Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Illan asu ja Singapore Sling

Wednesday, June 03, 2009

Illan asu ja Singapore Sling

Eka päivä Singaporessa on mennyt yhdessä hujauksessa. Rakastan 34 asteen lämpöä ja ilman paksua kosteutta. Ja että sitä pääsee tarvittaessa pakoon mihin tahansa ac:lla varustettuun tilaan - eli käytännössä kaikkialle sisätiloihin. Voisin myös helposti tottua siihen, että joku huolehtii ystävällisesti koko ajan, että onhan Ms Minnalla kaikki hyvin ja toivottelee good day madam...

Iltaohjelma on Rafflesin legendaarisessa Long Barissa. Asuna palvelee Italian lempparisetti Zaran mekko ja Bacin sandaalit. Miten mahtavaa, ettei tarvitse pohtia, mikä päällysvaate olisi vähiten tylsä mekon kanssa!


Ja tulihan se virallinen Singapore Sling maistettua! Kuvassa myös Suomen edustaja muotisuunnittelukilpailun puolella eli Tanja Sipilä.
Huomenna yritän ehtiä jossain välissä kuvailla hotellia ja sen ympäristöä ja ehkä jopa aikataulu antaa myöten pienelle lepohetkelle uima-altaalla... :)

See you later guys!!

Labels: ,


Comments:
Upea mekko! :)
 
Nuo kengät ovat ihan mielettömät! Mutta miten jaksat kävellä tuollaisissa koroissa...? Eikö päkiät ala huutaa armoa jo hetken jälkeen? Mulla ainakin käy niin.

Upean näköisenä olet taas ollut! Ja olen vain hieman kade tuosta 34 asteen lämmöstä. Turussa oli tänään varmaan jotain 14 (jos sitäkään) ja vettä satoi. :(
 
NooranElämää: Kiitti! Tykkään siitä itsekin kovasti, vaikka aluksi ajattelin, että mahtaakohan sitä tulla käytettyä, kun on niin räiskyvän värinen.

Anonymous: Lämpö on kyllä jotain niin ihanaa! Aamupäivisin täällä on näköjään aina trooppinen sade ja iltapäivällä paistaa. Sopii mulle hyvin!

Kyllähän yli 12 cm koroissa päkiät saavat vähän tietää huutia, mutta sekin on vähän tottumuskysymys... :)
 
Vieläkin noi kengät saavta iavan veretseisauttavan olon aikaiseksi!

Hyä ton mekon kanssa, jonka hankintaa luulin sinulle tilapäiseksi mielenhäiriöksi, kun se ei istunut kalvakkaan kevättalven milikuvituksenpuutteeseen päässäni mitenkään minnekään.

Kivan näköstä! Ja baari on mitä paras. hyvä että toi kuva on otettu ennen drinkin juomista, se on nimittäin tosi tuhtiä kamaa.


Pääsetköhän/ehditköhän mall-kierroksille?

UU

hesassa +10.5 ja sataa ja on annettu tuulivaroitus koko maahan
 
UU: Mekko oli tosiaan jo kolmatta kertaa päällä, joten yllättävän paljon sille on tullut käyttöä, vaikka itsekin vähän epäilin.

Singapore Sling on tosiaan tuhtia tavaraa... ;DD
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?