Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Vinkkejä viikoksi!

Monday, August 10, 2009

Vinkkejä viikoksi!

Tukholman muotiviikon kakkososa starttaa tänä iltana Café Operassa hulppeiden avajaisjuhlien merkeissä. Avajaisten järjestelyistä vastaa ensimmäistä kertaa likilegendaarinen tapahtumajärjestäjä Micael Bindefeld. Bindefeldin toimiston meriittilistalla on cooleimmat muotipartyt (mm. Elle gaala) ja suurimpien leffojen julkkikisia kuhisevat ensi-illat. Onneksi Nelly.comin mekot ovat täällä - helpottaa huomattavasti pukeutumisangstia!

Suurimpaan osaan muotiviikon tapahtumista vaaditaan henkilökohtainen kutsu ja halukkaita on yleensä järjestään enemmän kuin mitä sisään voidaan ottaa. Tällä viikolla on kuitenkin ihka ensimmäistä kertaa lukuisia tapahtumia, joihin myös yleisöllä on vapaa pääsy. Tässä muutamia kiinnostavimpia:
Lontoolaistunut tukholmalaiskaksikko Jojo&Malou esittelee kevätmallistonsa "Peace Out Miss World" Urban Outfittersin näyttelytilassa (toka kerros). Mallisto on nähtävänä 13. - 30.8. aukioloajat: 11.00 - 19.00.

Saga Lova -muotinäytöksen jatkobileisiin on myös kiinnostunut yleisö tervetullut! After Party ke 12.8. klo 20.00-02.00 Hornstulls Strand 4 (Södermalm), ilmainen sisäänpääsy!

Nike Sportswear Exhibition "The IAM1 Journey". Näyttely on avoinna päivittäin 15. - 23.8. klo 12.00-18.00, Studio, Åsögatan 115 (Södermalm).

Danish Design "Behind Fashion" - kaksi yleisölle avointa näytöstä, klo 16.30 ja 18.30, lauantaina 15.8. Café Operassa. liput Ticnet tai Lauritz.

Labels: ,


Comments:
ihana blogi, tykkään :-)
 
E: Mahtavan ihana kuulla, että tykkäät!! :)
 
ah, kiitos näistä ihanista vinkeistä! näitä tuleekin varmasti hyödynnettyä :) xx
 
Mari: Mahtavaa, jos tästä oli sulle hyötyä! :)
 
Kiitti näistä vinkeistä :) Pitää laittaa korvan taakse jos vaikka ehtisin piipahtaa. Huomenna lähtö enkä mitään oo suunnitellut, vähän poiminut sulta hyviä vinkkejä. Mutta toivon että jotain jää seuraavaankin kertaan ;) Edellisestä Tukholman visiitistä on niiiiiin hävettävän kauan että seuraava sais luvan tulla vähän pikemmin :)
 
Rva Herttainen: Niin, Tukholma on kuitenkin taas lähellä sinua!
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?