Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Välillä vähän väriä!

Wednesday, May 20, 2009

Välillä vähän väriä!

Musta-valko-harmaa perusunivormu ei iskenyt tänään - piti saada mehukasta väriä päälle rimmaamaan ulkoilman paisteeseen. Illan ohjelmassa on ensin energiaratoja vahvistavaa hierontaa Buddha Spassa ja sitten Fräulein von Hastin putiikin avajaiset.

Ainakin buddha-tunnelmaan sopii hyvin TopShopin vanha hippihenkinen Love-paita. Ja kyllähän sitä nyt pikkuisen putiikin avajaisiin sopii mennä vähän vähemmänkin festivaalissa outfitissa. Eikö?

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic


Päivän soundtrack:

Labels:


Comments:
Aivan kuin olisit laihtunut tuhat kiloa.:) Tämä siis kohteliaisuutena.
 
Ompas ihanan rento ja keväinen kokonaisuus! :)
 
Ihana asukokonaisuus!

Minäkin olen kiinnittänyt huomiota, että suorastaan sädehdit uusimmissa kuvissa! :)
 
liian laiha jo. kohta rupsahtaa...
 
Katsoin kanssa että näytätpä tooosi solakalta noissa kuvssa! :)
 
Hienoa hehkua tuo kasvoille tuo vähän kirkkaampi väri! Ja kyllä, oot hoikistunut aika lailla, vaikka hoikkeliinihan oot ollutkin. :)
 
oi ihanan kesäsen ja hehkuvan näkönen, onko tukholmassa jo t-paita ilmat? olisi tosi kivaa lukea juoksuista, oon myös alottanu treenaamisen, vaikka tähän mennessä juoksen sellasta 5 kilometriä jos sitäkään ja sitten keuhkot pihalla, en ihan samoissa matkoissa mene :) inhottava toi anonyymin kommentti, mut juoksiessa kiinteytyy kyllä kivasti!!
 
Pystyisitkö suosittelemaan ruotsalaisten suunnittelijoiden putiikkeja siellä tukholmassa plus seciondhand vaate liikkeitä ja kirppareita(olen menossa tukholmaan ensi viikoksi, kerrankin kunnolla aikaa eikä vaan sitä perinteistä pikapika matkaa ruotsinristeilyn ohessa)? ISO KIITOS JOS VASTAAT!! :) Ainiin ja hotelli on vielä hakusessa eli jos tiedät kivan ja edullisen hotellin niin olisi kiva jos voisit vinkata :)
 
MouMou: No ehken ihan tuhatta!! :D Mutta joo, kyllä maraton treeni, muutto ja kaikki muukin hässäkkä on tehnyt tehtävänsä!

Tuuli: Kyllä pisara väriä silloin tällöin piristää kummasti! :)

Ele: No voi kiitos!! :)

Anonymous: Sitä odotellessa... ;DDD

Kerttu: No farkut vähän lököttää ja sen takia ehkä näyttää... :)

Via: Ihana laittaa välillä oikein kunnolla väriä päälle, vaikka varmaan palaan takaisin perusskaalaan hetimiten. :D

Alina: Kirjoittelin ennen enemmänkin juoksemisesta, mutta monet kritisoivat ja pitivät juttuja tylsinä... Ehkä voisin taas pikkuisen kirjoittaa, kun monet ovat innostuneet samasta (hyvästä!!) harrastuksesta!

Anonymous: Hotellissa en ole ollut Tukholmassa ikinä, joten niistä en oikein tiedä. Samat Scandicit sun muut täällä on ja niillä on aika usein tarjouksia etc.

Parhaiten löydät putiikkivinkkejä blogistani, kun klikkaat "Tukholmavinkit" -kategoriaa. Siellä on tietty muutakin, mutta kaikki putiikkivinkit löytyvät sieltä.

Jos haluat kunnon shoppailuoppaan, voit ostaa kirjoittamani Tukholma-spesiaalin: http://www.go4itvol2.com/tuotteet.html?id=19/180 Hinta on huikeat 1,90 euroa. :)
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?