Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Uutisia, uutisia!!

Monday, May 11, 2009

Uutisia, uutisia!!

Aivan kihisen ja tikahdun innosta!! Ette voi uskoa, minkä puhelinsoiton sain juuri, kun olin juoksemassa (vähän jo puuduttavan pitkäksi äitymässä olevaa...) 25 km treenilenkkiä maratonia varten!! Heeringiltä soittivat ja sanoivat, että mulle on paikka varattuna Singaporen reissulle!! Käsittämättömän unbelievable!! (käytän nyt tässä postauksessa koko viikon huutomerkkivaraston - ok?)

Matkaan lähdetään kesäkuun 2. päivä Singapore Arlinesin tunnetusti hyvän palvelun saattelemana.
Ihan näin rehvakkaissa loosheissa tuskin meikäläisiä istutetaan, mutta hui hai - pääasia, että pääsee mukaan!

Vielä en ole saanut matkaohjelmaa, enkä kyllä mitään muutakaan sen tarkempaa infoa. He halusivat tietty ensin tarkistaa, että pystynkö ylipäätään lähtemään tuolloin.
Matkan pääohjelma Heering Accesorize kisa vie tietysti yhden illan, mutta varmasti ehdimme kierrellä Singaporessa vähän muutenkin. Pikkuisen jänskää, ketä kaikkia muita on lähdössä mukaan. No, eiköhän sieltä mukavaa porukkaa löydy.

Loppukilpailun näyttämönä toimii vähintäänkin legendaarinen Raffles-hotelli. Ihan satavarma en ole siitä, majoitetaanko meidät kaikki samaan paikkaan, mutta jotenkin loogiselta se tuntuisi, koska Raffles on yksi kisan sponsoreista.
Jokatapauksessa mielettömän mahtavaa, että pääsen mukaan tuollaiselle reissulle ja blogin välityksellä pääsee mukaan fiilikseen ken haluaa. Heti puhelun päätyttyä iskikin jo karsea paniikki - löytyykö garderobista mitään, minkä kehtaisin ottaa mukaan tuollaiselle reissulle?? (Ja voi vietävä, että menin pihiyspuuskassani palauttamaan sen pinkin cocktail-mekon!) Kilpailun finaaliin pitäisi nyt ainakin olla jotain edustavaa päällä. Ja lisäksi mielellään suomalaista, kun kerran kansainvälisessä muotiporukassa ollaan liikkeellä... Hjälp!! ;D

Labels: ,


Comments:
Wow, onnea! :-)
 
Loistavaa!!! Hyvä valinta Heeringiltä!!
 
olen hurjan kateellinen! varsinkin kun järkyttävä matkakuume on iskenyt :D ja kun reissun tarkoitus on tuollainen niin! aaa.
 
Ah, vähänkö oon kade, kun pääset matkustamaan Singapore Airlinesilä! Oon kertalleen matkustanut noiden lennolla ja turistiluokassakin tuntui olevansa jotain ihan spesiaalia. Ja ne niiden univormut on kyllä niin söpöjä. :) Toivottavasti keksit jotain hienoa päälle.
 
Aivan mahtava juttu, todella suuret onnentoivotukset täältäkin!!
Ihana päästä seuraamaan miten teidän reissu siellä sitten etenee :)
 
Oi, kuulostaa upealta :)!
 
Mahtavaa!! :)
Me lähdemme täsmälleen samana päivänä Nykkiin, mutta innolla jo odotan matkapostauksias. :)
 
Oi vau, paljon onnea!<3
 
Mahtavaa!!! Onneksi olkoon! Olen kuullut niin paljon hyvää Singaporesta että koita ehtiä nauttimaan reissusta muutenkin kuin tuomaroinnin merkeissä :)
 
Wow, oikeaan osoitteeseen meni kutsu noihin kemuihin! Singapore on näkemisen arvoinen, tosin omat hassut juttunsa siellä on. Kannattaa esim. muistaa, että purkkaa ei saa syödä siellä saati sylkäistä maahan, tulee poliisetä ja vie...
Ehditkö takaisin Karkin juhliin?
 
Vautsi! Tosi kiva juttu, että pääsit mukaan. :)
 
Getpalmd: Kiitti! Kyllä vähän jännittää... :D

Sugar Kane: Kiitti kannustuksesta! On kyllä huippua päästä mukaan!

Ruu: Olisin kyllä itsekin kade, jos en olisi lähdössä... Tosin "omaa" aikaa jää tuskin kovin paljoa.

Molly Moll: Oon kuullut ihan samaa, että palvelu on siellä ihan omaa luokkaansa, vaikkei missään spesiaaliluokassa matkustaisikaan. :)

Kristina: Lupaan kertoa jokaisen yksityiskohdan!! ;D

Salka: No eikö!!! :)

Kotikisu: Voih! Nykiin haluaisin kanssa tosi lujaa! Ehkä jonain päivänä...

MouMou: Kiitoksia!! :)

Nelliina: Ei ne taida mua siellä enää tuomaroimaan päästää, mutta joo - toivottavasti ehtii vähän tsekkailla Singaporeakin!

Tuike: Täytyypi olla varovainen... ;DD Juu - paluu on (jo) perjantaina 5. päivä eli ehdin sopivasti Karkin juhliin. :)

Christina: Olen ihan täpinöissäni! :)
 
Ihanaa!!! Loistavaa!! En malta odottaa...minäkään ;D
 
Wow!! Aivan mielettömän siistiä!!! Etkös sä ole siellä käynytkin jo aiemminkin? Mutta nyt tietty ihan superhyper mahtava juttu vielä tämmöiseen tilaisuuteen!
 
Ai niin, en muistanutkaan että olethan sinä jo Singaporessa käynyt, mutta ei varmaan pahasti haittaa :)
 
Shandi: Hih! Ihanaa, että olet mukana fiiliksessä! Lupaan kertoa ihan joka yksityiskohdan (no ainakin melkein... ;D)!

Mari-Johanna: Juu - oltiinhan me siellä niiden meidän ystävien luona keväällä 2003 (kylläpäs siitä on aikaa... :D), mutta ihana mennä uudelleen. Ja reissusta tulee ihan totaalisesti toisenlainen.

Tuike: No ei tosiaankaan haittaa! Me oltiin siellä silloin Sars-keväänä ja monissa paikoissa oli hirmu säätöä, jos olivat auki ollenkaan. Ja tosiaan - tää on ihan totaalisesti toisenlainen reissu kuin silloin! (Vaikka se on yksi ehdottomasti hienoimmista ja mielenkiintoisimmista matkoista, mitä olen tehnyt...)
 
Moiks, mulle jäi vähän epäselväksi, etät miks sut valittiin mukaan? Tuomaroimaan?
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?