Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Seuraava stara - Nina Jarebrink

Wednesday, August 12, 2009

Seuraava stara - Nina Jarebrink

Nina Jarebrink on potentiaalinen seuraava suuri tähti ruotsalaisella - ja miksei ihan yhtä hyvin kansainväliselläkin - muotitaivaalla. Kävin eilen tsekkaamassa merkin ensi kevään malliston ja tyylikkäät, ajattomat, hyvälaatuiset ja kauniisti työstetyt asut tekivät vaikutuksen välittömästi.

Vaikka leikkaukset ovat varsin klassisia, on jokaisessa asussa jokin juju. Yleisilme on siis tyylikäs mutta sitä kuuluisaa twistiä löytyy tekemään kokonaisuudesta kiinnostavan.
Nina Jarebrinkin kenkiä ja laukkuja on runsain mitoin esillä tuoreimmassa Ruotsin Ellessä. Avittanee mukavasti matkalla menestykseen...

En oikeastaan tykkää elvistellä goodie bageistä saamilla kivuuksilla, mutta nyt on ihan pakko tehdä poikkeus! Kuolasin näyttelyssä mallien päällä olevia levein kultalaatoin koristeltuja vöitä. Ja mitä paljastuikaan lahjapussista!? Ihana leveä rannepanta tummaa violettia mokkanahkaa ja kiintopisteenä massiivinen kultalaatta!! Tämä tulee kasvamaan kiinni ranteeseeni! LUV!
Nina Jarebrinkiä myydään ympäri maailmaa ainakin Koreassa, Lontoossa, Oslossa, mutta Tukholmassa ei heillä ole yhtään jälleenmyyntipistettä. Merkin nettiputiikki onneksi toimittaa ihan minne vain!

Labels:


Comments:
uus "muotibloggari"
http://elma.vuodatus.net/
:D
 
Oi, ehkä pakko saada tuolta joku koru, niissä on mun ja mieheni nimikirjaimet. Lällyy!!!!! Superlällyy!!! :)
 
Aikas komea koru! Mutta miksi kaikki mallit on lasi kädessä (nettikaupankin etusivulla)?
 
This comment has been removed by the author.
 
Onko kukaan muu samaa mieltä siitä, että pussittavat housut eivät istu tai näytä kovin imartelevilta? (Varsinkaan lähikuvassa, jossa myös laukku)

Aika mieletön toi goody bagin ranneke! Tahtois myös...
 
Anonymous: Tervetuloa muotiblogisfääriin!

NinaV: Aika lällyy... mut mä mä myös ostaisin!!! :D

Tuike: Hmmm, pressinäytöksessä oli tosi älyttömän kuuma ja mallit seisoivat paikoillaan (mikä ei tosin selitä yhden mallin sampanja-lasia...), nettikaupan kuvista en kyllä tiedä..

Jalouse: Oon kyllä ihan eri mieltä sun kanssasi! Mun mielestäni juuri laskostellut housut näyttävät todella kauniilta ja naisellisilta melkein minkä mallisen kropan päällä tahansa. Sen sijaan tuollaiset ohuet, nuolevat ja laajasti levenevät puntit (mainitsemasi mallin vieressä) vaativat todella linjakkaan kropan näyttääkseen hyvältä mun mielestäni.
 
Yleisellä tasolla myös minä kokisin laskostetut housut paremmin jokanaisen vaatteena. Voihan olla, että livenä haarakin on näyttänyt paremmalta kuin näissä kuvissa. Näyttäisi meinaan tekevän viiksivetoa tonne haaran kohtaan?

Kaiken kaikkiaan pidän asuista, ja varsinkin asusteista kovasti!
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?