Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Tapaus SOUK

Monday, October 05, 2009

Tapaus SOUK

Olen saanut paljon kyselyitä sekä meilillä että tänne blogiin liittyen SOUK-shoppailukeskuksen tilanteeseen. Totuus on lyhyesti ja ytimekkäästi se, että Drottingatanin huippu ostospaikka on tosiaan sulkenut ovensa. Ihan kokonaan. Eikä kenelläkään tunnu olevan pienintäkään hajua, mitä siihen on tulossa tämän jälkeen.

Sulkeminen oli ilmeisen suuri yllätys myös SOUKin putiikeille. Pistäydyin vain pari päivää ennen TopShopissa ja silloin kaikki myyjät olivat epätietoisia tulevatko vielä viikonloppuna töihin vai eivät. Eipä tarvinnut mennä.

Tällä hetkellä keskustan ainoa TopShop löytyy Gallerian-ostoskeskuksesta Hamngatanilta. Monkeja on aika monta, keskustan tuntumassa pyöriville varmaan Sergelgatanin putiikki on lähin. Beyond Retro on avannut uuden putiikin vähän pidemmällä Drottningatanilla. Siellä kannattaa ehdottomasti pistäytyä. Mukavat tilat ja hillittömästi kaikkea ihanaa kampetta!

Aika monia SOUKin pienempiä putiikkeja ei löydy enää ollenkaan keskustasta, mikä on tietty harmi, sillä lyhyellä reissulla harva jaksaa vaivautua Kista Galleriaan asti. Warehouse ja Oasis sentään majailevat edelleen Gallerianissa.

Labels: ,


Comments:
Voi harmi! Se oli yksi Tukholman lempikaupoistani!
 
Onpa todellakin harmillista! Siellä oli ihan paras Top Shop. :(
 
Cat: Samma här!

Anna-Maria: Joo, tuo Gallerianin TopShop ei ole läheskään yhtä iso tai "selkeä".
 
Voi Minttu, kertoisitko vielä, mitkä putiikit ovat nykyään vain Kistassa! Tulossa pidempi reissu, ja mahdollisuus käydä kauempanakin.
 
Voi kurjuus!
Vuosi sitten löytyi SOUK:ista NORR- niminen liike, ihania vaatteita hyvistä materiaaleista, seuraavalla visiitillä en putiikkia enää löytänyt.
Osaatko kertoa jotain liikkeestä/merkistä ja tietysti mistä firman vaatteita saa.

N
 
Anonymous: Södermalmilta Götgatanilta löytyy Norr.
http://www.brunogotgatsbacken.se/
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?