Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Day 2

Friday, August 14, 2009

Day 2

Bloggarireissulaiset painuivat juuri hetki sitten kotimatkalle. (No okei, aika pitkä hetki sitten, mutta yks oli unohtanut avaimet aamukiireessä kotiin ja sai odotella mm. rakeita paukuttavan ukkosmyrskyn ajan, että toisen työpäivä Gröna Lundissa päättyy...). Bloggarireissusta tulee varmasti vielä about ziljoona postausta, mutta tässä pieniä tuokiokuvia eilisillalta ja tämän päivän ohjelmasta.

Illallisella ravintola Kungsholmenissa.
MouMou ja melkein tytön mittainen pina colada.
Annalla riittää virtaa, vaikka päivä on ollut täynnä ohjelmaa.
Nadja toimi reissun epävirallisena päävalokuvaajana. Huomattavasti parempia ja laadukkaampia kuvia luvassa siis, kunhan saadaan kuvat Nadjan kamerasta...
Tiesittekö, että upea kauniisti punaiseen taittava sävy on ihan Jenni!:n oikea hiustenväri? No, nyt minäkin tiedän. Aika hyvin, että ensin melkein päivän ehdin miettiä, että onpas luonnollinen ihana sävy... tuollaisen voisin haluta itsekin. Selitys oli sitten se yksinkertaisin, mutta vaikein saavuttaa - sävy kun on oikeasti luonnollinen!

Tämän päivän ohjelmassa oli kierros nyt perusteellisen remonttinsa jo melkein valmiiksi saanessa PUB-tavaratalossa.
Tutustuimme myös vuosittain ympäri Tukholman keskustaa järjestettävään Kulturfestivalen -tapahtumaan.
Tänä vuonna kaupunkifestivaalin torstai-illan teemana oli ollut "Suomi" ja suomalaiset pääesiintyjät, Värttinä ja Apocalyptica, olivat kuulemma keränneet innostuneen ennätysyleisön huolimatta illalla alkaneesta käsittämättömästä rankkasateesta.

Good Bye...
Oli ihan pakko näpsäistä neidoista vielä yksi kuva ennenkuin päästin heidät laivaan. Ohjelmaan ei ollut merkitty käytännössä lainkaan aikaa shoppailua varten, mutta varsin näppärästi on näköjään käytetty ne muutamat pienet vapaahetket ainakin matkalaukkuihin mahtumattomien ostoskassien määrästä päätellen. Tehokasta, tehokasta!

Dagens
Kiitti MouMou/Moukku/Moksu (rakkaalla lapsella on monta nimeä...) kuvan ottamisesta!

Labels:


Comments:
MOKSU!:D<3 Digitytötkin omaksui sen heti. Taisi Magnus juosta ohi, kun tuossa PUB-kuvassa tiirailen ulos, krhm...;)
 
Hienoa, että reissunne sujui hyvin! Näytti olevan kauniit säätkin Tukholmassa :) Ite kaipailen outleteihin syksyn lähetessä, koskapa vanhat syysvaatteet ovat - no, vanhoja :) Pieni Barkarby-kierros piristäis kovin :) Take care!
 
(oon niin katkera, ettei Magnus osunut kuvaan)
 
Moksu: Hihi! Onneksi kuitenkin näit Magnusin!! :D

Johanna stadista: Juu, meillä oli tosi kivaa! Outlet olisi nyt kyllä paikallaan sopivasti ennen syyshankintoja...

Moksu: Olis pitänyt olla nopeampi!! :DD
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?