Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Pari vinkkiä muotinäytöksen järjestäjälle

Tuesday, August 18, 2009

Pari vinkkiä muotinäytöksen järjestäjälle

Oletko järkkäämässä muotinäytöstä tai vastaavaa häppeningiä? Hyvä tapahtuma vaatii paljon suunnittelua ja säätöä eikä näytös ole yleensä kustannuksiltaankaan ihan ilmainen. Valitettavasti muutamalla pikkujutulla voi lähestulkoon pilata muuten onnistuneen elämyksen. Tässä muutama vinkki, jotka kannattaa pistää mieleen....

Pysy aikataulussa!
Mikäli kutsussa on ilmoitettu, että tapahtuma alkaa esim. klo 15.00 ja itse näytös 15.30, ei ole okei, että varsinainen äksön alkaa vasta 16.30! Fäshion-maailmassa kiertää toki juttuja siitä, miten hurjan kauan jengi sai odotella viimeisimmän Marc Jacobsin näytöksen alkamista, mutta niin kauan, kun et ole Marc Jacobs, kannattaa pysyä aikataulussa. 5-10 minuutin myöhästyminen on toki ookoo, että ne viimeisetkin viimetipassa saapuvat tärkeät ihmiset ehtivät ängetä paikalleen front rowlle.

Useimmilla on sovittuna muitakin menoja ja näytöksen ylipitkä viivästyminen kertoo, että et kunnioita vieraiden aikaa. Eri asia on tietenkin bileet, joiden on tarkoituskin kestää koko illan.

Poista hintalaput yms. näytösvaatteista!
Näytöksessä on tarkoitus esitellä vaatteita siten kun ne olisivat oikeassa käytössä. Tuotemerkit ja hintalaput (!!) pitää ottaa pois tai piilottaa näkymättömiin.
Pienempänä Peetu kyllä piti hintalaput ja tuotemerkit roikkumassa vaatteissa ensimmäiseen pesuun asti. Kuulemma siitä kaikki tiesivät, että vaatteet ovat uusia. No, muotinäytöksessä lähdetään siitä olettamuksesta, että vaatteet ovat uusia - eikö?

Silitä vaatteet!

What were they thinking!?
Yllättävän pienetkin yksityiskohdat näkyvät catwalkilta päivänselvästi yleisölle ja siksi niihin tulisi kiinnittää huomiota. Ja vaatteiden silittämättä jättäminen ei ole pieni yksityiskohta! Ryppyisten vaatteiden katseleminen vie huomion pois kokonaisuudesta ja voi helposti pilata koko vaivalla kasatun näytöksen.

Labels: , ,


Comments:
kuins vanha olet? :)
 
Niin mikä ikäinen oot, ku kattoo noita blogimatka kuvia ni voisit olla noitten tyttöjen äiti! näytät niin vanhalta niitten vieressä. Ainaki 45, eiks jeah?
 
Tuo on erittäin hyvä huomio! On todella harmillist aettä tuollaiset "pienet" yksityiskohdat jäävät huomioimatta ja ne saattavat pilata koko muuten hienon kokonaisuuden. Mistä ihmsiet kuitenkin tapahtuman muistavat on valitettavasti usein juuri nämä pienet virheet jotka erottuvat harmittavasti lavalta.
 
Ei herranjumala, jos näkee vaivan järjestääkseen näytöksen saadakseen näkyvyyttä ja myydäkseen vaatteita - puhumattakaan siitä, että olisi vielä itse suunnitellut ja valmistuttanut ne - luulisi, että tulisi kiinnittäneeksi huomiota myös siihen millaisena ne arvosteltavaksi marssittaa.

D'oh!
 
Utelias: 30++ -haha! Oikea ikä löytyy kyllä mun profiilista. ;D

Anonymous: Voisin tosiaan olla tyttöjen äiti mieluusti! Ihan oikea ikä, horoskooppimerkki ja muutakin kiinnostavaa näkyy kyllä blogin profiilissa.

Kristina: Totta! Monet eivät ehkä tule ajatelleeksi, miten pienetkin asiat näkyvät niin selkeästi...

hon// issues: Niinpä.. kaikki tuo vaiva ja rahanmeno - ja sitten mokataan ihan pikkujutuissa...
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?