Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Sisustusunelmia - Lexington & Gant

Wednesday, May 13, 2009

Sisustusunelmia - Lexington & Gant

Oma sisustusfilosofiani on varsin... hmh, liberaali voisi kai sanoa. Mielestäni kodissa tulee näkyä ajan kerrostumat ja eletty elämä. Aikoinaan hankituille rakkaille huonekaluille pitää löytyä paikka, vaikka ne eivät olisikaan perintökalleuksia tai viimeisen trendin mukaisia. Kaiken ei tarvitse sopia kaikkeen ja ennenkaikkea vieroksun voimakkaasti ajatusta, että kodin tulisi olla kuin sisustuslehdestä revästy näyttelyesine.

Elo muuttokaaoksen keskellä (kyllä edelleen, haluaisiko joku tulla purkamaan laatikoita??) on kuitenkin herättänyt kaipuun kauniisiin, kodikkaisiin miljöihin ja rauhalliseen ympäristöön, jossa voisi lepuuttaa sekä koipiaan että sieluaan. Lexingtonin ja Gantin pressinäytöksissä oli tarjolla Amerikan itärannikon ja Pohjois-Englannin runsasta sisustustyyliä.

Lexington

Kaunis kattaus on puoli ruokaa. Ehkä jonain päivänä meidänkin ruokapöytä lakkaa toimimasta toimistona ja työpöytänä. Silloin silitän kankaiset servetit ja laitan Karkin ja Peetun kokkaamaan jotain herkullista...

Unelmaisia makuuhuoneita.
Musta on oikeastaan oikein hyvä väri makuuhuoneeseen. Sopivasti tummanruskeaan puuhun yhdistettynä kokonaisuudesta ei tule lainkaan kova.

Lexingtonin Amerikan itärannikko-tyylistä matkustettiin suoraan Englantiin ja Skotlantiin Gantin näytöksessä.

Gant Home
Säkkipillin soitto toivotti tervetulleeksi laivalle, jolla väki kuljetettiin Gantin päämajalle Nackaan.
Laivalla tarjoiltiin kaffetta suloisista mummokupeista ja aito-englantilaisia sconeseja. Tarjolla oli tietty myös kunnollista teetä ja englantilaisia lakuja somissa pikku purnukoissa. Snacka om detaljer! Täytyy antaa täydet pisteet pessitoimistolle yksityiskohtia myöden hienosti hoidetusta häppeningistä!

Gantin makuuhuoneita...

Mustavalkoinen kokonaisuus oli täälläkin eniten mieleeni. Ehkä mustan koristetyynyn päällä kököttävä pikkuinen turkoosi laatikko vaikutti jonkin verran asiaan! ;D

Sitä vain ihmettelen, että petaako joku oikeasti sänkyynsä kuusi tyynyä + muutaman koristetyynyn?? Ihan näppärä tuollainen kunnon tyynyläjä on varmasti, jos vaikka haluaa lueskella sängyssä, mutta eikai nyt kukaan oikeasti nuku kolmen tyynyn kanssa? Vai olenko jotenkin vanhanaikainen/tietämätön/luterilaisen yksinkertaisen kasvatuksen saanut, etten vain ymmärrä?

Labels:


Comments:
Nuo tyynyt ovat tosiaan joskus ihan käteviä, mutta en ole vieläkään ymmärtänyt, että mihin ne yöllä laitetaan? Yleensä päädyn vain työntämään ne lattialle, mutta se tuntuu kovin epäkiitolliselta :D Jos saat selville niin jaa tietosi!
 
Musta on tosiaan hyvä väri makkarissa. :) Varsinkin kirkkaan aamuvalon ehkäisemiseen mustat, vuoritetut verhot ovat täydelliset. Meillä tietenkin samettisina. :)
 
Minä nukun muuten kolmen tyynyn kera, en osaa enää nukkua vähemmällä. Hih, olen kai vähän outo. ;-) Ne on kylläkin ihan tavallisia tyynyjä eikä mitään sängyn päällä pidettäviä koristeita.
 
Mää ainakin nukun neljän-viiden tyynyn kanssa ;) En tulisi toimeen ilman tyynyjä, mutta ehkä, kauhean monta koristetyynyä voisi olla hieman hankala juttu :)
 
Minä nukun kolmen tyynyn kanssa, mutta vain yksi niistä on yöllä pääni alla. Kaksi muuta ovat kainalossa ja kyljen alla:) Yhteensä minulla ja siipalla on 5 tyynyä.
 
Patentti: Toivotaan, että joku viisas kommentoi tänne... ;DD

Micci: Meillä paistaa nykyään aamuauriko just makuuhuoneitten puolelta. Vuoritetut verhot ovat päätyneet hankintalistalle!

Bisquits: Ymmärrän vielä sen, että nukkumistyynyjä pitää olla useampia, mutta kun noissa sisustussängyissä on sellaisia mahottoman muhkeita koristetyynyjä. Kauniita ja näyttävän näköisiä toki...

Aasim: Ok... Pitää olla varmaan aika iso sänky, että kaikki mahtuu? :D

Seeds: Kai tuokin on tottumiskysymys. Ja hienolta monet tyynyt tosiaan näyttävät sisustuskuvissa! :)
 
Minä nukun kuuden tyynyn kanssa, joista siis kaikki eivät ole minulle vaan lapsille ja koirille juuri sitä hetkeä varten kun he kömpivät sänkyyni, jossa siis leveyttä 180 cm.
vanha naapurini oli aikoinaan jenkeissä aupairina, ja silloin he petasivat jotenkin tyynyt siististi päiväpeiton alle kovaksi ja selväksi ja päälle sisustustyynyt ikäänkuin valmiiksi jos joku levähtää sängyllän, niin voi sitten nojautua tähän tyynyröykkiöön. Jenkkilässä on minusta tyynyjä todella paljon mainoskuvissa aianakin petattu sängynpäälle. Samoin laura Ashleyn kuvissa.

ullaUrcula
 
Heh, meillä on aina neljä nukkumatyynyä. 2 kpl 60x80 ja 2 kpl 50x60. Minä pidän molempia pään alla ja mies ottaa aina kainaloon toisen tyynyn, hirveä haloo jos kainalotyyny on kadoksissa :))
Näiden lisäksi sängyllä on 2-4 koristetyynyä. Jos petaan puoliauki sängyn, niin että lakanat näkyy, nostan 2 koristetyynyä noiden nukkumatyynyjen eteen. Jos petaan lakanat kokonaan peittoon, asettelen 4-5 koristetyynyä päiväpeitolle. Koristetyynyt ja päiväpeitto säilytetään yön ajan tuolilla pinossa (ja muulloinkin ;)). Ei yhtään hankalaa.
 
Kun olin käymässä Glasgowssa viime vuonna moikkaamassa kavereita niin olin yhden yön yhdellä kaverilla, asui sillä hetkellä vanhempiensa luona. Mulla oli oikea luksushuone laitettu ja siellä oli vähintään neljä muhkeaa tyynyä ja sit koristetyynyt päälle. Pyörittelin kyllä hetken silmiäni :D Mut ihanan muhkeaa oli nukkua :)
 
Meillä on kuusi isoa koristetyynyä, jotka ovat - tosiaan vähän nolosti - lattialla (kun eivät ole sängyllä...). Ja sänkyhän on se 2 x 2 metriä, mutta ei kylläkään tyynyjen vain niiden pienten yöllisten vieraiden takia :)
 
UllaUrcula: Kyllähän tuo tyynyjen runsaus juuri sellaiselta jenkkilä/englanti-tyyliltä tuntuu. Ehkä pitäisi itsekin testata... :)

Malia: Kai siihenkin tottuu - kuullostaa kyllä ihan pikkuisen hankalalta. Tai sitten olen vain laiska! ;DD

Rva Herttainen: Tyynyröykkiöistä tulee tosiaan helposti sellainen luksusolo. Oikeastaan aika yksinkertainen tapa lisätä vähän pientä ekstraa arkipäiväänkin. :)

Tuike: Mun koristetyynyt lojuisivat varmaan kanssa lattialla. Ehkä yritän nyt ryhdistäytyä täällä uudessa kodossa. :)
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?