Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Kesähankintoja

Tuesday, June 23, 2009

Kesähankintoja

Kesäinen auringonpaiste ja helle on varmasti pehmittänyt pääni. Olen rakastunut täysillä väreihin - minä, jonka vaatekaappi tavallisesti pursuilee vain mustaa, valkoista ja harmaata...

MouMoun innoittamana ja akuutin kesähousutarpeen pakottamana ryhdyin selailemaan cooleja farkkuja tarjoavan Panic in Paradisen valikoimaa. Olin pikkuisen epävarma, josko nuo minulle sopivat. Vaikuttivat vähän teinimalleilta ja silleen. Erinomaisen palvelun jälkeen (pohdittiin mm. oikeaa kokoa ja mallia monen meilin voimalla) sain testattavakseni kauniin vaaleansiniset Nicollette zipperit. And this is lööööv!

Väri on tosiaan oikein kaunis kesätaivaan sininen. Ei liian räiskyvä vaan ihan just passeli. Vyötärölinja on pikkusen alempana kuin Cheap Mondayn farkuissa, mutta kuitenkin riittävän korkealla, että ysärivibat pysyvät sopivan kyynärmitan päässä. Puntit ovat sen verran pillit, että urheilulliset (köh ;D) pohkeeni eivät oikein tahdo mahtua, mutta uskon, että kangas antaa kyllä pikkuisen myöden käytössä.
En kuvittele hallinoivani mitään varsinaista farkku-arslea, mutta mielestäni Nicollettet istuvat oikein nätisti myös takaa...
Lahkeensuiden rouheat metallivetskarit antavat kivasti kesäistä, hiukan pinup-tyylistä vibaa! Aion pitää niitä juuri noin, eli muutaman sentin avattuna.
Huippuhyvät kesähousut siis! Tosin tällä hetkellä on niin jumalaisen ihanan kuumaa ja aurinkoista, että bikinit ovat ainoa oikea "päivänasu"!

Lisävinkkejä toimivaan kesägarderobiin voi lukea täältä: In Style with Minttu: TOP kesähankinnat

Labels:


Comments:
Aivan törkeen siistit farkut!!! Istuu täydellisesti ja noi vetskarit lahkeissa on tosi makeet. :)
 
Arvaapa onko tuo vetoketjumalli minulle jumalattoman pitkä.:( *sniff* Ne menevät rumasti myttyyn...
 
Istuu sulle täydellisesti,hyvä valinta !!!
 
Hyvältä näyttää, varsinkin takaa päin... ;)

Itselläkin tuli hankittua kesäksi Hugo Bossin Hugo -malliston vaaleansiniset pillit. Nyt vaan vielä pitäis löytää niiden kaveriksi täydelliset loafferit tai/ja gladiaattorisandaalit.
 
Näyttävät todella hyviltä - wow!
 
WOU. Kesäiset ja todella hyvännäköiset farkut!
 
Jenni: No eikö! Tosi kivat kesäfarkut! :)

MouMou: No voi sua pientä... Jos avaat ketjuja ja jätät ne sillen rokusti kengän päälle?? Eh?

Kirsi: Kiitti! :)

Juho: Thanks!! :) Loaferit onkin tekemässä todellista come backiä - tosin gladiaattorit voi olla näillä keleillä mukavammat.

MJ: Kiitti kauheesti! :)

Silver: THX! Oot ihana!!
 
Niitä joutuisi avaamaan aika reilusti!:D
 
Minkäs kokoiset tilasit? Ja mikä olis pohkeen ympärysmitta?

Ihan sillä vaan kun on itsellä aika vltavat pohkeet suhteutettuna muuhun kroppaan ja ikuinen ongelma pillien kanssa juurikin pohkeiden mahtumisen kanssa.

Tuntuu että niin monet mallit on tehty lurupohkeille, ja jos lihasta pohkeesta löytyy niin housujen pukeminen tyssää jo pohkeeseen.
 
Hyvältä näyttää, jälleen kerran! Minäkin olen monen monituista kertaa pohtinut tilaavani farkut Panic in Paradiselta, mutta sen oikean koon löytyminen epäilyttää.

Ovatko nuo ne farkut, joista nettisivuilla mainitaan "lyhyet pillit"? Saanko udella, kuinka pitkä olet? Olen itse nimittäin kokonaiset 152 senttiä pitkä, enkä haluaisi housuja, joissa on 30 senttiä ylimääräistä... sellaisia nimittäin tulee paljon kaupoissa vastaan.
 
MouMou: No voi!!!

Anonymous: Mun farkut on kokoa 27". Pohkeen ympärysmitta tuossa koossa on: 34 cm vähän polven alapuolelta mitattuna.

Vimps: Hmmm, nää on ne Zipperit, joita ei mun mielestäni niillä ole kuin yhdet valikoimissa. Olen 166 pitkä, joten voi olla, että just tuo vetskarimalli on sulle liian pitkä. Käy niinkuin MouMoulle... ;D
 
Joo, ovat nuo sinun farkkusi ne "lyhyet pillit", mutta luulen tosiaan, että minulle - lyhyelle ihmiselle! - ne eivät ole lyhyet vaan liian pitkät. Mutta ei voi mitään!
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?