla poikkesin vielä Hamngatanin HM:lle ja törsäsin Organic Cotton -sarjan suloiseen (etenkin suloisen pehmeään) valkoiseen mekkoon/tunikaan parin suomalaisen muotiblogin innostamana. Terkkuja vaan Ellille ja Violalle!


Labels: , ,


Comments:
Upeat kengät! Ja sopivasti kinkyt. Sopivat hyvin piristämään esim. neutraalin trendin asua. Tuollainen pohja tekee myös jo mukavan lisän pituuteen, jos sattuisi vaikka tuntemaan alemmuudentunnetta! ;) Eikö Hotspot mahtanut juuri kirjoittaa että tuollainen pohja on uutta trendiä; ei siis tavallinen kiilakorko vaan semi-kilklack?
Tekisi itsekin mieli H&M:n ekopuuvillaa (ihan jo ekologisistakin syistä) mutta ovat taineet lähinnä päätyä pääkaupunkiseuduille... :(
 
Kiitos! Testailin sandaaleja erilaisten asujen kanssa ja ne tosiaan lisäävät ihanasti senttejä sääriin ja ovat itseasiassa aika 40-luku -henkiset (with a twist..), kun asustaa ne suht klassisilla vaatteilla.

Ekopuuvilla tuntuu tosiaan hyvältä myös ihan ekologisista syistä ja pidin tunikaa hintansa väärtinä, vaikka olikin vähän normaalia HM-hintatasoa kalliimpi. Monet mallit oli tosi söpöjä ja olisin varmasti sortunut shoppailemaan enemmänkin, jos budjetti olisi antanut myöten.
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?